Repro REDSTAR 2.0 RS213 - prosím o radu
Moderátor: CageJ
- Beat
- Nováček

Repro REDSTAR 2.0 RS213 - prosím o radu
Mám zájem o REDSTARy RS213, ale nemám možnost je někde vyzkoušet.......nemáte někdo nějaké zkušenosti??? Vyrovnají se dnešním repro 2.1???? Prosím o radu. Díky
- crashPC
- Mírně pokročilý

e
Tak tyhle muzu jedine doporucit - ma je kamos a hrajou moc dobre. Ale bejt tebou tak nejsem tak linej - Ja ted budu kupovat taky repraky, a presto ze je to neprijemny tak si je proste nacham predvest a kdyz nebudou ok, tak si je proste nevemu, jak jednoduche. Doporucuju takto zneprijemnit zivot nejaky konkurenci - at tam nemusis znovu chodit - mohli by te totiz ocima probodat kdyby sis je nevzal 
- Beat
- Nováček

Někteří prodavači jsou paka a nevědí, co prodávají
Já si je ale byl vyzkoušet.........v jednom nejmenovaném (hodně známém) obchodě.........prodavač se tvářil velice profesionálně
, ale vůbec netušil, jak s nimi má zacházet
. Nevěděl, jak přidat basy, výšky apod. Podle toho, co mi předvedl, jsem usoudil, že ty reproduktory jsou úplně na PRD!
Ale nevěřím tomu, protože na to nevypadají. Docela mě tam naštvali
Jak hrají - je to slast pro ucho
nebo jsou jen o něco lepší než klasické 2.0
??????? Dají se srovnat i s 2.1????????????
Prosím o odpoveď......Díky
P.S.: Nedal bys mi e-mail nebo ICQ na toho tvého kámoše??????
Jak hrají - je to slast pro ucho
Prosím o odpoveď......Díky
P.S.: Nedal bys mi e-mail nebo ICQ na toho tvého kámoše??????
- crashPC
- Mírně pokročilý

ff
no to bude tezky protoze sem na prazdninach a budu schopnej tak 2.9 poskytovat nejaky informace...
Noo je to asi takhle. Zvuk pomerne slusnej, sice malinko chybej stredy ale to je spis ku prospechu - hodne stredu = zvuk z kanalu
. No sou dobry a s levnejsima soustavama 2.1 se srovnavat muzou.. dokonce i vyhrajou, akorat je proste jasny ze z tech basaku nevytahnes ty nejhlubsi kmitocty, ale to by sme byli u soustav za 10000... maj dost slusnej vykon, takze jestli to chces na muziku, Ber to!
- Beat
- Nováček

Jim to nedaruju
No, na muziku to právě chci.
Odpoledne zaletím ještě jednou do toho obchodu a tentokrát se nenecham odbýt!!! Vezmu diskmena, protože ti hňupi dělali korekce basů a výšek přes PC......jsem zvědav, jak budou dělat korekce na tom diskmenu
Teda čumim, že jsi na prázdninách i s internetem.........no a to nemáš někde na tom netu poznamenanou tu kámošovou e-mailovou adresu????
Odpoledne zaletím ještě jednou do toho obchodu a tentokrát se nenecham odbýt!!! Vezmu diskmena, protože ti hňupi dělali korekce basů a výšek přes PC......jsem zvědav, jak budou dělat korekce na tom diskmenu
Teda čumim, že jsi na prázdninách i s internetem.........no a to nemáš někde na tom netu poznamenanou tu kámošovou e-mailovou adresu????
- Beat
- Nováček

A mám je doma!!!!!!!!
Tak jsem tam vlítnul a pořádně jsme je prozkoušeli, hnedka jsem je vzal.
Je to pastva pro ucho. Jen se mi zdá, že při vysoké hlasitosti to trochu (úplně mírně) hrčí, tak to ještě zítra prozkouším, jestli to není náhodou vina počítače nebo nekvalitní mp3 apod. Jinak jsem faaaaaaakt spokojeny!!!!!!!!!!!
Díky za pomoc
Je to pastva pro ucho. Jen se mi zdá, že při vysoké hlasitosti to trochu (úplně mírně) hrčí, tak to ještě zítra prozkouším, jestli to není náhodou vina počítače nebo nekvalitní mp3 apod. Jinak jsem faaaaaaakt spokojeny!!!!!!!!!!!
Díky za pomoc
Naposledy upravil(a) Beat dne čtv 11. srp 2005, 08:06, celkem upraveno 1 x.
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Delší používání - nové zkušenosti?
Tyhle bedýnky mě taky zaujaly - jak to vypadá po "delším" používání? Nějaké nové poznatky, mušky nebo plusy?
- Beat
- Nováček

Vypadá to dobře
Po "delším" používání jsem pořád spokojený
PLUSY
- skvělý zvuk, slast pro ucho (na tu cenu až moooc dobré)
- kromě redukce basů a výšek samostatně možnost nastavit poměr basy-výšky
- dálkový ovládač
- dřevo (jsou sice polepené tapetou imitující dřevo, ale jsou ze dřeva)
- dva vstupy samostatně regulovatelné - hlasitost, hall (jsou určeny pro mikrofon, ale prakticky tam narveš všechno, co vydává zvuk)
- funkce LOUDNESS
- perfektní vzhled
MÍNUSY
- drobná koroze na kolících pro upevnění siťky
- jediná možnost vypnutí je síťovým vypínačem na zadní straně bedny (ale když ty bedny zapneš, teoreticky je už nemusíš nikdy vypnout, výrobce neudává žádné omezení provozu)
- po vypnutí si bedny nepamatují nastavení hlastitosti, basů, výšek, poměru basy-výšky
- zapnuté bedny trošičku bručí, je to ale slyšet jen pokud dáš ucho hoooodně těsně před reproduktor, jinak nemáš šanci si něčeho všimnout
VERDIKT
- pokud nechceš do reproduktorů vrážet nehorázné prachy a chceš kvalitní zvuk, neváhej a ber to
PLUSY
- skvělý zvuk, slast pro ucho (na tu cenu až moooc dobré)
- kromě redukce basů a výšek samostatně možnost nastavit poměr basy-výšky
- dálkový ovládač
- dřevo (jsou sice polepené tapetou imitující dřevo, ale jsou ze dřeva)
- dva vstupy samostatně regulovatelné - hlasitost, hall (jsou určeny pro mikrofon, ale prakticky tam narveš všechno, co vydává zvuk)
- funkce LOUDNESS
- perfektní vzhled
MÍNUSY
- drobná koroze na kolících pro upevnění siťky
- jediná možnost vypnutí je síťovým vypínačem na zadní straně bedny (ale když ty bedny zapneš, teoreticky je už nemusíš nikdy vypnout, výrobce neudává žádné omezení provozu)
- po vypnutí si bedny nepamatují nastavení hlastitosti, basů, výšek, poměru basy-výšky
- zapnuté bedny trošičku bručí, je to ale slyšet jen pokud dáš ucho hoooodně těsně před reproduktor, jinak nemáš šanci si něčeho všimnout
VERDIKT
- pokud nechceš do reproduktorů vrážet nehorázné prachy a chceš kvalitní zvuk, neváhej a ber to
Naposledy upravil(a) Beat dne čtv 1. zář 2005, 08:28, celkem upraveno 1 x.
- crashPC
- Mírně pokročilý

ss
- Beat
- Nováček

Nechápu
Ty jsi mě asi nepochopil, napsal jsem:
"Pokud NECHCEŠ do reproduktorů vrážet nehorázné prachy...." , tím jsem myslel, že na to, jak ty repráky hrajou, jsou docela levné.
Anebo jsem nepochopil já tebe, ale dával jsem tvůj příspěvek číst dalším dvěma lidem a ani oni nepochpili, co jsi mi vlastně chtěl říct
"Pokud NECHCEŠ do reproduktorů vrážet nehorázné prachy...." , tím jsem myslel, že na to, jak ty repráky hrajou, jsou docela levné.
Anebo jsem nepochopil já tebe, ale dával jsem tvůj příspěvek číst dalším dvěma lidem a ani oni nepochpili, co jsi mi vlastně chtěl říct
- NobodyLovesMe
- Začátečník

beat:ty mačo,já přesně vím jak to myslel.Prostě to je o ničem dávat do repráků pod 2000,-.Nejradši mám lidi,kteří shánějí něco za 1500,-,aby to "pěkně hrálo".Opravdu,ta tvoje investice za ty Redstary je minimální.Je to o tom,nakolik si kdo cení té či oné komponenty a kolik je do ní ochoten investovat.Poměr ceny a výkonu je dobrá věc,ale někdy musíš investovat krapet víc,aby jsi získal i ten kvalitní zvuk.
- kuku_666
- Začátečník

- kuku_666
- Začátečník

Re: ss
40W nějak málo ne??? Ale určite by to mělo byt pro jednu bednu,neboť pro dvě by to nebylo mnoho ale díky a kdybys našel něco více tak se o to podělcrashPC píše:Joo ja budu hledat ale nekde sem cetl 40W RMS. Bohuzel newim jestli je to pro jeden nebo pro oba...
- kuku_666
- Začátečník

Re: j
jj ale někde by přeci měli udat kolik to má RMS a ne nějaké zasrané PMPOcrashPC píše:Jasny. btw na tyhle repraky je to malo ale vetsinou vykon RMS se pohybuje nekde okolo 2-3 setin PMPOale je to jen priblizne, a nelze z toho urcit jednoznacne vykon RMS...