Restart jen ve WIN2000 nebo XP divné:/

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Star-Blb
Nováček
Nováček

Restart jen ve WIN2000 nebo XP divné:/

Příspěvek od Star-Blb »

Zdárek lidi vim že těhle témat je tu asi několik ale prijel sem to ut a nikde nenašel problém jakej mám já nebo když byl jen podobnej nebylo řešení... takže: Mám na C:WIN98 a na D:WIN2000 s 98 žádnej problém nikde v ničem a nikdy u 2000 sem si nainstaloval pár her (True crime, GTA3 DOOM3 atd. stim problem neni) horší je to třeba se Zoo tycoon a GTA:SA včera sem pustil Zoo Tycoon asi 3min na to se mi restartoval PC stylem že něco cvaklo(HDD) restartovalo se to a při nabíhání(ještě ne win) cvaklo znova(HDD) spustil sem o5 Zoo Tycoon a nic vše v poho včera kolem 1:00:) sem nainstaloval GTA:SA chvilka hraní - to samé jako u Zoo tycoon spustil sem o5GTA chvilka hraní a zase... po restartu mi to napsalo nějakou chybu při přihlašování pak sem se přihlásil v domnění že to přestane sem spustil znovu GTA a zase! Pak mi WIN2000 vubec nenabehli dost podobnej problém sem měl před 2 něsícema s win XP ale tam se to restartovalo hned jak sem spustil nějakou hru...tak sem je musel smazat a zase nainstalovat jo ještě sem chtěl mám GeForce MX440 a AMD athlon XP 2000+ jo a DOOM 3 my jde taky v poho(až na tu grafiku nevíte čim to tak muže bejt? Docela mě to štve...
Pokud to tu bylo někde už a hodně stejný a bylo na to řešení tak mi to oznamnet a klidně smázněte :-D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jakej máš zdroj? :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Star-Blb
Nováček
Nováček

Příspěvek od Star-Blb »

zombux píše:jakej máš zdroj? :?
Jo tak to nevim....
Doplněk k mému problému: Teď už stačí jen aby se začali načítat 2000 restartuje se... ale 98 jdou stále v poho :sad:
Star-Blb
Nováček
Nováček

Příspěvek od Star-Blb »

Star-Blb píše:
zombux píše:jakej máš zdroj? :?
Jo tak to nevim....
Doplněk k mému problému: Teď už stačí jen aby se začali načítat 2000 restartuje se... ale 98 jdou stále v poho :sad:
Doplněk č.2: Nainstaloval sem si pokaždý předtim (kvuli GTA:SA) service pack (nejnovější pro win2000) :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

když nevíš jakej tam je zdroj se bavíme o ničem :roll: taky by mohla bejt závada v nějaký rozdvojce nebo tak něco, podobně se začalo chovat moje PC včera ráno, problém byl v rozdvojce :-D
ignorelist: kremrole a dezoláti
Star-Blb
Nováček
Nováček

Příspěvek od Star-Blb »

zombux píše:když nevíš jakej tam je zdroj se bavíme o ničem :roll: taky by mohla bejt závada v nějaký rozdvojce nebo tak něco, podobně se začalo chovat moje PC včera ráno, problém byl v rozdvojce :-D
Malej moment já se podivam... jen co najdu sekyrku :-D
Star-Blb
Nováček
Nováček

Příspěvek od Star-Blb »

Star-Blb píše:
zombux píše:když nevíš jakej tam je zdroj se bavíme o ničem :roll: taky by mohla bejt závada v nějaký rozdvojce nebo tak něco, podobně se začalo chovat moje PC včera ráno, problém byl v rozdvojce :-D
Malej moment já se podivam... jen co najdu sekyrku :-D
Takže je tam: Zdroj 300W Pro ATX pak je tam jetště něco ale to se nedá identifikovat :-D ale furt mě udivuje že 98 jdou uplně v poho i hry... nějaký :?
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“