NV 6600GT-moje povedená "úprava" chlazení

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Pokud to je PEG karta, tak bych raději šel šel do toho silencera a ten tvůj domácí model bych prodal kamarádovi. Pokud je to AGP verze, tak proč ne, zde kromě Zalmana není nic dobrého na chlazení. Já chladím Asus 6600GT TOP Spire FalconRockem II a taky to je velké a těžké. Ale tiché a funkční. Ta radost je myslím to hlavní :-D :-D :-D
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Fifi píše:Pokud to je PEG karta, tak bych raději šel šel do toho silencera a ten tvůj domácí model bych prodal kamarádovi. Pokud je to AGP verze, tak proč ne, zde kromě Zalmana není nic dobrého na chlazení. Já chladím Asus 6600GT TOP Spire FalconRockem II a taky to je velké a těžké. Ale tiché a funkční. Ta radost je myslím to hlavní :-D :-D :-D
no podle toho his mustku, typu konektoru a obrovskeho napisu 8X sis snad mohl vsimnout ze se jedna o AGP
0118 999 881 999 119 7253
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Abych se přiznal, tak jsem tu galerii moc nezkoumal :( . Příště se polepším :) .
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

btw proc to tak hanite to nechapu... :shock: sice to nechladi o moc lepe ale i to je dobry ne? :wink:
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

je třeba přehodnotit moje stanovisko... dovolím si citovat jednoho "studeného" uživatele...
imho celkem precizni prace na prvotinu a tomu cloveku bychom to meli pochvalit, navic pokud snizil uroven hluku tak jen lip, navic si vsimni jak dumyslne proudi vzduich z zebere gpu chadece na zebra his mustku
porad lepsi nez kdyby si klucina vyrezal diru do case, nahazel tam tunu sviticich nesmyslu :)
vzhledem ke své lenosti bych se s tímto názorem ztotožnil :roll:
bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

NoTHX píše:je třeba přehodnotit moje stanovisko... dovolím si citovat jednoho "studeného" uživatele...
imho celkem precizni prace na prvotinu a tomu cloveku bychom to meli pochvalit, navic pokud snizil uroven hluku tak jen lip, navic si vsimni jak dumyslne proudi vzduich z zebere gpu chadece na zebra his mustku
porad lepsi nez kdyby si klucina vyrezal diru do case, nahazel tam tunu sviticich nesmyslu :)
vzhledem ke své lenosti bych se s tímto názorem ztotožnil :roll:
hmm konečně rozumný názor :wink: moje první úprava to není, první jsem dělal někomu z brna x800xt komplet na pasivu :) , to bylo něco, kdybych to nedělal známému tak tam nenacpu starý věci (pasivy a větrák z CPU) a k hluku, ještě to jde trušku slyšet, protože mám na procesoru 1450ot/min
a na zdroji je 12cti palcový větřák

k těm svítícím nesmyslům, je to pravda, nechápu na co se tam dávají svítive diody a jiné podobné pí*oviny

a včera jsem to testoval v 3dmark05 a dostal jsem 3707 bodů
rs800*600, post procesing off

takže jsem velmi spokojený :twisted:
Hony
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hony »

mm myslím že tady někdo chtěl zamachrovat a nedopadlo to podle jeho představ :oops: ,ale jo dal jsis s tím prácí a je to asi o něco tišší.Taky mám menší úpravu na graf místot toho 5cm fanu tam mám 8cm a hliníkové pasivy z obou stran(strašná práce navrtávát ten pasiv kvůli součástkám,nakonec jsem pasivy nakomaxitoval alespoň ze spodu),jako jo chladí to líp ale myslím že je lepší zainvestovat třeba do toho zalmana,ale je fakt že vlastní práce poptěší víc než něco co si koupíš :-D
ASUS M2N32-SLI,Athlon X2 4000+,2GB DDR2 ADATA extreme,club 3D HD3870 +,Samsung 400GB 16mb,Nec NR-7900A,Teac DV-W516G ,WiFi net,Logitech mx 518+Qck
bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

Hony píše:mm myslím že tady někdo chtěl zamachrovat a nedopadlo to podle jeho představ :oops: ,ale jo dal jsis s tím prácí a je to asi o něco tišší.Taky mám menší úpravu na graf místot toho 5cm fanu tam mám 8cm a hliníkové pasivy z obou stran(strašná práce navrtávát ten pasiv kvůli součástkám,nakonec jsem pasivy nakomaxitoval alespoň ze spodu),jako jo chladí to líp ale myslím že je lepší zainvestovat třeba do toho zalmana,ale je fakt že vlastní práce poptěší víc než něco co si koupíš :-D
proč si myslíš že to nedopadlo podle mích představ ??
Hony
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hony »

Chlazení určitě jo 8-) Ale nevím jestli dopadly podle tvých představ i ohlasy na foru :roll:
ASUS M2N32-SLI,Athlon X2 4000+,2GB DDR2 ADATA extreme,club 3D HD3870 +,Samsung 400GB 16mb,Nec NR-7900A,Teac DV-W516G ,WiFi net,Logitech mx 518+Qck
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

bum.no1 píše: ...na zdroji je 12cti palcový větřák...
Kde sezenu 12" vetrak? Tim nemyslim 120mm FAN :)
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

masakr_cz píše:
bum.no1 píše: ...na zdroji je 12cti palcový větřák...
Kde sezenu 12" vetrak? Tim nemyslim 120mm FAN :)
taky jse mse nad tim pozastavil
P.S.: namáš doma jeden volnej?
Hony
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hony »

lol 12 palcovej větrák tj :-D to bude asi malá sranda :down:
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

proc by ne..to se da do bocnice..palec je 2,33cm? nebo neco takovyho ne?..takze by to byla takova mala turbinka ktera by chladila komplet pc:D dat to na pomaly otacky..modre podsvetlit desku jen aby to lehce zarilo a muze to vypadat good :))
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Huggi píše:....palec je 2,33cm?...
2.5 cm...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
lucas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucas »

Perfect_ píše:
Huggi píše:....palec je 2,33cm?...
2.5 cm...
¨

2,54cm ...presně
...........waiting for the future

MSI Neo2 865pe, CPU 2,8 Nortwood HT, VGA ATI x800GTO 256MB (AGP),DDR 512 / 400Mhz dual, HDD Maxtor 120GB Ultra ATA 8MB, Pioneer DVD-RW 16xall
Alien--forever
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alien--forever »

vypadá to zajímavě... taky sem něco podobnýho testil :D
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... 8252&pos=5
a jak tu padl návrh na odvod tepla ze skříně tak to by taky šlo celkem v pohodě... :)
už není :(
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

Alien--forever píše:vypadá to zajímavě... taky sem něco podobnýho testil :D
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... 8252&pos=5
a jak tu padl návrh na odvod tepla ze skříně tak to by taky šlo celkem v pohodě... :)

Hele pod tim tahokovem na bočnici máš plexi nebo ne??? A u větráčků sem si nevšiml prachovejch filtrů, nebojíš se tak trochu že budeš muset pomalu každej tejden vysávat PC???
Alien--forever
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alien--forever »

mno trochu OT... ale plexi tam není a je v tom tolik vrtulí, že filtry se můžou jít **** takže se halt jednou za čas uklízí....
už není :(
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

zajimavej chladic ale kdyz rikas za 0kc a 100% ucinek tak to je to vpoho
bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

hmm sory za ten 12ti palcový větřák, má 12cm, já si to neuvědomil :oops: