NV 6600GT-moje povedená "úprava" chlazení
Moderátor: morke
- Fifi
- Středně pokročilý

Pokud to je PEG karta, tak bych raději šel šel do toho silencera a ten tvůj domácí model bych prodal kamarádovi. Pokud je to AGP verze, tak proč ne, zde kromě Zalmana není nic dobrého na chlazení. Já chladím Asus 6600GT TOP Spire FalconRockem II a taky to je velké a těžké. Ale tiché a funkční. Ta radost je myslím to hlavní

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no podle toho his mustku, typu konektoru a obrovskeho napisu 8X sis snad mohl vsimnout ze se jedna o AGPFifi píše:Pokud to je PEG karta, tak bych raději šel šel do toho silencera a ten tvůj domácí model bych prodal kamarádovi. Pokud je to AGP verze, tak proč ne, zde kromě Zalmana není nic dobrého na chlazení. Já chladím Asus 6600GT TOP Spire FalconRockem II a taky to je velké a těžké. Ale tiché a funkční. Ta radost je myslím to hlavní![]()
![]()
0118 999 881 999 119 7253
- Fifi
- Středně pokročilý

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
je třeba přehodnotit moje stanovisko... dovolím si citovat jednoho "studeného" uživatele...

imho celkem precizni prace na prvotinu a tomu cloveku bychom to meli pochvalit, navic pokud snizil uroven hluku tak jen lip, navic si vsimni jak dumyslne proudi vzduich z zebere gpu chadece na zebra his mustku
vzhledem ke své lenosti bych se s tímto názorem ztotožnilporad lepsi nez kdyby si klucina vyrezal diru do case, nahazel tam tunu sviticich nesmyslu
- bum.no1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmm konečně rozumný názorNoTHX píše:je třeba přehodnotit moje stanovisko... dovolím si citovat jednoho "studeného" uživatele...imho celkem precizni prace na prvotinu a tomu cloveku bychom to meli pochvalit, navic pokud snizil uroven hluku tak jen lip, navic si vsimni jak dumyslne proudi vzduich z zebere gpu chadece na zebra his mustkuvzhledem ke své lenosti bych se s tímto názorem ztotožnilporad lepsi nez kdyby si klucina vyrezal diru do case, nahazel tam tunu sviticich nesmyslu
a na zdroji je 12cti palcový větřák
k těm svítícím nesmyslům, je to pravda, nechápu na co se tam dávají svítive diody a jiné podobné pí*oviny
a včera jsem to testoval v 3dmark05 a dostal jsem 3707 bodů
rs800*600, post procesing off
takže jsem velmi spokojený
- Hony
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
mm myslím že tady někdo chtěl zamachrovat a nedopadlo to podle jeho představ
,ale jo dal jsis s tím prácí a je to asi o něco tišší.Taky mám menší úpravu na graf místot toho 5cm fanu tam mám 8cm a hliníkové pasivy z obou stran(strašná práce navrtávát ten pasiv kvůli součástkám,nakonec jsem pasivy nakomaxitoval alespoň ze spodu),jako jo chladí to líp ale myslím že je lepší zainvestovat třeba do toho zalmana,ale je fakt že vlastní práce poptěší víc než něco co si koupíš 
ASUS M2N32-SLI,Athlon X2 4000+,2GB DDR2 ADATA extreme,club 3D HD3870 +,Samsung 400GB 16mb,Nec NR-7900A,Teac DV-W516G ,WiFi net,Logitech mx 518+Qck
- bum.no1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
proč si myslíš že to nedopadlo podle mích představ ??Hony píše:mm myslím že tady někdo chtěl zamachrovat a nedopadlo to podle jeho představ,ale jo dal jsis s tím prácí a je to asi o něco tišší.Taky mám menší úpravu na graf místot toho 5cm fanu tam mám 8cm a hliníkové pasivy z obou stran(strašná práce navrtávát ten pasiv kvůli součástkám,nakonec jsem pasivy nakomaxitoval alespoň ze spodu),jako jo chladí to líp ale myslím že je lepší zainvestovat třeba do toho zalmana,ale je fakt že vlastní práce poptěší víc než něco co si koupíš
- Hony
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Hony
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Perfect_
- Začátečník

- lucas
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Alien--forever
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vypadá to zajímavě... taky sem něco podobnýho testil 
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... 8252&pos=5
a jak tu padl návrh na odvod tepla ze skříně tak to by taky šlo celkem v pohodě...
a jak tu padl návrh na odvod tepla ze skříně tak to by taky šlo celkem v pohodě...
už není 
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Alien--forever píše:vypadá to zajímavě... taky sem něco podobnýho testil
Hele pod tim tahokovem na bočnici máš plexi nebo ne??? A u větráčků sem si nevšiml prachovejch filtrů, nebojíš se tak trochu že budeš muset pomalu každej tejden vysávat PC???
- Alien--forever
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DIVAD
- Začátečník

-
- bum.no1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: