F-Secure alebo NOD 32 ?
- fabien
- Nováček

-
F-Secure alebo NOD 32 ?
Zdravim, ktory anitvir je lepsi: F-Secure alebo NOD32?
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nod32 rulezzzzzzzzz
je rychly,dobry a zabera v pameti zhruba 14MB
s f-secure skusenosti nemam
s f-secure skusenosti nemam
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- Shit
- Odborník PCT

no comment....350Z píše:s f-secure skusenosti nemam
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6273&start=0
- Fifi
- Středně pokročilý

- cabman
- Středně pokročilý

Jedině Nod32 -> http://www.nod.cz/nod32/srovnani.aspx.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Shit
- Odborník PCT

Fifi píše:NOD32 je bez diskuze nejlepší pak .... dlouho nic .... eTrust, Avast, atd ....
Takových testů seženu celej kýbl, ale výsledky budou docela rozdílný.....cabman píše:Jedině Nod32 -> http://www.nod.cz/nod32/srovnani.aspx.
NOD je výbornej - jeden ze tří nejlepších - ale takhle jednoduše to napsat rozhodně nejde.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hele Shite, který je ten třetí?
Jinak souhlasim s tim, že odvolávat se na tabulku přímo na stránkách Nodu32 asi nebude to pravý ořechový...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Shit
- Odborník PCT

- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lOOkIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak Kaspersky jsem používal kdysi kdysi dávno, takže nevím, jak je na tom teď, ale na NODa poslední verzi nedám dopustit...Rychlost, přehlednost, bezpečnost, to je to, co od antiviru vyžaduju a zatím mě NOD nezklamal. Je fakt, že mu nedávám moc zabrat, navštěvuju pouze "bezpečné" stránkykillerTJ píše:Podle mě je nejlepší Kaspersky ale rezidentně použivám NODa. V počítači jsem měl trojana semmp3.exe nebo tak nějak a NOD o něm vůbec nevěděl Kaspersky ho smáznul.
- lobik
- Nováček

-
- Shit
- Odborník PCT

Ten Norton má jednu šíleně blbou vlastnost: Uninstall je skoro pro srandu - čili uninstall Nortona = formát.lobik píše:pouzival som Kasperaka, Nod32 a skoncil som u Nortona a nemozem si ho zatial vynachvalit... je jednoduchy a nemam s nim ziadne problemy, navyse pouzivam cely system wokrs a je jeho sucastou a vzajomne sa jeho sucasti doplnaju
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- KreuZ
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

- smrtelnik
- Nováček

-
Dneska uz to neplati - existuje nova utilita na odinstalaci produktu Norton: http://www.symantec.com/symnrt. Funguje spolehlive.Shit píše:Ten Norton má jednu šíleně blbou vlastnost: Uninstall je skoro pro srandu - čili uninstall Nortona = formát.
- Shit
- Odborník PCT

Nicméně mě to nepřipadá jako zcela "normální".... Od toho je u "slušných" softwarů volba "Přidat - odebrat programy".smrtelnik píše:Dneska uz to neplati - existuje nova utilita na odinstalaci produktu Norton: http://www.symantec.com/symnrt. Funguje spolehlive.Shit píše:Ten Norton má jednu šíleně blbou vlastnost: Uninstall je skoro pro srandu - čili uninstall Nortona = formát.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fifi
- Středně pokročilý

No vzhledem k tomu že s produkty Computer Associates mám velké zkušenosti, tak mohu objektivně zhodnotit její aplikace. Souhlasím s tvým názorem, že heuristická analýza eTrustu je horší než třeba u NOD32. Nicméně tvé prohlášení o kvalitě jejich databáze nevypadá na to, že by jsi ten program příliš znal. Kombinace eTrustu a ezArmoru je velmi účinná a vyrovná se třeba KPF a NOD32. Jenom se podívej kolik firem v ČR funguje s produkty CA. To není náhoda. Tak se prosím zdrž takových nesmyslných hlášek. díkyRecon píše:slovo eTrust ani nezminujte, to neni AV ale balast. Nic to nenajde, heuristika ne hovno, databáze taky. Prostě AV na nic, je to dle mě nejhorší SW co se považuje za AV.