PROJEKT: Blue Elegance Casemod - držák na mechaniky str.13

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

paráda...kompresor vypadá o hodně líp :lol: Ale jinak. Dílna pěkná, to je fakt, včetně aparatury je to hodně zajimavý. Hlavně ta úhlová brsuka by se hodila...:) Ten soustruh asi nemáš doma, ne? Nebo že by jo?

A k modu. Docela se těším na další upgrade. Při tvé technice a kvalitě zpracování tady máme začátek hodně (podotýkám hodně) zajimavýho modu, kterej bude určitě vyhrávat soutěže (kam se hrabu já), takže GO ON!!!!

//Koukám, bordel snad větší než já... :lol: To je správný... :wink:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Soustruh je otcovo, a dalo mi zabrat než jsem ho přesvědčil aby mi na něj pustil
Stoobi píše:... bude určitě vyhrávat soutěže (kam se hrabu já), takže GO ON!!!!
Brzdi... :lol: No tak za2roky až to dodělam tak možná... //hergot to je troufalost...
Stoobi píše://Koukám, bordel snad větší než já... :lol: To je správný... :wink:
Brzdi... :lol:

1 /// Ty voe teď mi to došlo!!! Dyť to je poklona jako kráva a já píšu brzdi. (myslim 1. citaci)Sem to ale kus vola :o :roll: :oops:

2 /// BTW Soustruh je otcovo, a dalo mi zabrat než jsem ho přesvědčil aby mi na něj pustil - je to soustruh na dřevoa je v jeho mini truhlářskej dílně. (hoblovka, pila, další úhlová bruskaa ještě nějaký nářadí.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jj dilna je super :up: taky bych si nechal líbit
ty hranoly z plexi vypadaj zajímavě¨
už se těšim na další fota
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Hergot všichni modujou tak já se do toho taky pustim :) teda až dodělam to pitomý dřevěný obložení v baráku :x

no tak mě se nejvíc líbí ten kompresor ! :) ten je boží ...
BTW: neví někdo kde by se dal nějaký kompresor sehnat ? pistole je hračka ale kompresor je děsně drahej :(
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Digitaldoom píše:BTW: neví někdo kde by se dal nějaký kompresor sehnat ? pistole je hračka ale kompresor je děsně drahej :(
No tak já zase potřebuju pistoli, nevim jakou a kde jí koupit. Poradíte někdo?

Kompresory zase nejsou tak drahý. Okolo 4k už nějakej malej určitě seženeš.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Osobně mám profi pistoli a tu bych taky doporušoval. Takový ty levný noname se sice dají, ale většinou chybí třeba regulace hustoty barvy a někdy i rozptylu. :( Ale zase pořád lepší, než spreje nebo elektrický pistole... :wink:
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

hh ten kompresor vypada dost dobre :)) nez sem si to precetl myslel jsem ze si koupil novej kterej je stejnej :D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Kopi. píše: No tak já zase potřebuju pistoli, nevim jakou a kde jí koupit. Poradíte někdo?

Kompresory zase nejsou tak drahý. Okolo 4k už nějakej malej určitě seženeš.
normálky kolem 1000,- v jakymmkoli maxu :) apod maj tam hodně navýběr :) hlavně neber ty nejlevnější :)

no 4k za kompresor ? myslíš 400,- nebo 4000,- ? za 400,- by mě to zajímalo za 4000,- si ho necte potřebuji ho 1xročně :) navíc užití nemám čas :)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Digitaldoom píše:no 4k za kompresor ? myslíš 400,- nebo 4000,- ? za 400,- by mě to zajímalo za 4000,- si ho necte potřebuji ho 1xročně :) navíc užití nemám čas :)
No k znamená kilo a je to 10^3, což se rovná, bohužel, 1000. Takže 4000,- :(
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

Naplánovaný je to fakt pěkně. Kompresor vypadal před. jak bezdomek a po jak navoněnej frajer. Hezký.
Už víš co uděláš s předním panelem? Jakej matroš, fan, poťáky, vypínače, regulace......?
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Nesquik píše:Už víš co uděláš s předním panelem? Jakej matroš, fan, poťáky, vypínače, regulace......?
No je celkem jasný že tam budou buď dvě nebo 3 mechaniky - spíš to ale připravim na 3, pro Blue-Ray 8) . Já vim že je to zbytečný, že se určitě budou dělat mechaniky zpětně kompatibilní, ale v tom to právě je. Já nemam moc rád takovýhle all-in-one hybridy. Podle mě je lepší mít víc specializovanejch mechanik, než Ferdu Mravence - práce všeho druhu.

Pak tam bude ten PSOne display, power,reset tlačítka (elegantní :wink: :roll: ), disketovka ani omylem, to je snad jasný.

Pak přemejšlim o čtečce paměťovejch karet (all-in-one - si tady odporuju což?), nějaký US Béčko, a taky bych tam dal docela nějaký digitální hodiny, to ale ještě nevim.vůbec jaký.

No a samozřejmě ovládání světel, fanů je nutnost, ale to ještě vymyšlený teda nemam ani trochu.

Jo a ještě ten matroš. Trochu silnější plexi řezaný na plexi.cz - snad. Možná kouřový, ale jestli se dělá černý co nejmíň průhledný tak by to bylo lepší - nevíte, jestli něco takovího je???

Kdyby byly nějaký nápady co ještě dát na ten předek, tak sem s nima - místa by mělo bejt dost - 20x61cm

Toť zatim vše. Za hoďku snad přijede kámoš na to svařní kostry.

Moc moc práce s tim bude, ale alespoň bude co dělat.
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

zni to gut, no uvidime jak si s tim pohrajes a hlavne jak dopadnes, podle dilny a tak z celkovyho dojmu ti davam vysoky sance na original a povedenej mod. tak hodne štěsti.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

BodyZ píše:zni to gut, no uvidime jak si s tim pohrajes a hlavne jak dopadnes, podle dilny a tak z celkovyho dojmu ti davam vysoky sance na original a povedenej mod. tak hodne štěsti.
Thanks

BTW Dneska jsem odnesl svařit rám, a když jsem tam přišel tak on to začel hned dělat. Tak jsem čuměl jako puk že to bude takhle hned.

Ale pršelo a byl jsem tam na kole, tak jsem řekl že si pro to přijdu zejtra.
Takže zejtra bude foto kostry jak to bude vypadat. No bude to už spadat do BIGu, někdo tohle nemusí, ale mě to vůbec nevadá ba naopak. Hodně místa se vždy hodí. Navíc na LANky nechodim, hry skoro nehraju - příležitostně.

Pa zejtra...
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

s tym plexi by som skusil normalne plexi strieknut prekryvajucim sprejom,je to to iste ako kourove plexi, a tam si to aj strieknes aky odtien chces. su na to special spreje. a maju to v kazdej lepsej predajni.

zatial som nic nevidel len dielnu a tu mas :up:
hlavne chcem vidiet uz tu bednu... :devil:
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jen bych ještě trošku zaOTčkoval, dneska nám přišel leták z Plusu a mají tam kompresor (docela i použitelnej) za 2500,- vč pistole (s nádobkou nahoře, takže dobrý) :wink:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak tady jsou ty fotky svařené kostry. Je focená tak jak jsem jí přinesl, takže neni vybroušená na čisto. První fotka je trochu větší, doufam že to moc nevadí.
Je ale taky postavená na těch válečkách, o kterých jsem psal výše. Pod těma válečkama budou ještě ty modře podsvícené plexi hranoly.
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Tak co???????????????????????????????????????????
Naposledy upravil(a) Kopi. dne čtv 29. pro 2005, 16:05, celkem upraveno 3 x.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No pěkná práce. Hlavně jestli to sedí přesně rozměrově. Já jsem měl problém, že ty moje vingly byl vlastně ohnutej 2mm plech, takže rohy byly kulatý, proto byl problém to svařovat. :oops:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no dobrý akorad sem čekal nějakej ruleznější tvar tohle je dost obyč :oops:
btw:v ty nastavbe dole asi budou radiatry co?
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Xan píše:no dobrý akorad sem čekal nějakej ruleznější tvar tohle je dost obyč :oops:
btw:v ty nastavbe dole asi budou radiatry co?
ad1) Já jsem taky přemejšlel nad něčim originálnim ale fkt mě nic nějak nenapadalo. Když by nějaký stěny byly kónický, tak by byl problém s vinglama a oplecovánim (chápeš ne?) a zase tam třeba něco vykousnout je nahovno - podle mě.
ad2) jj
Stoobi píše:Hlavně jestli to sedí přesně rozměrově. Já jsem měl problém, že ty moje vingly byl vlastně ohnutej 2mm plech, takže rohy byly kulatý, proto byl problém to svařovat. :oops:
Když jsem to měl nařezaný tak to sedělo, ale ten chlap co to svařoval, tak mu to někde trochu ujelo ale neni to tak hrozný. Nejvíc mě ale naštvalo, že jsem mu řekl aby ty sváry nebrousil, že si to udělam doma sám, a jak vidíte... jsou obroušný flexou takže to stojí za hovno a budu to muset nějak napravit - brousit, kitovat, brousit...
Jinak tohle jsou taky 2mm ohnutý plechy, akorát že jsou normálně z obchodu (FERRUM) a taky maj kulatý rohy, a navíc jdou mírně do vrtule. 9m stálo 179Kč
:wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jééé další hranatá krabice :lol: :oops:

jako vypadá to dobře ... ale nudně :shock:

já mám prostě raději obliny věci musí být trochu kulaté ...na těch správných místech :lol: :oops:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“