rezzzpect @ stoobi !
PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |
Moderátor: L4mka
- KOFis
- Mírně pokročilý

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, prosím, čtěte taky ten text. Já vím, že se někdy nechce, ale opravdu ho tam proto píšu, a navíc, není to hotovej mod, takže nemůžete čekat, že budou všechny detaily pořešený...
A přidávám ještě podvečerní upgrade. Začal jsem na koši mechanik, takže asi takhle: Na prvních fotkách je výchozí koš vytaženej z nějaký ATcase, pár části jsem odřezal a přes něj je pak ohnutý plexi (samozřejmě folie se trochu zcvrkla), do něj pak vyřezaný otvory pro přívod vzduchu na spodek dísků, a na šroubky. Nakonec již přidělaná ve skříni (ze strany od MoBo). Mezi košem a podlahou case je ještě antivibrační 5mm materiál. Zítra to nafotím samostatně.

A přidávám ještě podvečerní upgrade. Začal jsem na koši mechanik, takže asi takhle: Na prvních fotkách je výchozí koš vytaženej z nějaký ATcase, pár části jsem odřezal a přes něj je pak ohnutý plexi (samozřejmě folie se trochu zcvrkla), do něj pak vyřezaný otvory pro přívod vzduchu na spodek dísků, a na šroubky. Nakonec již přidělaná ve skříni (ze strany od MoBo). Mezi košem a podlahou case je ještě antivibrační 5mm materiál. Zítra to nafotím samostatně.

- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě podotýkám, že ty fotky, co jsou u zdroje v citaci - to je MINULOST - ty fotky jsem tam dal, aby jste viděli, jak jsem to měl vymyšlený před tím, nově to bude trošku jinak, viz fotky mimo citaci...XPM píše:Já vím že to nasere ale ten tahokov a jeho velikost mi k tomu zdroji nějak nesedí. Zvláště s kombinací plexi. Hodil by se tam spíš jemný tahokov nebo něco podobnýho.
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
asi takHuggi píše:mno kdyz by to bylo an fotce celyho casu tak to urcite vypada lip..trakhle na maly se to zda strasne velky..
jinak kolik v tom PC budes vlastne mit aktivnich vetraku?....co jsem tak pocital 2vepredu (80mm)..2(?)na radiatoru(120mm)..1 zdroj(120mm)..?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No skoro jsi to trefil, vepředu 2x80mm fan, na nasávání a ofuk disků, pak 2x120mm fany pro chlazení radiátoru a ještě 1x80mm fan ve zdroji. Ten zdroj jsem právě předělal, původně byl se 120mm fanem, ale ta díra je zadělaná. Ta 80 je tam jen pro menší průvan...
A všechny větráky budou regulovaný, takže slyšet to nebude. A je fakt, že bez fanů by to nebylo ono...
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Perfect_
- Začátečník

Nechceš si to s tím chlazení zdroje vodou ještě rozmyslet? Na todle jsem se těšil nejvíc a ono nic. A taky je to škoda, že ve zdroji bude jen 80mm fan... Jinak neříkám žádný chvály, protože zatím nic vidět není, a abych pravdu řek, tak mě to docela zatím zklamalo (zdroj)... Teda to odklápění se mi libí, ale to už jsem sem myslím psal...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, ten zdroj, to je fakt, asi to je škoda, ale stejně bych tam musel mít nějakej fan, tak mi to přišlo zbytečný...
Nevím no...
Jinak díky za upřímnost, cením si toho. Hlavně je teď problém, že jsem upgradoval PC a deska už je 24pin. Ten 550W zdroj, co bude v tomhle je jen 20pin, tak nevím, jak do udělám...
Jinak díky za upřímnost, cením si toho. Hlavně je teď problém, že jsem upgradoval PC a deska už je 24pin. Ten 550W zdroj, co bude v tomhle je jen 20pin, tak nevím, jak do udělám...
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: