F-Secure alebo NOD 32 ?

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
fabien
Nováček
Nováček

F-Secure alebo NOD 32 ?

Příspěvek od fabien »

Zdravim, ktory anitvir je lepsi: F-Secure alebo NOD32?
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

nod32 rulezzzzzzzzz :) je rychly,dobry a zabera v pameti zhruba 14MB
s f-secure skusenosti nemam
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

350Z píše:s f-secure skusenosti nemam
no comment.... :evil: (Výborná rada....)

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6273&start=0 :oops:
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

NOD32 je bez diskuze nejlepší pak .... dlouho nic .... eTrust, Avast, atd ....
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Fifi píše:NOD32 je bez diskuze nejlepší pak .... dlouho nic .... eTrust, Avast, atd ....
cabman píše:Jedině Nod32 -> http://www.nod.cz/nod32/srovnani.aspx.
Takových testů seženu celej kýbl, ale výsledky budou docela rozdílný..... :wink:

NOD je výbornej - jeden ze tří nejlepších - ale takhle jednoduše to napsat rozhodně nejde. ;-)
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Hele Shite, který je ten třetí? :) Jinak souhlasim s tim, že odvolávat se na tabulku přímo na stránkách Nodu32 asi nebude to pravý ořechový...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Delarge píše:Hele Shite, který je ten třetí? :) Jinak souhlasim s tim, že odvolávat se na tabulku přímo na stránkách Nodu32 asi nebude to pravý ořechový...
Já jenom vyslovím svůj názor, nebete to jako dogma - podle abecedy: KAV5, NAV 2005 a NOD32.
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Podle mě je nejlepší Kaspersky ale rezidentně použivám NODa. V počítači jsem měl trojana semmp3.exe nebo tak nějak a NOD o něm vůbec nevěděl Kaspersky ho smáznul.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
lOOkIN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lOOkIN »

killerTJ píše:Podle mě je nejlepší Kaspersky ale rezidentně použivám NODa. V počítači jsem měl trojana semmp3.exe nebo tak nějak a NOD o něm vůbec nevěděl Kaspersky ho smáznul.
Tak Kaspersky jsem používal kdysi kdysi dávno, takže nevím, jak je na tom teď, ale na NODa poslední verzi nedám dopustit...Rychlost, přehlednost, bezpečnost, to je to, co od antiviru vyžaduju a zatím mě NOD nezklamal. Je fakt, že mu nedávám moc zabrat, navštěvuju pouze "bezpečné" stránky :wink:
lobik
Nováček
Nováček

Příspěvek od lobik »

pouzival som Kasperaka, Nod32 a skoncil som u Nortona a nemozem si ho zatial vynachvalit... je jednoduchy a nemam s nim ziadne problemy, navyse pouzivam cely system wokrs a je jeho sucastou a vzajomne sa jeho sucasti doplnaju :wink:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

lobik píše:pouzival som Kasperaka, Nod32 a skoncil som u Nortona a nemozem si ho zatial vynachvalit... je jednoduchy a nemam s nim ziadne problemy, navyse pouzivam cely system wokrs a je jeho sucastou a vzajomne sa jeho sucasti doplnaju :wink:
Ten Norton má jednu šíleně blbou vlastnost: Uninstall je skoro pro srandu - čili uninstall Nortona = formát.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Pro ty, co mají trochu pomalejší mašiny je NOD32 nejlepší .. to bezpochyby ... ostatní zmíněný programy mě hodně zatěžovali systém a provozovat je s bratrem game-maniakem je nemožný ... :D
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
KreuZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KreuZ »

100%ne NOD32. Rezidentni ochnrana nic moc ale pri normalnim scanovani vychyta skoro vsechno
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Měl jsem na vyzkoušení cca 3 měsíce oboje, volím NOD, je méně HW náročný (F-secure se táááhne) Jinak teda nevim, žádný vir nepustil ani NOd, ani F-Secure :)
smrtelnik
Nováček
Nováček

Příspěvek od smrtelnik »

Shit píše:Ten Norton má jednu šíleně blbou vlastnost: Uninstall je skoro pro srandu - čili uninstall Nortona = formát.
Dneska uz to neplati - existuje nova utilita na odinstalaci produktu Norton: http://www.symantec.com/symnrt. Funguje spolehlive.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

smrtelnik píše:
Shit píše:Ten Norton má jednu šíleně blbou vlastnost: Uninstall je skoro pro srandu - čili uninstall Nortona = formát.
Dneska uz to neplati - existuje nova utilita na odinstalaci produktu Norton: http://www.symantec.com/symnrt. Funguje spolehlive.
Nicméně mě to nepřipadá jako zcela "normální".... Od toho je u "slušných" softwarů volba "Přidat - odebrat programy". ;-)
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

slovo eTrust ani nezminujte, to neni AV ale balast. Nic to nenajde, heuristika ne hovno, databáze taky. Prostě AV na nic, je to dle mě nejhorší SW co se považuje za AV.

Jinak dle mě je:
1.NOD32
2.Nortom
3.KAV
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Recon píše:slovo eTrust ani nezminujte, to neni AV ale balast. Nic to nenajde, heuristika ne hovno, databáze taky. Prostě AV na nic, je to dle mě nejhorší SW co se považuje za AV.
No vzhledem k tomu že s produkty Computer Associates mám velké zkušenosti, tak mohu objektivně zhodnotit její aplikace. Souhlasím s tvým názorem, že heuristická analýza eTrustu je horší než třeba u NOD32. Nicméně tvé prohlášení o kvalitě jejich databáze nevypadá na to, že by jsi ten program příliš znal. Kombinace eTrustu a ezArmoru je velmi účinná a vyrovná se třeba KPF a NOD32. Jenom se podívej kolik firem v ČR funguje s produkty CA. To není náhoda. Tak se prosím zdrž takových nesmyslných hlášek. díky
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Recon píše:2.Nortom
Nortona znám, ale "Nortoma" ještě ne... ;-)
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“