Repro REDSTAR 2.0 RS213 - prosím o radu

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Beat
Nováček
Nováček

Repro REDSTAR 2.0 RS213 - prosím o radu

Příspěvek od Beat »

Mám zájem o REDSTARy RS213, ale nemám možnost je někde vyzkoušet.......nemáte někdo nějaké zkušenosti??? Vyrovnají se dnešním repro 2.1???? Prosím o radu. Díky
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

e

Příspěvek od crashPC »

Tak tyhle muzu jedine doporucit - ma je kamos a hrajou moc dobre. Ale bejt tebou tak nejsem tak linej - Ja ted budu kupovat taky repraky, a presto ze je to neprijemny tak si je proste nacham predvest a kdyz nebudou ok, tak si je proste nevemu, jak jednoduche. Doporucuju takto zneprijemnit zivot nejaky konkurenci - at tam nemusis znovu chodit - mohli by te totiz ocima probodat kdyby sis je nevzal :-D
Beat
Nováček
Nováček

Někteří prodavači jsou paka a nevědí, co prodávají

Příspěvek od Beat »

Já si je ale byl vyzkoušet.........v jednom nejmenovaném (hodně známém) obchodě.........prodavač se tvářil velice profesionálně 8) , ale vůbec netušil, jak s nimi má zacházet :lookround: . Nevěděl, jak přidat basy, výšky apod. Podle toho, co mi předvedl, jsem usoudil, že ty reproduktory jsou úplně na PRD! :blee: Ale nevěřím tomu, protože na to nevypadají. Docela mě tam naštvali :jaw:

Jak hrají - je to slast pro ucho :listen: nebo jsou jen o něco lepší než klasické 2.0 :sleepy: ??????? Dají se srovnat i s 2.1????????????

Prosím o odpoveď......Díky

P.S.: Nedal bys mi e-mail nebo ICQ na toho tvého kámoše??????
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ff

Příspěvek od crashPC »

no to bude tezky protoze sem na prazdninach a budu schopnej tak 2.9 poskytovat nejaky informace... :-( Noo je to asi takhle. Zvuk pomerne slusnej, sice malinko chybej stredy ale to je spis ku prospechu - hodne stredu = zvuk z kanalu :-D. No sou dobry a s levnejsima soustavama 2.1 se srovnavat muzou.. dokonce i vyhrajou, akorat je proste jasny ze z tech basaku nevytahnes ty nejhlubsi kmitocty, ale to by sme byli u soustav za 10000... maj dost slusnej vykon, takze jestli to chces na muziku, Ber to!
Beat
Nováček
Nováček

Jim to nedaruju

Příspěvek od Beat »

No, na muziku to právě chci.
Odpoledne zaletím ještě jednou do toho obchodu a tentokrát se nenecham odbýt!!! Vezmu diskmena, protože ti hňupi dělali korekce basů a výšek přes PC......jsem zvědav, jak budou dělat korekce na tom diskmenu

Teda čumim, že jsi na prázdninách i s internetem.........no a to nemáš někde na tom netu poznamenanou tu kámošovou e-mailovou adresu????
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

cc

Příspěvek od crashPC »

noo sem daleko predaleko. Kdybych mel tak uz ji mas, to mi ver... Ja sem si je nekoupil jen proto, ze se mi nevejdou na stul kam potrebuju... A myslim ze ten vykon staci na provokaci rodicu, mozna i sousedu...
Beat
Nováček
Nováček

OK

Příspěvek od Beat »

OK, díky moc
Jdu je ještě vyzkoušet, možná je i vemu
Beat
Nováček
Nováček

A mám je doma!!!!!!!!

Příspěvek od Beat »

Tak jsem tam vlítnul a pořádně jsme je prozkoušeli, hnedka jsem je vzal.
Je to pastva pro ucho. Jen se mi zdá, že při vysoké hlasitosti to trochu (úplně mírně) hrčí, tak to ještě zítra prozkouším, jestli to není náhodou vina počítače nebo nekvalitní mp3 apod. Jinak jsem faaaaaaakt spokojeny!!!!!!!!!!! 8-)
Díky za pomoc
Naposledy upravil(a) Beat dne čtv 11. srp 2005, 08:06, celkem upraveno 1 x.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

dd

Příspěvek od crashPC »

haH. nemaz za co a preju ti to. joo moznost ruseni je velka :-)
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Delší používání - nové zkušenosti?

Příspěvek od Antonín Chromý »

Tyhle bedýnky mě taky zaujaly - jak to vypadá po "delším" používání? Nějaké nové poznatky, mušky nebo plusy?
Beat
Nováček
Nováček

Vypadá to dobře

Příspěvek od Beat »

Po "delším" používání jsem pořád spokojený

PLUSY :up:
- skvělý zvuk, slast pro ucho (na tu cenu až moooc dobré)
- kromě redukce basů a výšek samostatně možnost nastavit poměr basy-výšky
- dálkový ovládač
- dřevo (jsou sice polepené tapetou imitující dřevo, ale jsou ze dřeva)
- dva vstupy samostatně regulovatelné - hlasitost, hall (jsou určeny pro mikrofon, ale prakticky tam narveš všechno, co vydává zvuk)
- funkce LOUDNESS
- perfektní vzhled

MÍNUSY :down:
- drobná koroze na kolících pro upevnění siťky
- jediná možnost vypnutí je síťovým vypínačem na zadní straně bedny (ale když ty bedny zapneš, teoreticky je už nemusíš nikdy vypnout, výrobce neudává žádné omezení provozu)
- po vypnutí si bedny nepamatují nastavení hlastitosti, basů, výšek, poměru basy-výšky
- zapnuté bedny trošičku bručí, je to ale slyšet jen pokud dáš ucho hoooodně těsně před reproduktor, jinak nemáš šanci si něčeho všimnout

VERDIKT :box:
- pokud nechceš do reproduktorů vrážet nehorázné prachy a chceš kvalitní zvuk, neváhej a ber to
Naposledy upravil(a) Beat dne čtv 1. zář 2005, 08:28, celkem upraveno 1 x.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

:P :-D nehorazne prachy?! haaah! tos toho jeste moc nevidel. Je to sice dost ale myslim ze v rozumny kvalite. A pokud vis tak kvalitni repraky "nikdy nestarnou". to jako ze chrchlatka za 500 muzes za 5 let pomalu vyhodit protoze to nikdo nechce ale slusny vykonny repraky budo chtit vsichni.
Beat
Nováček
Nováček

Nechápu

Příspěvek od Beat »

Ty jsi mě asi nepochopil, napsal jsem:
"Pokud NECHCEŠ do reproduktorů vrážet nehorázné prachy...." , tím jsem myslel, že na to, jak ty repráky hrajou, jsou docela levné.

Anebo jsem nepochopil já tebe, ale dával jsem tvůj příspěvek číst dalším dvěma lidem a ani oni nepochpili, co jsi mi vlastně chtěl říct
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

beat:ty mačo,já přesně vím jak to myslel.Prostě to je o ničem dávat do repráků pod 2000,-.Nejradši mám lidi,kteří shánějí něco za 1500,-,aby to "pěkně hrálo".Opravdu,ta tvoje investice za ty Redstary je minimální.Je to o tom,nakolik si kdo cení té či oné komponenty a kolik je do ní ochoten investovat.Poměr ceny a výkonu je dobrá věc,ale někdy musíš investovat krapet víc,aby jsi získal i ten kvalitní zvuk.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

NobodyLovesMe: No uz sem sice slysel hrat repraky za 1500 pomerne slusne, jenze v maly hlasitosti - tak na noc. Jaks to zesilil na rozumnou hladinu hluku tak to zkreslovalo a hodne ubejvaly basy.
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

zdarec,chtěl bych se zeptat kolik mají tyto bedny vůbec RMS všude se totiž udává jen PMPO mám na ně totiž zálusk, díky
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

Joo ja budu hledat ale nekde sem cetl 40W RMS. Bohuzel newim jestli je to pro jeden nebo pro oba...
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Re: ss

Příspěvek od kuku_666 »

crashPC píše:Joo ja budu hledat ale nekde sem cetl 40W RMS. Bohuzel newim jestli je to pro jeden nebo pro oba...
40W nějak málo ne??? Ale určite by to mělo byt pro jednu bednu,neboť pro dvě by to nebylo mnoho ale díky a kdybys našel něco více tak se o to poděl :wink:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

j

Příspěvek od crashPC »

Jasny. btw na tyhle repraky je to malo ale vetsinou vykon RMS se pohybuje nekde okolo 2-3 setin PMPO :-) ale je to jen priblizne, a nelze z toho urcit jednoznacne vykon RMS...
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Re: j

Příspěvek od kuku_666 »

crashPC píše:Jasny. btw na tyhle repraky je to malo ale vetsinou vykon RMS se pohybuje nekde okolo 2-3 setin PMPO :-) ale je to jen priblizne, a nelze z toho urcit jednoznacne vykon RMS...
jj ale někde by přeci měli udat kolik to má RMS a ne nějaké zasrané PMPO :evil: a neviš jak hrajou???
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“