Nejde mikrofon na prednim panelu casu
Moderátor: CageJ
- Samson
- Začátečník

Nejde mikrofon na prednim panelu casu
Nevite nekdo, proc mi nejde mikrofon na prednim panelu casu? Mam desku M848ALU a jack z predku mam zapojeny na pinu na desce, co je oznacen AUD_MIC, je tu jeste druhy pin, co je oznacen AUD_MIC_BIAS, ale nevim co znamena a rad bych vedel na co je, jelikoz nevim na co je, tak jsem radeji nezkousel zapojit ten mikrofon na tento pin. Jinak mikrofon, kdyz je zapojeny v zadu, tak funguje. Mam 5.1 repraky, je mi jasne, ze si to vzdycky musim prepnout v ovladaci na sluchatka a mikrofon. Zkousel jsem vsechny mozne kombinace nastaveni ovladacu: front, rear panel, boost atd., ale nic. Nemohlo by to byt tim zapojenim v te desce? Jo, zkousel jsem dokonce, jestli nejsou ty kabely, co jdou do predu prerusene, a nejsou.
- Davids
- Začátečník

-
- Samson
- Začátečník

- Davids
- Začátečník

-
tak tady si najdi nejaky clanek, nekde to urcite bude: zapojení mikrofonních kabelů na předním panelu case
- Samson
- Začátečník

AHA, diky moc, uz to chapu. V tech clancich jsem nasel, ze potrebuji k tomu mikrofonu tri kabliky GROUND, MIC ten MIC BIAS, coz je to napajeni - coz jsem nevedel. Ja tam mam prave jen dva kabliky ten GROUND a MIC, tak se jdu ted podivat, jak to mam s tim BIASem, jestli to neni urvane, protoze ho nemam ve skrini - jdu odmontovat predni plastovy panel od casu.
Diky moc.
Diky moc.