A k modu. Docela se těším na další upgrade. Při tvé technice a kvalitě zpracování tady máme začátek hodně (podotýkám hodně) zajimavýho modu, kterej bude určitě vyhrávat soutěže (kam se hrabu já), takže GO ON!!!!
//Koukám, bordel snad větší než já...
Moderátor: L4mka

Brzdi...Stoobi píše:... bude určitě vyhrávat soutěže (kam se hrabu já), takže GO ON!!!!
Brzdi...Stoobi píše://Koukám, bordel snad větší než já...To je správný...

normálky kolem 1000,- v jakymmkoli maxuKopi. píše: No tak já zase potřebuju pistoli, nevim jakou a kde jí koupit. Poradíte někdo?
Kompresory zase nejsou tak drahý. Okolo 4k už nějakej malej určitě seženeš.

No je celkem jasný že tam budou buď dvě nebo 3 mechaniky - spíš to ale připravim na 3, pro Blue-RayNesquik píše:Už víš co uděláš s předním panelem? Jakej matroš, fan, poťáky, vypínače, regulace......?

ThanksBodyZ píše:zni to gut, no uvidime jak si s tim pohrajes a hlavne jak dopadnes, podle dilny a tak z celkovyho dojmu ti davam vysoky sance na original a povedenej mod. tak hodne štěsti.

ad1) Já jsem taky přemejšlel nad něčim originálnim ale fkt mě nic nějak nenapadalo. Když by nějaký stěny byly kónický, tak by byl problém s vinglama a oplecovánim (chápeš ne?) a zase tam třeba něco vykousnout je nahovno - podle mě.Xan píše:no dobrý akorad sem čekal nějakej ruleznější tvar tohle je dost obyč![]()
btw:v ty nastavbe dole asi budou radiatry co?
Když jsem to měl nařezaný tak to sedělo, ale ten chlap co to svařoval, tak mu to někde trochu ujelo ale neni to tak hrozný. Nejvíc mě ale naštvalo, že jsem mu řekl aby ty sváry nebrousil, že si to udělam doma sám, a jak vidíte... jsou obroušný flexou takže to stojí za hovno a budu to muset nějak napravit - brousit, kitovat, brousit...Stoobi píše:Hlavně jestli to sedí přesně rozměrově. Já jsem měl problém, že ty moje vingly byl vlastně ohnutej 2mm plech, takže rohy byly kulatý, proto byl problém to svařovat.