Opera 8.02

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
@milan@
Nováček
Nováček

Opera 8.02

Příspěvek od @milan@ »

Ked si v opere natiahnem stránku www.tahaj.sk a dám stiahnúť nejakú vec, nefunguje to. Obdobný problém mám pri www.st.sk, kde mi nefunguje celá stránka tak ako má, napr. chýba menu pre nastavenie služieb a pod.
Ak použijem Firefox tak je všetko v poriadku.

V čom môže byť problém?

Nezaujímajú ma odpovede typu: TAK POUŽIVAJ FIREFOX a podobne.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

no mne to na Version 8.10 beta ide v poho, skus tu
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

to není programem ale jeho nastavením. Bude to podobný problém jako třeba načítání stránek když je zapnut Kerio s filtrováním www, některé servery pak nefungujií. Zkus se podívat do nastavení opery zda tam neco nemáš blbě popřípadě ji smaž a nainstaluj znovu. Nebo zkus dat nastavení na default
[M@s|ers]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [M@s|ers] »

neviem precxo ty nechce stahovat mne v opere tra stranak ide v poho a taham v pohode este nikdy som nemal chybu ale opera vsetky stranky neotvori to viem na 100%
Hacked"""""""""""""""""Hacker""""""""""""""Hackers
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

[M@s|ers] píše: ale opera vsetky stranky neotvori to viem na 100%
ja som na opere este nikdy nemal problem so ziadnou strankou............................. :roll:
grail
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grail »

nerad se vtiram do tohodle threadu,ale pripada mi zbytecne zakladat novy,kdyz mam podobny problem.

pri najeti na www.centrum.cz se mi nacitani stranky dostane do smycky a do nekonecna se natahujou reklamy,takze musim vzdy ihned nacitani ukoncit,protoze bych mel za chvili stranku,tak dlouhou,ze ...
(kdyz smazu historii,docasne soubory,atd, tak to najede v poho,ale po znovu nacteni se problem opakuje).

chtel jsem se zeptat,jestli mel nekdo podobny problem,nebo to je jenom mou verzi 8.1b.
MB: Abit NF7(-S) v2.0 CPU: AMD Athlon XP-A (Barton) 2500+@3200+ (200 x 11) 2200 MHz RAM: 2x 256MB PC 3200 (200MHz) DDR SDRAM VGA: MSI (NVIDIA GeForce 6200) 128MB HDD: Maxtor 6Y080P0 (80GB,7200ot/min) CD-RW: TEAC CD-W540E (48/12/40)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

[M@s|ers] píše:neviem precxo ty nechce stahovat mne v opere tra stranak ide v poho a taham v pohode este nikdy som nemal chybu ale opera vsetky stranky neotvori to viem na 100%
Pokud je stránka napsaná špatně, tak má Opera problémy... Ale to není chyba Opery, ale chyba tvůrce webové stránky.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

grail píše:nerad se vtiram do tohodle threadu,ale pripada mi zbytecne zakladat novy,kdyz mam podobny problem.

pri najeti na www.centrum.cz se mi nacitani stranky dostane do smycky a do nekonecna se natahujou reklamy,takze musim vzdy ihned nacitani ukoncit,protoze bych mel za chvili stranku,tak dlouhou,ze ...
(kdyz smazu historii,docasne soubory,atd, tak to najede v poho,ale po znovu nacteni se problem opakuje).

chtel jsem se zeptat,jestli mel nekdo podobny problem,nebo to je jenom mou verzi 8.1b.
Jednu dobu to centrum skutečně nělal tu reklamu tam maj blbě vloženou... Ted používám Operu 8.10 Build 7685 a jede naprosto v pohodě i na centru...

Jinak těm stránkám, po dlouhé době můžu dát Shitovi za pravdu... :wink:
grail
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grail »

ok,takze aktualizace,diky
MB: Abit NF7(-S) v2.0 CPU: AMD Athlon XP-A (Barton) 2500+@3200+ (200 x 11) 2200 MHz RAM: 2x 256MB PC 3200 (200MHz) DDR SDRAM VGA: MSI (NVIDIA GeForce 6200) 128MB HDD: Maxtor 6Y080P0 (80GB,7200ot/min) CD-RW: TEAC CD-W540E (48/12/40)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“