Battlefield 2 - (RESPAWN)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

problem, ze subjektivni pocity se spatne porovnavaji, s tim mam bohate zkusenosti, kdyz diskutuju se znamym , kterymu jede vsechno "nadherne" a tim to skonci. A pak se zjisti, ze jede na 20 FPS, z cehoz ja bych mel epilepsii
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Na kterých serverech se schází česká komunita?
IBM Thinkpad T42p
Ladicek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladicek »

neznáte náročnost na hardware?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

STFW !

SYSTEM REQUIREMENTS

* Windows XP (32-bit) with Admin rights
* 1.7 GHz Intel Celeron D / Pentium 4 or AMD Athlon XP/ Sempron or greater
* 512 MB of RAM or more
* 8x or faster CD/DVD drive
* 2.3 GB free hard drive space or more
* DirectX 9.0c compatible (see video)
* DirectX 9.0c compatible

VIDEO
Video card must have 128 MB or more memory and one of the following chipsets:

* NVIDIA GeForce FX 5700 or greater
* ATI Radeon 8500 or greater

MULTIPLAYER
Multiplayer requires 1 set of discs per PC and a broadband (Cable, DSL, or a faster) connection.Internet or Network (2-64 players).

pamet: radsi 1 GB
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Xfiler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xfiler »

Renus píše:Na kterých serverech se schází česká komunita?
mrkni sem http://bf1942.elvie.cz/
Booker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Booker »

Nový kanál #bf2.cz@Quakenet

irc://quakenet/bf2.cz

perform
/join #bf2.cz

zajděte

;)
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Hoja, nevíte někdo, jestli se dá v singlu hrát na mapách pro více než 16 hráčů?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

xIndian píše:Hoja, nevíte někdo, jestli se dá v singlu hrát na mapách pro více než 16 hráčů?
Jo, nejakej mod, kterej by tohle umožnil by me taky dost zajímal, ty mapy jsou pak o dost zajímavejší... :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Sentenced píše:
xIndian píše:Hoja, nevíte někdo, jestli se dá v singlu hrát na mapách pro více než 16 hráčů?
Jo, nejakej mod, kterej by tohle umožnil by me taky dost zajímal, ty mapy jsou pak o dost zajímavejší... :(
jj, máš recht. Kolikrát se bavím tím, že si jen tak sám blbnu na velký mapě bez hráčů a testuju, co kterej stroj dokáže :) Doufám, že někdo na něco přijde. A nemyslím si, že by byl problém utáhnout takový množství botů. Zkoušel jsem hru 32 hráčů na 16kový mapě a úplně v klidu.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

To si tam nahodil jak ?? :? I tohle by me na tech vetsich mapach celkem zajímalo, 16 je celkem málo ..

Jinak souhlasim, zrovna včera jsem zkoušel taky 32 multi mapy jen tak sám, jen se prolítnout v tech mašinách, než se dostanu na Lanku :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Hele musíš upravit soubor aidefault.ai, který najdeš v ...\Battlefield 2\mods\bf2\AI

Nebudu ti vypisovat úpravu, stáhni si ten soubor tady

Je tam readme a ještě si pak musíš otevřít ten soubor aidefault.ai v poznámkovým bloku a přečíst si, co tam píšou (doufám, že umíš anglicky). Upravíš ho podle jejich návodu a pak to fachčí s 32 botama.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ok, díky, to se hodí. Angličtina by nemel bejt problem :)

Pak uz mi bude chybet ke štestí jinej mod do multaku než conquest a zpřístupnění tech velkych map.

xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Sentenced píše:Ok, díky, to se hodí. Angličtina by nemel bejt problem :)

Pak uz mi bude chybet ke štestí jinej mod do multaku než conquest a zpřístupnění tech velkych map.
NZ. Kdyžtak jestli něco objevíš (zpřístupnění velkých map v singlu), tak dej vědět.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

V tech 32 lidech/botech uz je to slušná mela, zvlast kdyz maj maximalní skill, to uz neco i trefí a občas se človek jen respawnuje :) TAk to má být.

Takhle se to hraje o moc líp, je to fakt akce - jinak na mirne přetočenym Winchovi 3200+, nejde ani poznat jestli je tam 16 nebo 32 botů, jede to stejne slušne...

xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Sentenced píše:V tech 32 lidech/botech uz je to slušná mela, zvlast kdyz maj maximalní skill, to uz neco i trefí a občas se človek jen respawnuje :) TAk to má být.

Takhle se to hraje o moc líp, je to fakt akce - jinak na mirne přetočenym Winchovi 3200+, nejde ani poznat jestli je tam 16 nebo 32 botů, jede to stejne slušne...
jj, máš recht. Konečně mám v OTčku plno, a boti se chovaj celkem rozumně. Ještě ty velký mapy a bude to dokonalý.

A na mý sestavě bez OC to taky nepoznám, jestli je tam 16 nebo 32 botů.
mistrsoft
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mistrsoft »

zdravim,

mam takovej problem netyka se to jen Battlefield 2, ale stalo se mi to u vice her jako NFSU2, Prince of Persia, Splinter Cell

nejde mi nastavit vetsi rozliseni nez 1024x768 jen mensi. Zkousel jsem 3je ovladace. Skoncil jsem ted na 77.76 beta. Nevi nekdo co s tim? Jakyho mam kompa by melo byt v podpisu.
AMD A64 X2 3800+ Manchester (Thermaltake Sonic Tower + Thermaltake Smart Fan 2 12cm) (9x266), DFI LanParty Ultra-D, 2x1024 MB Mushkin DDR400 2-3-2-6, ATI Radeon X1900XT, HDD Raptor 74GB, Hitachi 250GB sata2, WD 120GB, palka LG GSA4120b, case Thermaltake Shark, zdroj Chill Inovation 510W, TV tuner Leadtek WinFast TV USB II, LCD Hyundai L90D+, keyboard Logitech Internet Navigator, mouse Logitech MX500
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

mistrsoft píše:zdravim,

mam takovej problem netyka se to jen Battlefield 2, ale stalo se mi to u vice her jako NFSU2, Prince of Persia, Splinter Cell

nejde mi nastavit vetsi rozliseni nez 1024x768 jen mensi. Zkousel jsem 3je ovladace. Skoncil jsem ted na 77.76 beta. Nevi nekdo co s tim? Jakyho mam kompa by melo byt v podpisu.
Buď rád,že ti to na tom šrotu vůbec jede :D :D :D
IBM Thinkpad T42p
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

Renus píše:
mistrsoft píše:zdravim,

Buď rád,že ti to na tom šrotu vůbec jede :D :D :D
Za tyhle rady bych stavěl ke zdi a střílel.
K tvýmu problému: máš LCD, které má největší rozlišení na 1280x1024 a hra jako B2 (nevím jak ostatní) mají rozlišení 1024x768 a potom vyšší a to ty tam nedáš, protože max. je 1280x1024. Mám ten samý problém, dej si tam CRT a zkus to.
mistrsoft
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mistrsoft »

re Renus: tak nezavid..;P

re Martin Veselý: asi si me dobre nepochopil nebo jsem nepochopil ja co jsi psal ty. LCD mam s nativni 1280x1024. ale ta hra proste toto rozliseni nenabidne jen nizsi. 640x480, 800x600, 1024x768. LCD je pripojeno pres DVI a nainstalovanej i knemu drivery. S tim CRT bych to klidne vyzkousel, ale zadny po ruce nemam.. takze na to asi kaslu.. stejne me ty hry nebavi a b2 nejak nechce fakat online tak je to stejne jedno..
AMD A64 X2 3800+ Manchester (Thermaltake Sonic Tower + Thermaltake Smart Fan 2 12cm) (9x266), DFI LanParty Ultra-D, 2x1024 MB Mushkin DDR400 2-3-2-6, ATI Radeon X1900XT, HDD Raptor 74GB, Hitachi 250GB sata2, WD 120GB, palka LG GSA4120b, case Thermaltake Shark, zdroj Chill Inovation 510W, TV tuner Leadtek WinFast TV USB II, LCD Hyundai L90D+, keyboard Logitech Internet Navigator, mouse Logitech MX500
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

mistrsoft píše:re Renus: tak nezavid..;P

re Martin Veselý: ...
Tak 1280x1024 je taky největší, co ti může LCD nabídnout, tudíž je možný, že to hra pozná a nedovolí ti větší. Zkus si tam dát CRT, které vzládne 1600x1200 a půjde to.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“