TV out a stará TV (scart má)- Obnoveno 23.7.
Moderátor: maXXmilian
- Noxyr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
TV out a stará TV (scart má)- Obnoveno 23.7.
Zdar
Jsem v tomhle uplný pako, takže se ptám jako absolutní lama.
Dá se zprovoznit TV výstup na kartě s S-video (jasný) a televizi co má jen klasika anténu + scart?(nejasný)
Existuje taková redukce?
Ke katrtě jsem dostal kabel S-video > Cinch, hodí se to?
Bude to barevný? Někde jsem tu četl o problémech s bravou, ale moc jsem to nechápal.(nějaký pájení atd.)
PC rozumím, ale TV Out zprovozňuju poprvý tak se ptám, než abych koupil tisíc redukcí a pak něběželo.
TIA TIA TIA všem
Grafika je v popisku a TV je nějaká Tesla asi 5 let stará
Jsem v tomhle uplný pako, takže se ptám jako absolutní lama.
Dá se zprovoznit TV výstup na kartě s S-video (jasný) a televizi co má jen klasika anténu + scart?(nejasný)
Existuje taková redukce?
Ke katrtě jsem dostal kabel S-video > Cinch, hodí se to?
Bude to barevný? Někde jsem tu četl o problémech s bravou, ale moc jsem to nechápal.(nějaký pájení atd.)
PC rozumím, ale TV Out zprovozňuju poprvý tak se ptám, než abych koupil tisíc redukcí a pak něběželo.
TIA TIA TIA všem
Grafika je v popisku a TV je nějaká Tesla asi 5 let stará
Naposledy upravil(a) Noxyr dne sob 23. črc 2005, 07:00, celkem upraveno 2 x.
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
- Slezman
- Středně pokročilý

- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi měl tu redukci u grafiky ta ji použij od toho ta redukce právě je, pak tě stačí kabel Scart-3 x cinch (vstupní scart), nebo vstupní koncovka scart (scart konektor co má na těle vstup x 3 cinch) + kabel cinch-cinch a propojit redukci u karty se žlutým cinchem. Taky nezapomeň nastavit TV výstup v ovladačích grafiky (klonování pokud chceš stejný obraz jako na monitoru a taky normu PAL).
Taky doporučuji odpojit anténu, pokud je to kabelovna tak ta ráda ničí grafické karty (stálo se známému).
Taky doporučuji odpojit anténu, pokud je to kabelovna tak ta ráda ničí grafické karty (stálo se známému).
- Noxyr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Noxyr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si koupil tu redukci (scart+3xcich) a zapojil pomocí kabelu S-video > Cinch.
Tedy: VGA (s-video)> kabel > Cinch > kabel > scart+cinch redukce > TV.
Dal jsem klonovat, obraz naběhl, ale ouha. Černobíle. Tak žečnu nastavovat pal-D. Nic, zkouším pal-B nic, zkouším včechno možné. Jiné Drivery. Nic, stále čenobílé.
Ale: Když restartujo WinXP tak se mi na krátkou dobou (3sec) objevím logo windows BAREVNE??????? Pak obrazovka blikne a zas je vše čb.
Tak nevím jestli je to kabelem( ale proč při startu barva?) nebo v ovladačích.
BTW: tA SCART REDUKCE Má i přímo vstup na s-video. Nebylo by lepší to zapojit přímo tahle? Bez cinch?
TIA
Tedy: VGA (s-video)> kabel > Cinch > kabel > scart+cinch redukce > TV.
Dal jsem klonovat, obraz naběhl, ale ouha. Černobíle. Tak žečnu nastavovat pal-D. Nic, zkouším pal-B nic, zkouším včechno možné. Jiné Drivery. Nic, stále čenobílé.
Ale: Když restartujo WinXP tak se mi na krátkou dobou (3sec) objevím logo windows BAREVNE??????? Pak obrazovka blikne a zas je vše čb.
Tak nevím jestli je to kabelem( ale proč při startu barva?) nebo v ovladačích.
BTW: tA SCART REDUKCE Má i přímo vstup na s-video. Nebylo by lepší to zapojit přímo tahle? Bez cinch?
TIA
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
- Slezman
- Středně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Noxyr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ok, zkusím to přímo, ale musím koupit ten kabel. ALe pořád mi vrtá hlavou to logo. Objeví se (barevně) jen n 3 sec. Zpočátku je černobílé,blik, pak barva, blik a šedá logovací nabídka do win. Ovladače jsem zkoušel 71.84 a 77.?? teď nevím přesně.
Je mi to záhadou.
No, uvídim jestli mi pomůže ten kabel.....
Je mi to záhadou.
No, uvídim jestli mi pomůže ten kabel.....
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Noxyr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jenže co stím? Zkoušel jsem všechny pal-abcd..... a stále prd.Quakes píše:Ale s tou barvou co se na chvilku ukáže to skutečně ukazuje že to bude na 90% jen nastavením ovladačů grafiky nebo nastavením normy na TV. (u známého to dělalo nastavení normy na TV).
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Noxyr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Noxyr
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: