PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ufff, teda to musí být hodiny a hodiny práce :?

rezzzpect @ stoobi !
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ty fany a zdroj vypadaj good
ale ten predek se mi nelibi ta mezera je divná
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Xan píše:ty fany a zdroj vypadaj good
ale ten predek se mi nelibi ta mezera je divná
Četl si ten text co je pod těma fotkama?? Asi ne co? Já bych si to nejdřív přečetl a pak komentoval. Od toho to tam Stoobi píše.
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

2Stoobi:

LOOL, to je drsný. Když si sečteš počet shlédnutí u všech tvejch case modů tak ti to dá několika násobně víc jak shlédnutí všech "Důležitejch" Témat. BOREC
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Chlapi, prosím, čtěte taky ten text. Já vím, že se někdy nechce, ale opravdu ho tam proto píšu, a navíc, není to hotovej mod, takže nemůžete čekat, že budou všechny detaily pořešený... :oops:

A přidávám ještě podvečerní upgrade. Začal jsem na koši mechanik, takže asi takhle: Na prvních fotkách je výchozí koš vytaženej z nějaký ATcase, pár části jsem odřezal a přes něj je pak ohnutý plexi (samozřejmě folie se trochu zcvrkla), do něj pak vyřezaný otvory pro přívod vzduchu na spodek dísků, a na šroubky. Nakonec již přidělaná ve skříni (ze strany od MoBo). Mezi košem a podlahou case je ještě antivibrační 5mm materiál. Zítra to nafotím samostatně. :wink:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Já vím že to nasere ale ten tahokov a jeho velikost mi k tomu zdroji nějak nesedí. Zvláště s kombinací plexi. Hodil by se tam spíš jemný tahokov nebo něco podobnýho.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:Já vím že to nasere ale ten tahokov a jeho velikost mi k tomu zdroji nějak nesedí. Zvláště s kombinací plexi. Hodil by se tam spíš jemný tahokov nebo něco podobnýho.
Ještě podotýkám, že ty fotky, co jsou u zdroje v citaci - to je MINULOST - ty fotky jsem tam dal, aby jste viděli, jak jsem to měl vymyšlený před tím, nově to bude trošku jinak, viz fotky mimo citaci... :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

no dobře ale stejně mi to nesedí, nejen teda na "beta" zdroji.

Obrázek

Je prostě mooooc velký
Obrázek
Více na mých www
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, tak tahle fotka, tak to bude. Ono to takhle asi vypadá divně, ale v reálu to není tak špatný a hlavně to je věc názoru. Jednu chvíli jsem měl taky dojem, že je moc hrubý, ale já myslím, že to nakonec sedět bude... :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:myslím, že to nakonec sedět bude... :wink:
a nešlo by třeba udělat verzi s jemným tahokovem pro porovnání? :?
Obrázek
Více na mých www
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No mám tady jen ten jemnej, co bude na Orange, takže bych ho nerad stříkal na jinej rozměr a upřínmně ani nemám důvod. Mě se prostě k tomu tenhle hrubej líbí... :oops:
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

mno kdyz by to bylo an fotce celyho casu tak to urcite vypada lip..trakhle na maly se to zda strasne velky.. :?
jinak kolik v tom PC budes vlastne mit aktivnich vetraku?....co jsem tak pocital 2vepredu (80mm)..2(?)na radiatoru(120mm)..1 zdroj(120mm)..? :)
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Huggi píše:mno kdyz by to bylo an fotce celyho casu tak to urcite vypada lip..trakhle na maly se to zda strasne velky.. :?
jinak kolik v tom PC budes vlastne mit aktivnich vetraku?....co jsem tak pocital 2vepredu (80mm)..2(?)na radiatoru(120mm)..1 zdroj(120mm)..? :)
asi tak :) Vzdyt to ze zacatku melo byt vsechno na vodu, časy se meni no :) Sak kdyz ty vetracky dobre vyladis, tak to hluk delat nebude ;-)
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

tj..:) a bez nakyho vetracku by to nebylo ono :))
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No skoro jsi to trefil, vepředu 2x80mm fan, na nasávání a ofuk disků, pak 2x120mm fany pro chlazení radiátoru a ještě 1x80mm fan ve zdroji. Ten zdroj jsem právě předělal, původně byl se 120mm fanem, ale ta díra je zadělaná. Ta 80 je tam jen pro menší průvan...:) A všechny větráky budou regulovaný, takže slyšet to nebude. A je fakt, že bez fanů by to nebylo ono...:)
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

to nechapu..proc ve zdroji mensi pruvan? :? to je zbytecny opredelavat ze 120 na 80 ne?..btw zdroj budes taky mit jediny mistokudy teplej vzduch bude moct jit ven ne?
jj a ty 2 fany na radiatorech..ty budou foukat dolu na ne ne?..;)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Protože původní záměr byl, že PSU bude chlazený vodou, ale nakonec z toho sešlo. A navíc bude uchycenej tak, že by se tam 120mm fan nevešel, proto 80mm.

A ty spodní fany budou foukat skrz výměník dolů, to máš pravdu... :wink:
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Nechceš si to s tím chlazení zdroje vodou ještě rozmyslet? Na todle jsem se těšil nejvíc a ono nic. A taky je to škoda, že ve zdroji bude jen 80mm fan... Jinak neříkám žádný chvály, protože zatím nic vidět není, a abych pravdu řek, tak mě to docela zatím zklamalo (zdroj)... Teda to odklápění se mi libí, ale to už jsem sem myslím psal...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, ten zdroj, to je fakt, asi to je škoda, ale stejně bych tam musel mít nějakej fan, tak mi to přišlo zbytečný...:( Nevím no...

Jinak díky za upřímnost, cením si toho. Hlavně je teď problém, že jsem upgradoval PC a deska už je 24pin. Ten 550W zdroj, co bude v tomhle je jen 20pin, tak nevím, jak do udělám... :cry:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

A co třeba tohle?
Obrázek

Redukce z 20 na 24 se dá normálně koupit, tak by neměl bejt problém to takhle zapojit rovnou ze zdroje což?

Je tam rozdíl jenom v těch 4 spodních pinech.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“