Battlefield 2 - (RESPAWN)
Moderátor: Baneshee
- Slezman
- Středně pokročilý

problem, ze subjektivni pocity se spatne porovnavaji, s tim mam bohate zkusenosti, kdyz diskutuju se znamym , kterymu jede vsechno "nadherne" a tim to skonci. A pak se zjisti, ze jede na 20 FPS, z cehoz ja bych mel epilepsii
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Renus
- Začátečník

- Slezman
- Středně pokročilý

STFW !
SYSTEM REQUIREMENTS
* Windows XP (32-bit) with Admin rights
* 1.7 GHz Intel Celeron D / Pentium 4 or AMD Athlon XP/ Sempron or greater
* 512 MB of RAM or more
* 8x or faster CD/DVD drive
* 2.3 GB free hard drive space or more
* DirectX 9.0c compatible (see video)
* DirectX 9.0c compatible
VIDEO
Video card must have 128 MB or more memory and one of the following chipsets:
* NVIDIA GeForce FX 5700 or greater
* ATI Radeon 8500 or greater
MULTIPLAYER
Multiplayer requires 1 set of discs per PC and a broadband (Cable, DSL, or a faster) connection.Internet or Network (2-64 players).
pamet: radsi 1 GB
SYSTEM REQUIREMENTS
* Windows XP (32-bit) with Admin rights
* 1.7 GHz Intel Celeron D / Pentium 4 or AMD Athlon XP/ Sempron or greater
* 512 MB of RAM or more
* 8x or faster CD/DVD drive
* 2.3 GB free hard drive space or more
* DirectX 9.0c compatible (see video)
* DirectX 9.0c compatible
VIDEO
Video card must have 128 MB or more memory and one of the following chipsets:
* NVIDIA GeForce FX 5700 or greater
* ATI Radeon 8500 or greater
MULTIPLAYER
Multiplayer requires 1 set of discs per PC and a broadband (Cable, DSL, or a faster) connection.Internet or Network (2-64 players).
pamet: radsi 1 GB
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Xfiler
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mrkni sem http://bf1942.elvie.cz/Renus píše:Na kterých serverech se schází česká komunita?
- Booker
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo, nejakej mod, kterej by tohle umožnil by me taky dost zajímal, ty mapy jsou pak o dost zajímavejší...xIndian píše:Hoja, nevíte někdo, jestli se dá v singlu hrát na mapách pro více než 16 hráčů?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj, máš recht. Kolikrát se bavím tím, že si jen tak sám blbnu na velký mapě bez hráčů a testuju, co kterej stroj dokážeSentenced píše:Jo, nejakej mod, kterej by tohle umožnil by me taky dost zajímal, ty mapy jsou pak o dost zajímavejší...xIndian píše:Hoja, nevíte někdo, jestli se dá v singlu hrát na mapách pro více než 16 hráčů?
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To si tam nahodil jak ??
I tohle by me na tech vetsich mapach celkem zajímalo, 16 je celkem málo ..
Jinak souhlasim, zrovna včera jsem zkoušel taky 32 multi mapy jen tak sám, jen se prolítnout v tech mašinách, než se dostanu na Lanku
Jinak souhlasim, zrovna včera jsem zkoušel taky 32 multi mapy jen tak sám, jen se prolítnout v tech mašinách, než se dostanu na Lanku
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hele musíš upravit soubor aidefault.ai, který najdeš v ...\Battlefield 2\mods\bf2\AI
Nebudu ti vypisovat úpravu, stáhni si ten soubor tady
Je tam readme a ještě si pak musíš otevřít ten soubor aidefault.ai v poznámkovým bloku a přečíst si, co tam píšou (doufám, že umíš anglicky). Upravíš ho podle jejich návodu a pak to fachčí s 32 botama.
Nebudu ti vypisovat úpravu, stáhni si ten soubor tady
Je tam readme a ještě si pak musíš otevřít ten soubor aidefault.ai v poznámkovým bloku a přečíst si, co tam píšou (doufám, že umíš anglicky). Upravíš ho podle jejich návodu a pak to fachčí s 32 botama.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
V tech 32 lidech/botech uz je to slušná mela, zvlast kdyz maj maximalní skill, to uz neco i trefí a občas se človek jen respawnuje
TAk to má být.
Takhle se to hraje o moc líp, je to fakt akce - jinak na mirne přetočenym Winchovi 3200+, nejde ani poznat jestli je tam 16 nebo 32 botů, jede to stejne slušne...
Takhle se to hraje o moc líp, je to fakt akce - jinak na mirne přetočenym Winchovi 3200+, nejde ani poznat jestli je tam 16 nebo 32 botů, jede to stejne slušne...
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj, máš recht. Konečně mám v OTčku plno, a boti se chovaj celkem rozumně. Ještě ty velký mapy a bude to dokonalý.Sentenced píše:V tech 32 lidech/botech uz je to slušná mela, zvlast kdyz maj maximalní skill, to uz neco i trefí a občas se človek jen respawnujeTAk to má být.
A na mý sestavě bez OC to taky nepoznám, jestli je tam 16 nebo 32 botů.
- mistrsoft
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim,
mam takovej problem netyka se to jen Battlefield 2, ale stalo se mi to u vice her jako NFSU2, Prince of Persia, Splinter Cell
nejde mi nastavit vetsi rozliseni nez 1024x768 jen mensi. Zkousel jsem 3je ovladace. Skoncil jsem ted na 77.76 beta. Nevi nekdo co s tim? Jakyho mam kompa by melo byt v podpisu.
mam takovej problem netyka se to jen Battlefield 2, ale stalo se mi to u vice her jako NFSU2, Prince of Persia, Splinter Cell
nejde mi nastavit vetsi rozliseni nez 1024x768 jen mensi. Zkousel jsem 3je ovladace. Skoncil jsem ted na 77.76 beta. Nevi nekdo co s tim? Jakyho mam kompa by melo byt v podpisu.
AMD A64 X2 3800+ Manchester (Thermaltake Sonic Tower + Thermaltake Smart Fan 2 12cm) (9x266), DFI LanParty Ultra-D, 2x1024 MB Mushkin DDR400 2-3-2-6, ATI Radeon X1900XT, HDD Raptor 74GB, Hitachi 250GB sata2, WD 120GB, palka LG GSA4120b, case Thermaltake Shark, zdroj Chill Inovation 510W, TV tuner Leadtek WinFast TV USB II, LCD Hyundai L90D+, keyboard Logitech Internet Navigator, mouse Logitech MX500
- Renus
- Začátečník

Buď rád,že ti to na tom šrotu vůbec jedemistrsoft píše:zdravim,
IBM Thinkpad T42p
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Za tyhle rady bych stavěl ke zdi a střílel.Renus píše:Buď rád,že ti to na tom šrotu vůbec jedemistrsoft píše:zdravim,
nejde mi nastavit vetsi rozliseni nez 1024x768 jen mensi. Zkousel jsem 3je ovladace. Skoncil jsem ted na 77.76 beta. Nevi nekdo co s tim? Jakyho mam kompa by melo byt v podpisu.![]()
![]()
K tvýmu problému: máš LCD, které má největší rozlišení na 1280x1024 a hra jako B2 (nevím jak ostatní) mají rozlišení 1024x768 a potom vyšší a to ty tam nedáš, protože max. je 1280x1024. Mám ten samý problém, dej si tam CRT a zkus to.
- mistrsoft
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
re Renus: tak nezavid..;P
re Martin Veselý: asi si me dobre nepochopil nebo jsem nepochopil ja co jsi psal ty. LCD mam s nativni 1280x1024. ale ta hra proste toto rozliseni nenabidne jen nizsi. 640x480, 800x600, 1024x768. LCD je pripojeno pres DVI a nainstalovanej i knemu drivery. S tim CRT bych to klidne vyzkousel, ale zadny po ruce nemam.. takze na to asi kaslu.. stejne me ty hry nebavi a b2 nejak nechce fakat online tak je to stejne jedno..
re Martin Veselý: asi si me dobre nepochopil nebo jsem nepochopil ja co jsi psal ty. LCD mam s nativni 1280x1024. ale ta hra proste toto rozliseni nenabidne jen nizsi. 640x480, 800x600, 1024x768. LCD je pripojeno pres DVI a nainstalovanej i knemu drivery. S tim CRT bych to klidne vyzkousel, ale zadny po ruce nemam.. takze na to asi kaslu.. stejne me ty hry nebavi a b2 nejak nechce fakat online tak je to stejne jedno..
AMD A64 X2 3800+ Manchester (Thermaltake Sonic Tower + Thermaltake Smart Fan 2 12cm) (9x266), DFI LanParty Ultra-D, 2x1024 MB Mushkin DDR400 2-3-2-6, ATI Radeon X1900XT, HDD Raptor 74GB, Hitachi 250GB sata2, WD 120GB, palka LG GSA4120b, case Thermaltake Shark, zdroj Chill Inovation 510W, TV tuner Leadtek WinFast TV USB II, LCD Hyundai L90D+, keyboard Logitech Internet Navigator, mouse Logitech MX500
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: