sluchátka koss

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

sluchátka koss

Příspěvek od Scorp »

Byl by od nich model se stejnym zvukem jako porta pro, ale aby měly typ uchycení jenom na ucho?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

http://www.koss.cz/koss/koss.htm

Hledej, smudlo... IMHO dost tezko, protoze aby to znelo stejne, tak by musely byt stejne konstrukce, jako Porty a v tom pripade bys mel po chvili noseni usi jak kokrspanel...

Sluchatka jen na usi musi byt podstatne lehci, a tim padem bude i zvuk ponekud jiny...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

a nemáte někdo zlišenosti s těmi KSC75?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Scorp píše:a nemáte někdo zlišenosti s těmi KSC75?
Osobni zkusenost nemam, ale myslim si, ze budou v pohode. Snad se ozve nekdo, kdo je ma...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

nuže? vlastníci, komentujte
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Pořiď si Koss KSC35 mají stejné měniče jako Porta Pro (černé ne modré) a hrajou fantasticky(jenom nemají takové basy protože netlačí na ucho). Ja je mám 5 let a za žádné jiné(pro přenosné zařízení) bych je nevyměnil. Tyhle sluchátka jsou fakt úžasné ja je v prodejně Sony tenkrát koupil za 1850Kč. Dneska jsem je dost dlouho neviděl ale dají se sehnat třeba tady http://www.eurostar-ostrava.cz/katalog_ ... bozi=KSC35
Jo a ještě k těm KSC75... slyšel jsem je... nejsou špatný... ale za svoje KSC35 bych je ani omylem nevyměnil. Už ta cena (cca 1100-1200) něco vypovída něco jejich kvalitě... teda oproti Porta Pro nebo KSC35.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
havk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havk »

Nechcel som zakladat novy tred, tak ma snad neukamenujete :).
Ako je to s tou "doživotnou zárukou" ? Fakt si ich mozem sam poskodit? Musim pri tej vymene daco platit? Kde to treba rekalmovat? Proste, kto ma dake osobne skusenosti s tym.
Znie to pekne s tou zarukou, ja len ze ako to funguje v praxi. :roll:
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Jo, s tou zárukou je to tak, ze jim dáš 200 (slyšel jsem, že teď už je to 300, ale nevím co je na tom pravdy) a buď ti sluchátka opraví, nebo ti dají nové. Reklamuje se buď v prodejně, kde jsi je koupil, nebo v prodejnách Eurostar.

Jinak KSC35 jsou opravdu sluchátka nejbližší Porta Pro. Sice já bych svoje Porta Pro za nic nevyměnil, ale každému vyhovuje jiné uchycení.
havk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havk »

A to si ich mozem aj sam poskodit? (I ked za 300 stovky neviem kto by to robil :wink: ).
No a ked si ich kupim na nete, tak mam zaplatit za cestu tych sluchatiek tam, + 300, a cesta spat? To je dokopy 500, no snad aspon tie KOSSi daco vydrzia, inac je to dost naprd. :(
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Konstrukce těch Kossů je fakt dobrá. Zatím jsem se nesetkal s nějakými většími problémy - mám do 5 sluchátek od Kossu - já jsem zatím nereklamoval žádné. No, to poštovné ti nikdo neproplatí - s tím je pak problém. Já bydlím kousek od Ostravy, takže pro mě není problém zajet do Eurostaru. Jo a s tou cenou té opravy - platí se těch 200, více se možná zaplatí jen pokud ztratíš ten certifikát (cena se stanoví podle akt. kurzu).
Jinak vždycky je lepší zaplatit třeba 200+200, než dávat znova např. 2000 za nová sluchátka.
okraj
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

sluchádka 5.1

Příspěvek od okraj »

Ma niekto skusenost so sluchatkami ktore by mali mat zvuk 5.1 ?????????
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: sluchádka 5.1

Příspěvek od F1l1p »

okraj píše:Ma niekto skusenost so sluchatkami ktore by mali mat zvuk 5.1 ?????????
Jo, ale spíš s takovými těmi levnějšími modely - Genius a Ednet. Ale o 5.1 se fakt mluvit nedá (je to spíš takové rozšířené stereo). Ale určitě se spíš vyplatí koupit nějaké kvalitnější stereo sluchátka.
Doma mám tato: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=43352
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“