icewinddale 2..poznatky o hře?
Moderátor: Baneshee
- freelan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
icewinddale 2..poznatky o hře?
....hrál někdo icewinddale 2,zajímalo by mě jestli to stojí za to ,iw 1 byla boží...ostatně všechno je na enginu bg světa a co se týče BG 2 neznám lepší rpg...

EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 400W Eurocase, Motherboard DFI LAN PARTY NFORCE 4 ULTRA-D, CPU AMD Athlon Venice 3000+ @2,5 GHz , 1024 MB DDR 400MHz KINGSTON (KIT 2* 512 ,DUAL CH.), VGA ATI X800 GTO 256MB DDR3, HDD MAXTOR 250GB 7200ot/min (MAXLINE 10) + 2x 200GB (MAXTOR+WD)= 650 GB:-)), DVDRW LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer , SOUND ONBOARD, WIRELLES LAN Realtek RTL 8180 11MB/s, Monitor Hyundai Image Quest V770+ 17“, WIN XP Prof Service Pack 1
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen

-
- freelan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
what??!!....tohle jo pro mě novinka....na black isle sem nedal dopustit a teď tohle...jak to je dlouho??a pročpak??,..dejte mi někdo nějakej odkaz ohledně ukončení jejich činnosti
EuroCase ML5412 černo/stříbrná - Middletower 400W Eurocase, Motherboard DFI LAN PARTY NFORCE 4 ULTRA-D, CPU AMD Athlon Venice 3000+ @2,5 GHz , 1024 MB DDR 400MHz KINGSTON (KIT 2* 512 ,DUAL CH.), VGA ATI X800 GTO 256MB DDR3, HDD MAXTOR 250GB 7200ot/min (MAXLINE 10) + 2x 200GB (MAXTOR+WD)= 650 GB:-)), DVDRW LG SuperMulti GSA-4163B DualLayer , SOUND ONBOARD, WIRELLES LAN Realtek RTL 8180 11MB/s, Monitor Hyundai Image Quest V770+ 17“, WIN XP Prof Service Pack 1
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Io
- Začátečník

Škoda - vydali jen ty nejlepší hry, vyberu Fallout 1&2, Baldur´s Gate 1&2, Icenwind Dale 1&2..
Dohrál jsem všechny několikrát a jsou vskutku boží!! Ty první díly jsou samozřejmě první, tzn. že dvojky jsou lepší!!
A IWD2 mohu jen doporučit v angličtině!! Fakt pěkné dabování a i texty jsou vtipné! Bohužel je hra místy těžší a několikrát jsem se zasekl. Taky není dobré to celé procházet jen s 5 bojovými postavama + klerikem, že? Pak je to moc jednoduché ;o)
Dobrý návod je na adrese www.skullport.com
Dohrál jsem všechny několikrát a jsou vskutku boží!! Ty první díly jsou samozřejmě první, tzn. že dvojky jsou lepší!!
A IWD2 mohu jen doporučit v angličtině!! Fakt pěkné dabování a i texty jsou vtipné! Bohužel je hra místy těžší a několikrát jsem se zasekl. Taky není dobré to celé procházet jen s 5 bojovými postavama + klerikem, že? Pak je to moc jednoduché ;o)
Dobrý návod je na adrese www.skullport.com
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
IWD2 je místy těžká a zasekl ses.........v tom pitomém lese jsem málem rozmlátil myš
Ale bylo to super, stejně jako všechny zde zminované, škoda, že další nebudou 
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Miriablo
- Začátečník

MUH!
Je to škoda že Blackové skončili ale to neznamená že na jejich licencích nebude stavět někdo jiný. Všechny zmiňované hry jsem dohrál a musím uznat že byli sqělé.
Nejvíc jsem se ale těšil na Fallout III. (taktik shit).....škoda že je to pozastavený protože demo už bylo skoro hotový. Každopádně jedná se o "kouzelnýho oslíčka" takže dřív nebo pozdějc práva někdo koupí a projekt znovu rozjede. V tomhle jsem optimista
Nejvíc jsem se ale těšil na Fallout III. (taktik shit).....škoda že je to pozastavený protože demo už bylo skoro hotový. Každopádně jedná se o "kouzelnýho oslíčka" takže dřív nebo pozdějc práva někdo koupí a projekt znovu rozjede. V tomhle jsem optimista
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
- Io
- Začátečník

Náhodou FT byl naprosto super. Nechápu lidi, kterým se líbily původní falloutovské hry, že FT tak odsuzují. Samozřejmě, málo rozhovorů, ale atmosféra postapokalyptického světa na hráče dýchá stejně jako u Falloutů. Člověk se do toho musí zažrat
. Mně se to napopré taky nelíbilo, ale pak jsem dostal chutˇna Fallouty a zahrál si to (zvláště konec byl tuhej jak podrážka).
Můžu jen doporučit.
Můžu jen doporučit.
- Io
- Začátečník

Uupps, málem bych zapomněl, doufám, že všichni zúčastnění (= fandové Black Isle a jejich her) podepsali petici za FALLOUT 3.
http://www.petitiononline.com/fallout3/petition.html
Však my se nevzdáme!!
Však my se nevzdáme!!
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
33906 LukášIo píše:Uupps, málem bych zapomněl, doufám, že všichni zúčastnění (= fandové Black Isle a jejich her) podepsali petici za FALLOUT 3.
Však my se nevzdáme!!
- freelan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
..no tak jsem zaslechl ,že designeři a programátoři black isle vytvořily nějakou odnož....a gamesy se budou vyrábět dál

- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Miriablo
- Začátečník

MUH!
33914
Bioware patří pod jednu společnost jako Black Isle a funguje dál. Pravděpodobnost že začne vyvíjet původní hry od BI je vysoká protože jim budou poskytnuta práva jako prvním.
Bioware patří pod jednu společnost jako Black Isle a funguje dál. Pravděpodobnost že začne vyvíjet původní hry od BI je vysoká protože jim budou poskytnuta práva jako prvním.
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takže se dočkáme BG3 a F3freelan píše:..no tak jsem zaslechl ,že designeři a programátoři black isle vytvořily nějakou odnož....a gamesy se budou vyrábět dál![]()
![]()
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mam problem sem asi na 12. urovni a najednou mi hra prestala davat zkusenosti za zabijeni Yuan-ti v Kuldaharu - nezda se mi to - nejsem na tak vysoky urovni abych je dostavat nemel. Nastvalo me to tak ze sem to prestal hrat - jednou uz sem ID2 skoro dohral - byl tam ale bug - zadny NPC v dracim oku - opatchoval sem a fachalo to. Ale ted po druhy mi to odmitlo davat ty zkusenosti
To neberu je ta hra tak zabugovana? JO mam ceskou verzi od CDProjekt (s dabingem
).
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Shack
- Začátečník

Re: icewinddale 2..poznatky o hře?
Mam to rozohrane uz asi 2 roky (mam ulozene saves) a mozem povedat ze je to suuuper hra a este ma aj bavi len uz som dlho nemal cas sa knej vratit.freelan píše:....hrál někdo icewinddale 2,zajímalo by mě jestli to stojí za to ,iw 1 byla boží...ostatně všechno je na enginu bg světa a co se týče BG 2 neznám lepší rpg...![]()
A nejak moc Black Isle neodbocili od svojho druhu hier . Mozem len doporucit a este aj s ceskym dabingom
XBOX360