HDD-segate !! HELP !!

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
FL00P-y
Začátečník
Začátečník

HDD-segate !! HELP !!

Příspěvek od FL00P-y »

Cau, potrebuju pls nutne pomoc mam HDD a asi je nejak poskozen nebo nevim co snim je mel jsem ho normale v supliku a kdyz sem ho po nejake dobe dal do PC jako slave tak bios mi ho nacetl ale ve winech se mi nezobrazi (na tom HDD nejsou winy) zkousel jsem vsechno mozny ale proste mi ho wokna nenactou tudiz nemuzu pouzit ani nejaky diagnosticky programy :(
Pokud asi tusite cim by to mohlo byt tak napiste , THX
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Mas na nem partisnu?
Koukni do sprave zarizeni jestli tam je...

No jeslti jo tak pres nástroje pro správu>správa disku - koukni co tam je....

Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
Orange
Nováček
Nováček

RE

Příspěvek od Orange »

To je dost divne:

Jake mas widowsy, pokud mas 98 nebo ME tak se ti hardisk pravdepodobne nezobrazi ve win
Zkus pouzit partition magic co povi

Pokud mas W XP tak se zkus podivat do spravce jestli nemas zakazany vypnuty nejaky kanal na IDE.

Pokud ho najde bios tak by ho mel najit i partition magic

jinak uz me nic nenapada
:)
Work PC Sempron 2300+@(200Mhz FSB, 1900Mhz) a mu chladi těch pár tranzitoru chladič SPIRE WhisperRockIV, MB ASUS A7N8X-X, NF2, GF FX5700 128Mb, 200Gb WD, DVD-RW NEC 3540 + COMBO TOSHIBA, power 300W
Orange
Nováček
Nováček

rr

Příspěvek od Orange »

Zapomnel jsem napsat ze pokud je ve formatu NTFS tah ho nenajdou 98 a ME
Work PC Sempron 2300+@(200Mhz FSB, 1900Mhz) a mu chladi těch pár tranzitoru chladič SPIRE WhisperRockIV, MB ASUS A7N8X-X, NF2, GF FX5700 128Mb, 200Gb WD, DVD-RW NEC 3540 + COMBO TOSHIBA, power 300W
FL00P-y
Začátečník
Začátečník

..

Příspěvek od FL00P-y »

No Naposledy co jsem ho mel v PC tak sem ho formtoval protoze delal nejaky problemy ale normalne mi ho nacetl win (XP) jinak ide kanaly mam povoleny :(
diskpeon
Nováček
Nováček

Příspěvek od diskpeon »

zkus ovladaci panely->nastroje pro spravu-> sprava pocitace->sprava disku a napis, co ti to tam najde(kolik disku, co na nich)- je tu moznost, ze se ti jenom "odejmula" popiska partition (D: ..) a pak ho v pruzkumnikovi neuvidis .. jo a jak je ten hadr velky? ze by ti ho nak podivne windowsy odmitaly..
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“