Ano, s timto musim souhlasit! Vy kdo jste tady z fora a diskutovali jste o tom, jste asi pochopili, ze mi neslo o upravy vnitrku, ale nekdo kdo to ted cte na zive (ano, je to urcene pro zacatecniky), by si to mohl vylozit jak rika Stoobi. Doufam, ze to tak moc nebude.Stoobi píše:Bavil jsem se o tom se škodíkem včera na ICQ a ta situace je taková zvláštní.
Když vezmu hledisko článků o casemoddingu. Ty v podstatě u nás žádný nejsouTo je škoda. A lidi o tom nemají moc velký podvědomí. Je totiž hodně lidí, kteří to někde na cizím webu viděli a zajímá je to, ale nikde se k tomu nedostanou. Pak je taky hodně lidí, co si pod tím pojmem představí jen hodně světýlek - což je špatně. A pak jsou lidi, kteří považují casemodding za zbytečnej rozmar pracháčů, kteří nevědí co s penězma. Proto se Škodík (alespoň já jsem to tak pochopil) snažil udělat článek a umístit ho na server, kde chodí hodně takových lidí, aby viděli, že to jde i bez komerčních produktů.
Tady ale nastává zlom, protože upřímně jeho casemod není nicjak převratnej a v podstatě neukazuje všechny možnosti. Zde bych zdůraznil třeba neuvěřitelnej bordel uvnitř case - přeci jen by zapůsobilo víc perfektní uspořádání vnitřku včetně barev, apod. Zdroj upravenej na FCC, kabely ve flexu, neviditelný IDE, apod. To tam prostě chybí. A pak, když se člověk, kterej považuje casemod za zbytečnost podívá na neupravenej vnitřek, tak si řekne, "nj, na venek to vypadá pěkně, ale kvůli tomu musí být uvnitř o 200% více kabelů", ale to není pravda, stejně tak jde vymakat vnitřek, jako vnějšek. A pak si ta osoba řekne. "No panečku, takhle vyladěnej vnitřek, to je pak radost pro komponenty a chlazení". Takže můj názor je takovej, že škodíkův big je v příliš raný fázi, než aby byl předmětem takového článku. Takovej článek se podle mě hodí spíš jako ukázka provedení casemodu od jednoho člověka někde v modding magazínu. Ale takhle asi ne.
2Skodik, neber to pls nějak osobně, je to jen můj názor, myslím,ž e chápu, co jsi tím chtěl dokázat, ale prostě ten mod na to není připravenej.
Ad) ostatni, ja jsem si plne vedom, ze to neni mod, ktery ukaze celou oblast casemoddingu! Avsak i tak si myslim, ze mnohe casemodding zaujal. Coz bylo hlavnim cilem. btw: dekuji Digitaldoomovi. Doufam, ze jsem tedy rozviril vody a ze se ted neco na ceske scene casemoddingu bude konat.
*VIPER* ano, v clanku je asi jedna chyba a clanek ma opravdu 12stranek, ovsem nenapadlo me, ze to sefredaktor predelal na A5

btw: normalne nejsem zadny cestinar, takze v tady u me muzes najit nejake chyby, protoze si to casto po sobe ani poradne neprectu.