Závažný problém s PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Závažný problém s PC
Mám velice závažný problém. Mám sestavu: AMD Sempron 2500+, 256RAM, GeForce2 MX, základní desku Asus A7V600-X. U plno her se mi počítač sekne hned při nájezdu do menu, u nějakých her se seká náhodně, také se náhodně seká na internetu a sou i stránky u kterých se seká pravidelně (prostě zadam adresu stránky a on se sekne), také se seká při sledování filmů, pokaždé přibližně po hodině sledování. Pokaždé když se ten počítač sekne, tak se vypne se monitor a nic nejde dělat a ozývá se cvakavý zvuk=restart. Windowsama do bejt nemůže, protože sem zkoušel 3 OS, a poté ještě několikrát přeinstalovávat WXP. Dal sem PC do servisu kde mi ho sestavovaly (všechny díly jsou od nich až na grafickou kartu) tam ho testovaly asi týden a pak řekly že se jim to ani jednou neseklo a že otestovaly všechny komponenty kromě grafické karty a zdroje. Ale odmítaly spustit jakoukoliv hru, že prýk tomu musí být CD i když to de spustit z počítače a když sem jim přines CD tak zase řekly že je prý poškrábané a že to odmítají spustit (i když CD bylo poškrábané minimálně). Už nevým co mám dělat, Prosím poraďte.
AMD Sempron 2500+, 256 RAM, GF2 MX, Asus A7V600-X
- Frtka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A odkud se ozvyva to cvakani? Z reproduktoru, nebo treba z disku??? Tohle se mi uz jednou stalo. Kdyztak zkus HD Tune a zkontroluj jak je na tom disk.
X2 4400+, AC Freezer64, DFI LANparty NF4-Ultra, 2x1GB, 9600GSO 384MB, Chieftec LCX-01SL-SL-B , 500W bluestorm, 200GB+250GB+500GB)
i5- 2500K@3500, 8GB, 560Ti, 21' CRT Dell
i5- 2500K@3500, 8GB, 560Ti, 21' CRT Dell
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no podle toho co rikaz to muze byt VGA takze zkus na ni sahnout jestli se nejak neprehriva, pokud ne tak bych doporucil vyzkouset v PC jinou kartu, ale klidne to muze byt i RAM nebo CPU takze sleduj teploty napr. Speedfanem, co se tyce ty reklamace, neverim ze pokud to testovali tyden nic se nestalo to by byla az moc velka nahoda.
- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://support.asus.com/download/download.aspx
tady najdes vsechno k desce (musis ji zadat do tech 3 kolonek)
je tam uprage bisu a dasli utiliti
jak ho tam dostanes je popsano v sekci BIOSy, u nekterejch asusek staci pri spusteni dat alt +F2 a natahne se sam, jindy musis pouzit flashovaci prgram
tady najdes vsechno k desce (musis ji zadat do tech 3 kolonek)
je tam uprage bisu a dasli utiliti
jak ho tam dostanes je popsano v sekci BIOSy, u nekterejch asusek staci pri spusteni dat alt +F2 a natahne se sam, jindy musis pouzit flashovaci prgram
....ze by to byl MELOUN
- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- smile4me
- Začátečník

-
IMHO, je to asi grafikou. Jsem si odpálil svou grafiku a prozatím jsem si dal do své sestavy taky ge-force2mx 32mb a dělá mi něco podobnýho. Ale zkoušel jsem to jen na GTA-SA, pač jsem nechtěl čekat, až vyreklamuju tu odpálenou a chtěl jsem hrát. Prostě bych vyzkoušel jinou grafiku.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tedka těžko říct, ale podle mě by jsi měl tu grafárnu skusit vyměnit (za jakoukoliv .. starší, novější, to je jedno) .. a pak se uvidí.
Ještě napiš, jak dlouho ti to dělá, jestli od tý doby co máš počítač (případně jak dlouho ho máš) nebo jestli to začalo ted někdy .. nebo jestli si třeba aktualizoval ovladače .. apod.
- SaLIk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- RedKent
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No, dělá mi to od tý doby co mam ten compJan Káňa píše:No tedka těžko říct, ale podle mě by jsi měl tu grafárnu skusit vyměnit (za jakoukoliv .. starší, novější, to je jedno) .. a pak se uvidí.Ještě napiš, jak dlouho ti to dělá, jestli od tý doby co máš počítač (případně jak dlouho ho máš) nebo jestli to začalo ted někdy .. nebo jestli si třeba aktualizoval ovladače .. apod.
AMD Sempron 2500+, 256 RAM, GF2 MX, Asus A7V600-X