Pokud to tu bylo někde už a hodně stejný a bylo na to řešení tak mi to oznamnet a klidně smázněte
Restart jen ve WIN2000 nebo XP divné:/
Moderátor: Loki5567
- Star-Blb
- Nováček

-
Restart jen ve WIN2000 nebo XP divné:/
Zdárek lidi vim že těhle témat je tu asi několik ale prijel sem to ut a nikde nenašel problém jakej mám já nebo když byl jen podobnej nebylo řešení... takže: Mám na C:WIN98 a na D:WIN2000 s 98 žádnej problém nikde v ničem a nikdy u 2000 sem si nainstaloval pár her (True crime, GTA3 DOOM3 atd. stim problem neni) horší je to třeba se Zoo tycoon a GTA:SA včera sem pustil Zoo Tycoon asi 3min na to se mi restartoval PC stylem že něco cvaklo(HDD) restartovalo se to a při nabíhání(ještě ne win) cvaklo znova(HDD) spustil sem o5 Zoo Tycoon a nic vše v poho včera kolem 1:00:) sem nainstaloval GTA:SA chvilka hraní - to samé jako u Zoo tycoon spustil sem o5GTA chvilka hraní a zase... po restartu mi to napsalo nějakou chybu při přihlašování pak sem se přihlásil v domnění že to přestane sem spustil znovu GTA a zase! Pak mi WIN2000 vubec nenabehli dost podobnej problém sem měl před 2 něsícema s win XP ale tam se to restartovalo hned jak sem spustil nějakou hru...tak sem je musel smazat a zase nainstalovat jo ještě sem chtěl mám GeForce MX440 a AMD athlon XP 2000+ jo a DOOM 3 my jde taky v poho(až na tu grafiku nevíte čim to tak muže bejt? Docela mě to štve...
Pokud to tu bylo někde už a hodně stejný a bylo na to řešení tak mi to oznamnet a klidně smázněte
- zombux
- Odborník PCT

- Star-Blb
- Nováček

-
- Star-Blb
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

- Star-Blb
- Nováček

-
- Star-Blb
- Nováček

-
Takže je tam: Zdroj 300W Pro ATX pak je tam jetště něco ale to se nedá identifikovatStar-Blb píše:Malej moment já se podivam... jen co najdu sekyrkuzombux píše:když nevíš jakej tam je zdroj se bavíme o ničemtaky by mohla bejt závada v nějaký rozdvojce nebo tak něco, podobně se začalo chovat moje PC včera ráno, problém byl v rozdvojce