Zdravím,
nedávno jsem pořídil nový stroj, deska Asus A8N, 4 SATA disky Samsung 160GB v raidu 0+1 (zapojeno tedy do onboard řadiče desky.Jelikož se windows po čase unavily a někdy systém nenabootoval, rozhodl jsem se udělat inovaci win (XPsp1).Včera ráno jsem ji tedy spustil a odešel z bytu.Odpoledne přijdu, instalace bylo téměř u konce, ale chtěla po mě instalační CD ke kartám, desce, řadiči atd.Domníval jsem se že ovladače budu moct nainstalovat po skončení instalace win, takže jsem tyto hlášky se žádostí o CD s drivery stornoval.Po té následoval restar stroje vynucený instalátorem, jenže systém nebootoval, řadič hlásí incomplete array

Zkusil jsem tedy array rozhodit zpět na jednotlivé disky a vyzkoušel mnoho kombinací složení strip array ze dvou disků aby systém nabootoval (už se mi to jednou při rothození 0+1 raidu povedlo, ze dvou disků udělat funkční strip a pod win pak sesynchronizovat do strip mirroru), ale marně, vyzkoušel jsem všechny možné kombinace, ale s neúspěchem.Snad u dvou kombinací se povede že se systém ptá zdasputit běžným způsobem, do nouze, atp.Ale šipkami ani nelze měnit možnost a po odentrování běžného způsobu systém zatuhne (lze trojhmat).Prosím tedy o vaše rady jak bych mohl ještě systém s daty zachránit.Filesystem je ntfs, velikost clusterů 128k.
Předem díky.
Honza