Pokud asi tusite cim by to mohlo byt tak napiste , THX
HDD-segate !! HELP !!
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- FL00P-y
- Začátečník

-
HDD-segate !! HELP !!
Cau, potrebuju pls nutne pomoc mam HDD a asi je nejak poskozen nebo nevim co snim je mel jsem ho normale v supliku a kdyz sem ho po nejake dobe dal do PC jako slave tak bios mi ho nacetl ale ve winech se mi nezobrazi (na tom HDD nejsou winy) zkousel jsem vsechno mozny ale proste mi ho wokna nenactou tudiz nemuzu pouzit ani nejaky diagnosticky programy
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Orange
- Nováček

-
RE
To je dost divne:
Jake mas widowsy, pokud mas 98 nebo ME tak se ti hardisk pravdepodobne nezobrazi ve win
Zkus pouzit partition magic co povi
Pokud mas W XP tak se zkus podivat do spravce jestli nemas zakazany vypnuty nejaky kanal na IDE.
Pokud ho najde bios tak by ho mel najit i partition magic
jinak uz me nic nenapada

Jake mas widowsy, pokud mas 98 nebo ME tak se ti hardisk pravdepodobne nezobrazi ve win
Zkus pouzit partition magic co povi
Pokud mas W XP tak se zkus podivat do spravce jestli nemas zakazany vypnuty nejaky kanal na IDE.
Pokud ho najde bios tak by ho mel najit i partition magic
jinak uz me nic nenapada
Work PC Sempron 2300+@(200Mhz FSB, 1900Mhz) a mu chladi těch pár tranzitoru chladič SPIRE WhisperRockIV, MB ASUS A7N8X-X, NF2, GF FX5700 128Mb, 200Gb WD, DVD-RW NEC 3540 + COMBO TOSHIBA, power 300W
- Orange
- Nováček

-
rr
Zapomnel jsem napsat ze pokud je ve formatu NTFS tah ho nenajdou 98 a ME
Work PC Sempron 2300+@(200Mhz FSB, 1900Mhz) a mu chladi těch pár tranzitoru chladič SPIRE WhisperRockIV, MB ASUS A7N8X-X, NF2, GF FX5700 128Mb, 200Gb WD, DVD-RW NEC 3540 + COMBO TOSHIBA, power 300W
- diskpeon
- Nováček

zkus ovladaci panely->nastroje pro spravu-> sprava pocitace->sprava disku a napis, co ti to tam najde(kolik disku, co na nich)- je tu moznost, ze se ti jenom "odejmula" popiska partition (D: ..) a pak ho v pruzkumnikovi neuvidis .. jo a jak je ten hadr velky? ze by ti ho nak podivne windowsy odmitaly..