icewinddale 2..poznatky o hře?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
freelan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

icewinddale 2..poznatky o hře?

Příspěvek od freelan »

....hrál někdo icewinddale 2,zajímalo by mě jestli to stojí za to ,iw 1 byla boží...ostatně všechno je na enginu bg světa a co se týče BG 2 neznám lepší rpg... 8-) 8-)
EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 400W Eurocase, Motherboard DFI LAN PARTY NFORCE 4 ULTRA-D, CPU AMD Athlon Venice 3000+ @2,5 GHz , 1024 MB DDR 400MHz KINGSTON (KIT 2* 512 ,DUAL CH.), VGA ATI X800 GTO 256MB DDR3, HDD MAXTOR 250GB 7200ot/min (MAXLINE 10) + 2x 200GB (MAXTOR+WD)= 650 GB:-)), DVDRW LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer , SOUND ONBOARD, WIRELLES LAN Realtek RTL 8180 11MB/s, Monitor Hyundai Image Quest V770+ 17“, WIN XP Prof Service Pack 1
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

na infinity enginu sem hral jen: BG, BG2, BG2 dat, Planescape a ted rozehrany IW2. Jednicku sem nehral ale myslim ze to je podobny. Tzn vic akcni Baldur. Ale na Baldura2ku nenecham dopustit :wink: Jinak je to fajn zaparka, na Invexu sem si koupil Trona a tohle dostal gratis... no nekupte to 8-)
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Icewind 2 se mi moc libil. Ostatne BG1 a BG2 take. Icewind1 jsem nehral. Skoda preskoda ze nam black isle studios ukoncilo cinnost :( :huh: :old9:
freelan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od freelan »

what??!!....tohle jo pro mě novinka....na black isle sem nedal dopustit a teď tohle...jak to je dlouho??a pročpak??,..dejte mi někdo nějakej odkaz ohledně ukončení jejich činnosti
EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 400W Eurocase, Motherboard DFI LAN PARTY NFORCE 4 ULTRA-D, CPU AMD Athlon Venice 3000+ @2,5 GHz , 1024 MB DDR 400MHz KINGSTON (KIT 2* 512 ,DUAL CH.), VGA ATI X800 GTO 256MB DDR3, HDD MAXTOR 250GB 7200ot/min (MAXLINE 10) + 2x 200GB (MAXTOR+WD)= 650 GB:-)), DVDRW LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer , SOUND ONBOARD, WIRELLES LAN Realtek RTL 8180 11MB/s, Monitor Hyundai Image Quest V770+ 17“, WIN XP Prof Service Pack 1
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

napr. Level 109. Mozna to bude i na level.cz a rek bych ze se to bude poflakovat na bonuswebu, tiscali apod. Ale to jen hadam.
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Škoda - vydali jen ty nejlepší hry, vyberu Fallout 1&2, Baldur´s Gate 1&2, Icenwind Dale 1&2..

Dohrál jsem všechny několikrát a jsou vskutku boží!! Ty první díly jsou samozřejmě první, tzn. že dvojky jsou lepší!!

A IWD2 mohu jen doporučit v angličtině!! Fakt pěkné dabování a i texty jsou vtipné! Bohužel je hra místy těžší a několikrát jsem se zasekl. Taky není dobré to celé procházet jen s 5 bojovými postavama + klerikem, že? Pak je to moc jednoduché ;o)

Dobrý návod je na adrese www.skullport.com
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

IWD2 je místy těžká a zasekl ses.........v tom pitomém lese jsem málem rozmlátil myš :) Ale bylo to super, stejně jako všechny zde zminované, škoda, že další nebudou :sad:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Miriablo
Začátečník
Začátečník

MUH!

Příspěvek od Miriablo »

Je to škoda že Blackové skončili ale to neznamená že na jejich licencích nebude stavět někdo jiný. Všechny zmiňované hry jsem dohrál a musím uznat že byli sqělé.
Nejvíc jsem se ale těšil na Fallout III. (taktik shit).....škoda že je to pozastavený protože demo už bylo skoro hotový. Každopádně jedná se o "kouzelnýho oslíčka" takže dřív nebo pozdějc práva někdo koupí a projekt znovu rozjede. V tomhle jsem optimista :D
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Náhodou FT byl naprosto super. Nechápu lidi, kterým se líbily původní falloutovské hry, že FT tak odsuzují. Samozřejmě, málo rozhovorů, ale atmosféra postapokalyptického světa na hráče dýchá stejně jako u Falloutů. Člověk se do toho musí zažrat :(. Mně se to napopré taky nelíbilo, ale pak jsem dostal chutˇna Fallouty a zahrál si to (zvláště konec byl tuhej jak podrážka).

Můžu jen doporučit.
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Uupps, málem bych zapomněl, doufám, že všichni zúčastnění (= fandové Black Isle a jejich her) podepsali petici za FALLOUT 3.

http://www.petitiononline.com/fallout3/petition.html

Však my se nevzdáme!!
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Io píše:Uupps, málem bych zapomněl, doufám, že všichni zúčastnění (= fandové Black Isle a jejich her) podepsali petici za FALLOUT 3.

http://www.petitiononline.com/fallout3/petition.html

Však my se nevzdáme!!
33906 Lukáš :-D
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
freelan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od freelan »

..no tak jsem zaslechl ,že designeři a programátoři black isle vytvořily nějakou odnož....a gamesy se budou vyrábět dál 8) 8) 8)
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Jak je to s Bioware? Ja v tom mam bordel, to je poddivize Black Isle?
Miriablo
Začátečník
Začátečník

MUH!

Příspěvek od Miriablo »

33914 :D

Bioware patří pod jednu společnost jako Black Isle a funguje dál. Pravděpodobnost že začne vyvíjet původní hry od BI je vysoká protože jim budou poskytnuta práva jako prvním.
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Ray Muzyka je v jakym tymu, nevite?
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

freelan píše:..no tak jsem zaslechl ,že designeři a programátoři black isle vytvořily nějakou odnož....a gamesy se budou vyrábět dál 8) 8) 8)
Takže se dočkáme BG3 a F3 :shock: :-D :-D
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Luke píše:
freelan píše:..no tak jsem zaslechl ,že designeři a programátoři black isle vytvořily nějakou odnož....a gamesy se budou vyrábět dál 8) 8) 8)
Takže se dočkáme BG3 a F3 :shock: :-D :-D
Kez by...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Mam problem sem asi na 12. urovni a najednou mi hra prestala davat zkusenosti za zabijeni Yuan-ti v Kuldaharu - nezda se mi to - nejsem na tak vysoky urovni abych je dostavat nemel. Nastvalo me to tak ze sem to prestal hrat - jednou uz sem ID2 skoro dohral - byl tam ale bug - zadny NPC v dracim oku - opatchoval sem a fachalo to. Ale ted po druhy mi to odmitlo davat ty zkusenosti :? To neberu je ta hra tak zabugovana? JO mam ceskou verzi od CDProjekt (s dabingem :blee: ).
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Shack
Začátečník
Začátečník

Re: icewinddale 2..poznatky o hře?

Příspěvek od Shack »

freelan píše:....hrál někdo icewinddale 2,zajímalo by mě jestli to stojí za to ,iw 1 byla boží...ostatně všechno je na enginu bg světa a co se týče BG 2 neznám lepší rpg... 8-) 8-)
Mam to rozohrane uz asi 2 roky (mam ulozene saves) a mozem povedat ze je to suuuper hra a este ma aj bavi len uz som dlho nemal cas sa knej vratit.
A nejak moc Black Isle neodbocili od svojho druhu hier . Mozem len doporucit a este aj s ceskym dabingom
XBOX360
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“