Project Snowblind
Moderátor: Baneshee
- Rider008
- Začátečník

Project Snowblind
Hral to niekto po nete? Ide to aj bez s/n ? (ak tam nejake je)
- shadow
- Středně pokročilý

Re: Project Snowblind
Chceš opravdu zkazit thread na tuto solidní hru už hned ze začátku podobným dotazem ?Rider008 píše:Hral to niekto po nete? Ide to aj bez s/n ? (ak tam nejake je)
show must go on..
- Rider008
- Začátečník

- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník

- shadow
- Středně pokročilý

- Michal23
- Nováček

Zdarek zabijaci, mam problem se snowblindem, kdyz ho nainstaluju(strasne dlouho to trva) a spustim tak videa na zacatku projedou fklidu ale potom se mi zacne zobrazovat menu a strasne to tuhne jak kdybych mel nejakou 486tku nezvlada to ani menu hry. Konfigurace athlon2600+ GF6600GT 1GBram. Nevitte nekdo cim to muze byt ovladace mam 71.84 a zkousel jsem jeste 69.33 nebo neco takovyho a zadna zmena. Diky moc za kazdy nazor...
- shadow
- Středně pokročilý

Hru jsem dohrál a musím říct, že je to skvělá oddechovka.
Není to nijak brutálně těžké, obtížnost je tak akorát (spíše nižší) a napětí je ztupňováno savovaním jen v určených lokacích.
Především se to ale skvěle hraje. Hratelnost je špicová, jen o stupnínek pod HL2 (doufám, že mi tuto "odvážnou" větu prominete
. Když to srovnám s takovým StarWars Republic Commando (Sentenced promine
), tak Project Snowblind vychází z pomyslného souboje jako jasnej vítěz na celé čáře. Fakt perfektní zábava. Příběh sice nic moc, i když pointou navazuje na Deus Ex: odehrává se v Hong-Kongu a točí se kolem megaEMP impulsu, tzv. Projectu Snowblind.
Ve hře můžete čas od času i ovládat vozidla.
Bohužel Project Snowblind sráží do kolen tradiční to nešvar dnešních FPS, a to krátká herní doba, která 10 hodin čistého času nepřesáhne. Malou náplastí sice může být přítomný multiplayer. Ale i tak tím jde hodnota titulu dolů.
Není to nijak brutálně těžké, obtížnost je tak akorát (spíše nižší) a napětí je ztupňováno savovaním jen v určených lokacích.
Především se to ale skvěle hraje. Hratelnost je špicová, jen o stupnínek pod HL2 (doufám, že mi tuto "odvážnou" větu prominete
Bohužel Project Snowblind sráží do kolen tradiční to nešvar dnešních FPS, a to krátká herní doba, která 10 hodin čistého času nepřesáhne. Malou náplastí sice může být přítomný multiplayer. Ale i tak tím jde hodnota titulu dolů.
show must go on..
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo mám podobný názro až na SW vs Snowblind ! na celé čáře to vítěz není u SW se mi strašně moc líbila Hudbashadow píše:Hru jsem dohrál a musím říct, že je to skvělá oddechovka.
Především se to ale skvěle hraje. Hratelnost je špicová, jen o stupnínek pod HL2 (doufám, že mi tuto "odvážnou" větu prominete. Když to srovnám s takovým StarWars Republic Commando (Sentenced promine
), tak Project Snowblind vychází z pomyslného souboje jako jasnej vítěz na celé čáře. Fakt perfektní zábava. Příběh sice nic moc, i když pointou navazuje na Deus Ex: odehrává se v Hong-Kongu a točí se kolem megaEMP impulsu, tzv. Projectu Snowblind.
jinak obě hry mají skutečně 0vou inteligenci nepřátel ...jdou prostě ve vlnách a to je vše ...