Opera 8.02
- @milan@
- Nováček

-
Opera 8.02
Ked si v opere natiahnem stránku www.tahaj.sk a dám stiahnúť nejakú vec, nefunguje to. Obdobný problém mám pri www.st.sk, kde mi nefunguje celá stránka tak ako má, napr. chýba menu pre nastavenie služieb a pod.
Ak použijem Firefox tak je všetko v poriadku.
V čom môže byť problém?
Nezaujímajú ma odpovede typu: TAK POUŽIVAJ FIREFOX a podobne.
Ak použijem Firefox tak je všetko v poriadku.
V čom môže byť problém?
Nezaujímajú ma odpovede typu: TAK POUŽIVAJ FIREFOX a podobne.
- johny128
- Začátečník

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- grail
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nerad se vtiram do tohodle threadu,ale pripada mi zbytecne zakladat novy,kdyz mam podobny problem.
pri najeti na www.centrum.cz se mi nacitani stranky dostane do smycky a do nekonecna se natahujou reklamy,takze musim vzdy ihned nacitani ukoncit,protoze bych mel za chvili stranku,tak dlouhou,ze ...
(kdyz smazu historii,docasne soubory,atd, tak to najede v poho,ale po znovu nacteni se problem opakuje).
chtel jsem se zeptat,jestli mel nekdo podobny problem,nebo to je jenom mou verzi 8.1b.
pri najeti na www.centrum.cz se mi nacitani stranky dostane do smycky a do nekonecna se natahujou reklamy,takze musim vzdy ihned nacitani ukoncit,protoze bych mel za chvili stranku,tak dlouhou,ze ...
(kdyz smazu historii,docasne soubory,atd, tak to najede v poho,ale po znovu nacteni se problem opakuje).
chtel jsem se zeptat,jestli mel nekdo podobny problem,nebo to je jenom mou verzi 8.1b.
MB: Abit NF7(-S) v2.0 CPU: AMD Athlon XP-A (Barton) 2500+@3200+ (200 x 11) 2200 MHz RAM: 2x 256MB PC 3200 (200MHz) DDR SDRAM VGA: MSI (NVIDIA GeForce 6200) 128MB HDD: Maxtor 6Y080P0 (80GB,7200ot/min) CD-RW: TEAC CD-W540E (48/12/40)
- Shit
- Odborník PCT

- Wiruss
- Středně pokročilý

Jednu dobu to centrum skutečně nělal tu reklamu tam maj blbě vloženou... Ted používám Operu 8.10 Build 7685 a jede naprosto v pohodě i na centru...grail píše:nerad se vtiram do tohodle threadu,ale pripada mi zbytecne zakladat novy,kdyz mam podobny problem.
Jinak těm stránkám, po dlouhé době můžu dát Shitovi za pravdu...
- grail
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: