Můj Stolní DVD je KO , Jakej koupit
- PcBuh
- Začátečník
-
Můj Stolní DVD je KO , Jakej koupit
Tak včera mi přestal fungovat můj Mascom MC450 , sloužil dobře a dlouho
Rad bych si koupil novej ale nevím jakej
nutno : DD a DTS 5.1 dekodér , Divx/Xvid
JEN NE SONY
Rad bych si koupil novej ale nevím jakej
nutno : DD a DTS 5.1 dekodér , Divx/Xvid
JEN NE SONY
- shadow
- Středně pokročilý
- PcBuh
- Začátečník
-
- Cici
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- PcBuh
- Začátečník
-
- Cici
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak vidíš. Máš dvojnásobnej důvod koupě PANASONICU. Budeš to mít sladěný. Mám to taky tak a jede to parádně, všechno se dá ovládat ovladačem od DVD.PcBuh píše:Panasonic už mam TV + Video a DVD jsem už taky myslel , konkrétně Panasonic S49Cici píše:Nevím přesně jakej, ale doporučil bych PANASONIC
PANASONIC ruleeeeez
Když se podíváš podrobněj, tak nějakej určitě najdeš.
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
- PcBuh
- Začátečník
-
- Jasper
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- PcBuh
- Začátečník
-
- cabman
- Středně pokročilý
Re: Můj Stolní DVD je KO , Jakej koupit
Věř tomu nebo ne, ale téměř to samé se řeší o několik vláken níže http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=17334PcBuh píše:Rad bych si koupil novej ale nevím jakej
Jinak já osobně Sony doma mám a jsem s nim spokojený. Na DivX nekoukám a DVD čte naprosto dobře. Nevím proč člověk se sklony k vysloveně obchoďákovým značkám typu Mascon, zbrojí proti Sony?PcBuh píše:JEN NE SONY
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- PcBuh
- Začátečník
-
Re: Můj Stolní DVD je KO , Jakej koupit
1) Mascom je sice nic moc značka , ale vždy vše přečetlo a přehrálocabman píše:Věř tomu nebo ne, ale téměř to samé se řeší o několik vláken níže http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=17334PcBuh píše:Rad bych si koupil novej ale nevím jakej
Jinak já osobně Sony doma mám a jsem s nim spokojený. Na DivX nekoukám a DVD čte naprosto dobře. Nevím proč člověk se sklony k vysloveně obchoďákovým značkám typu Mascon, zbrojí proti Sony?PcBuh píše:JEN NE SONY
2) Sony nemam rád proto že když si něco koupím od Sony tak do 2mes. jde na reklamaci
- Recon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- PcBuh
- Začátečník
-