sluchátka koss
Moderátor: CageJ
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
sluchátka koss
Byl by od nich model se stejnym zvukem jako porta pro, ale aby měly typ uchycení jenom na ucho?
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.koss.cz/koss/koss.htm
Hledej, smudlo... IMHO dost tezko, protoze aby to znelo stejne, tak by musely byt stejne konstrukce, jako Porty a v tom pripade bys mel po chvili noseni usi jak kokrspanel...
Sluchatka jen na usi musi byt podstatne lehci, a tim padem bude i zvuk ponekud jiny...
Hledej, smudlo... IMHO dost tezko, protoze aby to znelo stejne, tak by musely byt stejne konstrukce, jako Porty a v tom pripade bys mel po chvili noseni usi jak kokrspanel...
Sluchatka jen na usi musi byt podstatne lehci, a tim padem bude i zvuk ponekud jiny...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pořiď si Koss KSC35 mají stejné měniče jako Porta Pro (černé ne modré) a hrajou fantasticky(jenom nemají takové basy protože netlačí na ucho). Ja je mám 5 let a za žádné jiné(pro přenosné zařízení) bych je nevyměnil. Tyhle sluchátka jsou fakt úžasné ja je v prodejně Sony tenkrát koupil za 1850Kč. Dneska jsem je dost dlouho neviděl ale dají se sehnat třeba tady http://www.eurostar-ostrava.cz/katalog_ ... bozi=KSC35
Jo a ještě k těm KSC75... slyšel jsem je... nejsou špatný... ale za svoje KSC35 bych je ani omylem nevyměnil. Už ta cena (cca 1100-1200) něco vypovída něco jejich kvalitě... teda oproti Porta Pro nebo KSC35.
Jo a ještě k těm KSC75... slyšel jsem je... nejsou špatný... ale za svoje KSC35 bych je ani omylem nevyměnil. Už ta cena (cca 1100-1200) něco vypovída něco jejich kvalitě... teda oproti Porta Pro nebo KSC35.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- havk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

Jo, s tou zárukou je to tak, ze jim dáš 200 (slyšel jsem, že teď už je to 300, ale nevím co je na tom pravdy) a buď ti sluchátka opraví, nebo ti dají nové. Reklamuje se buď v prodejně, kde jsi je koupil, nebo v prodejnách Eurostar.
Jinak KSC35 jsou opravdu sluchátka nejbližší Porta Pro. Sice já bych svoje Porta Pro za nic nevyměnil, ale každému vyhovuje jiné uchycení.
Jinak KSC35 jsou opravdu sluchátka nejbližší Porta Pro. Sice já bych svoje Porta Pro za nic nevyměnil, ale každému vyhovuje jiné uchycení.
- havk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

Konstrukce těch Kossů je fakt dobrá. Zatím jsem se nesetkal s nějakými většími problémy - mám do 5 sluchátek od Kossu - já jsem zatím nereklamoval žádné. No, to poštovné ti nikdo neproplatí - s tím je pak problém. Já bydlím kousek od Ostravy, takže pro mě není problém zajet do Eurostaru. Jo a s tou cenou té opravy - platí se těch 200, více se možná zaplatí jen pokud ztratíš ten certifikát (cena se stanoví podle akt. kurzu).
Jinak vždycky je lepší zaplatit třeba 200+200, než dávat znova např. 2000 za nová sluchátka.
Jinak vždycky je lepší zaplatit třeba 200+200, než dávat znova např. 2000 za nová sluchátka.
- okraj
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
sluchádka 5.1
Ma niekto skusenost so sluchatkami ktore by mali mat zvuk 5.1 ?????????
- F1l1p
- Středně pokročilý

Re: sluchádka 5.1
Jo, ale spíš s takovými těmi levnějšími modely - Genius a Ednet. Ale o 5.1 se fakt mluvit nedá (je to spíš takové rozšířené stereo). Ale určitě se spíš vyplatí koupit nějaké kvalitnější stereo sluchátka.okraj píše:Ma niekto skusenost so sluchatkami ktore by mali mat zvuk 5.1 ?????????
Doma mám tato: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=43352