Nejde mikrofon na prednim panelu casu

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Samson
Začátečník
Začátečník

Nejde mikrofon na prednim panelu casu

Příspěvek od Samson »

Nevite nekdo, proc mi nejde mikrofon na prednim panelu casu? Mam desku M848ALU a jack z predku mam zapojeny na pinu na desce, co je oznacen AUD_MIC, je tu jeste druhy pin, co je oznacen AUD_MIC_BIAS, ale nevim co znamena a rad bych vedel na co je, jelikoz nevim na co je, tak jsem radeji nezkousel zapojit ten mikrofon na tento pin. Jinak mikrofon, kdyz je zapojeny v zadu, tak funguje. Mam 5.1 repraky, je mi jasne, ze si to vzdycky musim prepnout v ovladaci na sluchatka a mikrofon. Zkousel jsem vsechny mozne kombinace nastaveni ovladacu: front, rear panel, boost atd., ale nic. Nemohlo by to byt tim zapojenim v te desce? Jo, zkousel jsem dokonce, jestli nejsou ty kabely, co jdou do predu prerusene, a nejsou.
Davids
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Davids »

Jde o napajeni mikrofonu, takze bez jeho zapojeni ti to asi nepujde :)
Samson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Samson »

Mohl by jsi mi to trochu lepe vysvetlit, prosim? Z toho panelu mi jdou jenom dva kabliky na prave a leve repro na sluchatkach, dale kablik s oznacenim MIC a GROUND, nic vic. Mam za to, ze ta zem je spolecna pro sluchatka i mikrofon, ne?
Davids
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Davids »

tak tady si najdi nejaky clanek, nekde to urcite bude: zapojení mikrofonních kabelů na předním panelu case
Samson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Samson »

AHA, diky moc, uz to chapu. V tech clancich jsem nasel, ze potrebuji k tomu mikrofonu tri kabliky GROUND, MIC ten MIC BIAS, coz je to napajeni - coz jsem nevedel. Ja tam mam prave jen dva kabliky ten GROUND a MIC, tak se jdu ted podivat, jak to mam s tim BIASem, jestli to neni urvane, protoze ho nemam ve skrini - jdu odmontovat predni plastovy panel od casu.

Diky moc.
Samson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Samson »

Tak tam ten kabel vubec nebyl vyvedeny, vypada to, ze ho zapomeli pripajet nebo co, tak jsem vzal drat pajecku... a uz mi to funguje :D
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“