Project Snowblind

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rider008
Začátečník
Začátečník

Project Snowblind

Příspěvek od Rider008 »

Hral to niekto po nete? Ide to aj bez s/n ? (ak tam nejake je)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Project Snowblind

Příspěvek od shadow »

Rider008 píše:Hral to niekto po nete? Ide to aj bez s/n ? (ak tam nejake je)
Chceš opravdu zkazit thread na tuto solidní hru už hned ze začátku podobným dotazem ?
show must go on..
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

nie nechcem, lenze teraz im nefunguju servry lebo maju udrzbu a chcel by som vediet ci na to treba s/n alebo nieco
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

už si viděl ofic.server kde by bylo povoleno hrát s crackem?
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

ano videl, lenze neviem ci tak funguje aj tato hra
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

řeš tady vlastní hru a ne tyto věci na hraně pravidel fora, snad máš na to dostatek inteligence, ridere008..

Není to poprvé, co se zde takto vyjadřuješ. Dost toho už. Jinak to máš za žlutou.
show must go on..
Michal23
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michal23 »

Zdarek zabijaci, mam problem se snowblindem, kdyz ho nainstaluju(strasne dlouho to trva) a spustim tak videa na zacatku projedou fklidu ale potom se mi zacne zobrazovat menu a strasne to tuhne jak kdybych mel nejakou 486tku nezvlada to ani menu hry. Konfigurace athlon2600+ GF6600GT 1GBram. Nevitte nekdo cim to muze byt ovladace mam 71.84 a zkousel jsem jeste 69.33 nebo neco takovyho a zadna zmena. Diky moc za kazdy nazor...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Hru jsem dohrál a musím říct, že je to skvělá oddechovka.
Není to nijak brutálně těžké, obtížnost je tak akorát (spíše nižší) a napětí je ztupňováno savovaním jen v určených lokacích.

Především se to ale skvěle hraje. Hratelnost je špicová, jen o stupnínek pod HL2 (doufám, že mi tuto "odvážnou" větu prominete :). Když to srovnám s takovým StarWars Republic Commando (Sentenced promine :roll: ), tak Project Snowblind vychází z pomyslného souboje jako jasnej vítěz na celé čáře. Fakt perfektní zábava. Příběh sice nic moc, i když pointou navazuje na Deus Ex: odehrává se v Hong-Kongu a točí se kolem megaEMP impulsu, tzv. Projectu Snowblind.

Ve hře můžete čas od času i ovládat vozidla.

Bohužel Project Snowblind sráží do kolen tradiční to nešvar dnešních FPS, a to krátká herní doba, která 10 hodin čistého času nepřesáhne. Malou náplastí sice může být přítomný multiplayer. Ale i tak tím jde hodnota titulu dolů.
show must go on..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

shadow píše:Hru jsem dohrál a musím říct, že je to skvělá oddechovka.
Není to nijak brutálně těžké, obtížnost je tak akorát (spíše nižší) a napětí je ztupňováno savovaním jen v určených lokacích.

Především se to ale skvěle hraje. Hratelnost je špicová, jen o stupnínek pod HL2 (doufám, že mi tuto "odvážnou" větu prominete :). Když to srovnám s takovým StarWars Republic Commando (Sentenced promine :roll: ), tak Project Snowblind vychází z pomyslného souboje jako jasnej vítěz na celé čáře. Fakt perfektní zábava. Příběh sice nic moc, i když pointou navazuje na Deus Ex: odehrává se v Hong-Kongu a točí se kolem megaEMP impulsu, tzv. Projectu Snowblind.

Ve hře můžete čas od času i ovládat vozidla.

Bohužel Project Snowblind sráží do kolen tradiční to nešvar dnešních FPS, a to krátká herní doba, která 10 hodin čistého času nepřesáhne. Malou náplastí sice může být přítomný multiplayer. Ale i tak tím jde hodnota titulu dolů.
jo mám podobný názro až na SW vs Snowblind ! na celé čáře to vítěz není u SW se mi strašně moc líbila Hudba :) jinak jo je snowblind hratelnější :)

jinak obě hry mají skutečně 0vou inteligenci nepřátel ...jdou prostě ve vlnách a to je vše ...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“