Můj Stolní DVD je KO , Jakej koupit

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Můj Stolní DVD je KO , Jakej koupit

Příspěvek od PcBuh »

Tak včera mi přestal fungovat můj Mascom MC450 , sloužil dobře a dlouho :)
Obrázek

Rad bych si koupil novej ale nevím jakej

nutno : DD a DTS 5.1 dekodér , Divx/Xvid

JEN NE SONY
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Toto nepatří na smeťák. Od toho tu máme sekci Digitální foto a video . To jsi si ještě nevšiml ???? :x

-> přesun
show must go on..
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

shadow píše:Toto nepatří na smeťák. Od toho tu máme sekci Digitální foto a video . To jsi si ještě nevšiml ???? :x

-> přesun
Sorry , já myslel že je to do smetáku
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

Nevím přesně jakej, ale doporučil bych PANASONIC :) :) :) :) :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
PANASONIC ruleeeeez

Když se podíváš podrobněj, tak nějakej určitě najdeš. :) 8-)
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Cici píše:Nevím přesně jakej, ale doporučil bych PANASONIC :) :) :) :) :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
PANASONIC ruleeeeez

Panasonic už mam TV + Video :) a DVD jsem už taky myslel , konkrétně Panasonic S49
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

PcBuh píše:
Cici píše:Nevím přesně jakej, ale doporučil bych PANASONIC :) :) :) :) :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
PANASONIC ruleeeeez

Panasonic už mam TV + Video :) a DVD jsem už taky myslel , konkrétně Panasonic S49
Tak vidíš. Máš dvojnásobnej důvod koupě PANASONICU. Budeš to mít sladěný. Mám to taky tak a jede to parádně, všechno se dá ovládat ovladačem od DVD.
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Cici píše:
PcBuh píše: Panasonic už mam TV + Video :) a DVD jsem už taky myslel , konkrétně Panasonic S49
Tak vidíš. Máš dvojnásobnej důvod koupě PANASONICU. Budeš to mít sladěný. Mám to taky tak a jede to parádně, všechno se dá ovládat ovladačem od DVD.
Jen sehnat 3600,- :(
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

PcBuh píše:Jen sehnat 3600,- :(
To je ale 3600 bez DPH ne? Nebo kdes ho videl tak levne?
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Jasper píše:
PcBuh píše:Jen sehnat 3600,- :(
To je ale 3600 bez DPH ne? Nebo kdes ho videl tak levne?
Já už nějaké peníze mam :) , tak ještě 3600,- a můžu ho koupit :)
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Můj Stolní DVD je KO , Jakej koupit

Příspěvek od cabman »

PcBuh píše:Rad bych si koupil novej ale nevím jakej
Věř tomu nebo ne, ale téměř to samé se řeší o několik vláken níže http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=17334 :wink:
PcBuh píše:JEN NE SONY
Jinak já osobně Sony doma mám a jsem s nim spokojený. Na DivX nekoukám a DVD čte naprosto dobře. Nevím proč člověk se sklony k vysloveně obchoďákovým značkám typu Mascon, zbrojí proti Sony?
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: Můj Stolní DVD je KO , Jakej koupit

Příspěvek od PcBuh »

cabman píše:
PcBuh píše:Rad bych si koupil novej ale nevím jakej
Věř tomu nebo ne, ale téměř to samé se řeší o několik vláken níže http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=17334 :wink:
PcBuh píše:JEN NE SONY
Jinak já osobně Sony doma mám a jsem s nim spokojený. Na DivX nekoukám a DVD čte naprosto dobře. Nevím proč člověk se sklony k vysloveně obchoďákovým značkám typu Mascon, zbrojí proti Sony?
1) Mascom je sice nic moc značka , ale vždy vše přečetlo a přehrálo

2) Sony nemam rád proto že když si něco koupím od Sony tak do 2mes. jde na reklamaci
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

to je blbost, my doma máme stolní DVDRW od sony model vám ted přesně nepovím ale nejsou s ním žádné problémy, bylo celkem drahý ale vypaluje dobře. O přehrávání filmu ani nemluvím, nikdy s ním nebyli problémy a to už ho máme asi 1 rok.
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Recon píše:to je blbost, my doma máme stolní DVDRW od sony model vám ted přesně nepovím ale nejsou s ním žádné problémy, bylo celkem drahý ale vypaluje dobře. O přehrávání filmu ani nemluvím, nikdy s ním nebyli problémy a to už ho máme asi 1 rok.
Tohle já mam s Panasonicem
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“