Totálně mi zhavarovaly WinXP Profesionall SP2 pls pomožte
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- JaG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Totálně mi zhavarovaly WinXP Profesionall SP2 pls pomožte
Včera jsem normálně pracoval se svým PC a měnil jsem si na systémovém disku uživatelská práva pro všechny složky a soubory. Jsem na WinXP Profesionall jako jediný uživatel (admin) a na právech disku jsem měl sebe jako admina a ještě jednou svoje jméno jako uživatele. To jsem smazal a dal tuto změnu na všechny složky. Dále jsem pracoval s počítačem skoro celý den a bez jakéhokoli problému. Podotýkám, že v PC nejsou žádné viry ani spyware (AVG7, Firefox, Ad-Aware, SpySweeper) a je záplatován všemi dostupnými aktualizacemi. Když jsem večer PC vypínal, tak jsem si všiml, že se změnial odhlašovací obrazovka (ta co není zjednodušená a při přihlašování se zobrazuje dotaz na heslo atd.) tak jsem si říkal, že se pouze změnilo nastavení přihlašovací obrazovky v mém účtu. PC jsem raději znovu zapnul a při dalším přihlášení WinXP začaly strašně dlouho nabíhat, neviděl jsem nabídku start, nefungovalo vyhledávání v systému, nefungovala nabídka v ovládacích panelech Uživatelské účty, nefungoval internet, nefungoval koš (systém psal že je porušený) v běžících procesech jela jen tak čtvrtina služeb Microsoft. Znovu jsem restartoval (bez jakéhokoli dalšího zásahu do systému) a teď už chce po mě PC při přihlášení do Win i heslo, které jsem nikdy v systému nenastavoval a neměl. Je v takové šlamastice ještě nějak systému pomoci nebo formát disku?
hledla jsem třeba v systému utilitu MSCONFIG.EXE ale nevím kde je
všem díky předem za jakékoli rady
- veles
- Začátečník

- JaG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nouzový režim zkusím, ale pochybuju, že mě pustí bez toho hesla
. Bod obnovení nemám, jelikož obnovení systému nepoužívám (málo místa na disku)
Intel Core 2 Duo 6600 2.4GHz, ASUS P5VD2-MX/FW/SATA2 sk.775/1066, 3 GB DDR2 Kingstom, ASUS 7600 GT SILENT 256 MB DDR 3, Audigy SE, Seagate 80GB SATA, LCD BenQ FP 93G 19" 6ms, LG GSA-H12N, Windows Vista Home Premium 32bit, 10240/2048 kb/s NETBOX.
- Dony
- Středně pokročilý

- JaG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne to jsem si 100% jistej, že jsem nikdy žádný nepoužíval. Pokud to jenom odentruji tak mi to i tak napíše Chybné heslo bla bla.....Dony píše:neměl si tam heslo a teď ho to po tobě chce? není to heslo náhodou prázdné?
Intel Core 2 Duo 6600 2.4GHz, ASUS P5VD2-MX/FW/SATA2 sk.775/1066, 3 GB DDR2 Kingstom, ASUS 7600 GT SILENT 256 MB DDR 3, Audigy SE, Seagate 80GB SATA, LCD BenQ FP 93G 19" 6ms, LG GSA-H12N, Windows Vista Home Premium 32bit, 10240/2048 kb/s NETBOX.
- johny128
- Začátečník

- eMZet
- Začátečník

- JaG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to nakonec zformátoval. A alespoň už jsem se poučil, že na práva (pokud je na PC jen jeden uživatel) raději nesahat. Nebo se dají některé odstranit bez následků?
- Dony
- Středně pokročilý