PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

ale ta papirovka to snad neposkodi ne??? nebo jako ze tam nezanecha lepidlo.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Dj´ Frodo píše:ale ta papirovka to snad neposkodi ne??? nebo jako ze tam nezanecha lepidlo.
Já neříkám, že to poškodí, ale už jenom to, že to na to musím nalepit apod. To je škoda. Když vezmu třeba to barevný plexi, tak tam už folie je a tak se absolutně nemůže zamazat ani poškrávat, a když jí odlepím, tak to vypadá supr. To UV bude trochu ušmudlaný...ale co se dá dělat, no... :sad:

A navíc, u plexi (500x500mm) za 500,-Kč bych čekal alespoň tu folii :wink:
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

no tak to bylo taky celkem drahy. UV plexi uz musi bejt luxus. to sem jeste nikde nevidel.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Tak se uz konecne maka na dva nulce :wink:

No zatímje to ve fázi konstrukce jen tak dál a hlavně si taky někdy dej oraz - pořád makáš jak drak...
:D

Držím palec
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak jen mini upgrade. Jak jsem říkal, tak jsem už použil ono kouřové plexi, viz první fotky. Bude těsně nad výměníkem a v něm budou připevněný fany. A pak nahoře je UV plexi, ale ještě to není úplně hotové, takže jen tak pár fotek... :wink:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

:oops:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

hmm, to UV plexo vypadá velice zajímavě, uvažuju o zelenym ale ty peníze co stojí...
zatim to je moc povedený, jen nechápu kde na to všechno bereš čas???
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

taky se mi velice to UV plexi liby. az z toho slyntam. me by se hodilo taky. vypada to fakt dobre.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Někdo se tady ptal, jak se budu dostávat ke komponetám v tom podstavci, tak tady máte snad odpoveď. :) To jsem tak nějak udělal dneska. Samozřejmě ještě chybí dodělat určitý detaily, apod. Ale tak pro představu..:)

2Digitaldoom: Je to to, co jsi myslel?

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

A nakonec ještě kamarádi v dílně...:)
Obrázek

:oops:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

ha ha ty písty sou lol :lol:
kde si je vzal? to jsou z nějakýho auta ne? docela bych se bál že se ta case převrhne když bude plně obsazená komponentama...ale jinak super 8)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, jsou hustý...:) Je to z Favorita z kastlíku. A převrhnutí se tak nebojím, co jsem to zkoušel, tak dost drží a navíc to budu v podstatě zatěžovat rovnoměrně, takže uvidíme...snad to vydrží, no...:)

//ještě jedna fotečka:
Obrázek
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Ty písty jsou jak šlohnuté z mini Tatrovky :lol:. Tak tohle jsem opravdu nečekal, pořád překypuješ zajímavými a originálními nápady :). Jen tak dál Stoobi, good work ... :worship:.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No twe to me poser.. tohle proste jinak rict nejde... hustota nejvetsiho kalibru.. good job.. :wink:
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Dost dobrý ! Hlavně ať mi nevyfoukneš nějaký mý nápady :-o
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

no velmi pekne ja len cumim ako blazon Obrázek

inac taka otazka zo zaciatku :) ako si tak pekne vyrezal do bocnice stoobi tuning 2.0 ? :)to cim slo tak lahko a pekne? :?
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

expLorer píše:no velmi pekne ja len cumim ako blazon Obrázek

inac taka otazka zo zaciatku :) ako si tak pekne vyrezal do bocnice stoobi tuning 2.0 ? :)to cim slo tak lahko a pekne? :?
Díky. A ten nápis je řezanej laserem. Už jsem to psal na začátku...:) A stejně tak je dělanej i ten zadní plech, ten je celej novej... :oops:
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

Tak "lahko a pekne" to vyrezal laserem u DUDUa... :-D

A musim rici ze se to fakt vyplati, ja jsem si u nej pred hodne dlouhou dobou nechal neco riznout a je to narez...
Bohuzel ted jsem uz par mesicu v Cine a nemuzu delat na svem kompu.
Mozna az dorazim domu (nekdy snad jo, pevne v to doufam :sad: ), tak tu bude novy projekt trochu hardcore predelaneho Chiefteca, ktereho rezu uz od lonskeho cervna, ale osud mi nepreje a stale me neco nuti to odkladat... :evil:

edit: Stoobi uz me predbehl...
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

hh pekne :) no to som zvedavy na dalsi projekt no ale tak skoro asi nebude

hm laser, ete to tu naist niekde pre mna dostupne :)

hm to lcd na tej dalsej bedni je normalne vazne lcd monitor ? :))) asi nie co :) to akoze ako bude pracovat to do niecoho treba aj zapojit nie? sry za taketo otazky ale z toho lcd som troska mimo :)
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

expLorer píše:hm to lcd na tej dalsej bedni je normalne vazne lcd monitor ? :))) asi nie co :) to akoze ako bude pracovat to do niecoho treba aj zapojit nie? sry za taketo otazky ale z toho lcd som troska mimo :)
No koukám, že se ptáš na věci, který už jsem tady psal...displej je pravej, je to předělanej LCD 7" z PSone. Viz tady - asi v polovině stránky...

Tak si to projdi od první stránky... :wink:
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

heh sorac :oops:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

lol mazec ty písty sou fakt husty :worship:
a to uv plexi taky hustý btw:cim si to rezal
Odpovědět

Zpět na „Projekty“