SACRED - hrajete, co na to rikate?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

Taky to už hraju.Zatím dobrý.Akorát mě chybý otáčení kamerou jako v Dungeon Siege.
A jdu za gladiátora.
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

danny1691 píše:Taky to už hraju.Zatím dobrý.Akorát mě chybý otáčení kamerou jako v Dungeon Siege.
A jdu za gladiátora.
vyzkousej potom tajnou lokaci v lese, ma tam byt maska a maceta, vse ulozeno pod napisem Jason, je to pouze pro Glada a me to neslo, s jinou postavou jsem to nasel
....ze by to byl MELOUN
wladyk
Nováček
Nováček

Příspěvek od wladyk »

Já jsem začal teprve nedávno ale docela mě to chytlo hraju za bojovýho mága a je to docela dobrý
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Hmm... tak jsem se do toho v posledních pár dnech taky konečně pořádně obul...

no.. a pocity negativní... dohrál jsem to do třetího aktu a hra mě už úplně přestala bavit.. to není nikdy dobré..

Ze začátku hra baví, má docela dobrou atmosféru, poměrne líbivou roztomilou grafiku, takovej diabloidní adiktivní gameplay...

jenže... časem to strašně omrzí, je to prachsprostý hack-slash, navíc strašně stereotypní, jediný o čem ta hra je, že nutí hráče lítat nahoru dolů po obrovské mapě a kosit tuny i náhodně generovaných nepřátel... nic víc... příběh o ničem, svět o ničem, absence nezbytných dialogů (to nechápu, jen jednostrannné a naprosto nudné monology NPC, navíc v hnusně velce vyvedeném písmu), komunikace s hráčem nulová, odezva herního světa na hráčovou počínání nulová, ale hlavně - časem se z toho stává stereotypní nuda - nahoru, dolu a kosit - a stale dokola...beze smyslu... chybí nějakej účel Vašeho počínání, nějaký opravdový cíl, ta hra je bez duše.

Jestli tomuhle nekdo rika RPG, tak to prosím je opravdu hodně odvážné tvrzení.
show must go on..
Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

15 minut

Příspěvek od Nathan Rahl »

ja jsem hru nainstaloval, hral tak 15 minut a hra byla smazana - tohle neni to co si predstavuju pod pojmem RPG , vubec me to ani na chvili nechytlo.
.: PC :. AMD Ryzen 5 1400, Wraith Stealth, 2x8GB 3000 MHz DDR4 Corsair Vengeance LPX Blue, Intel 600p M.2 256GB NVMe + 2x 2,5" 250GB SATA (Toshiba, Fujitsu), ASRock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac, Corsair HX620, Cooler Master Elite 110, Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti D5 4GB, Dell S2721DS, Epson WorkForce WF-2750DWF, W10pro .: PC2:. MiniPC AMD R7 8745HS(8c,16t), 2x32GB 5600 MHz DDR5, 512GB+1TB SSD, RX780M .: HTPC :. Athlon 5150, ASRock AM1B-ITX, 2x4GB RAM, 64GB SSD + SATA 500/750/1500/3000 GB, Axago PCES-S1, Fractal Design Node 304, Enermax NAXN450, W10pro, i-tec MySafe 640/640 GB .: Raspberry Pi 3 model B :. .: PB :. A64 X2 3800+, Asus A8N-SLI SE, 2GB RAM, MSI X1950Pro 256MB, HDD 500GB, EC ML5470, Enermax Liberty 400W, Samsung 940T, CanoScan 4400F, Konica Minolta PagePro 1350W, W7 .: NB :. MSI Alpha 15 B5EEK (Ryzen 5600H, 16GB DDR4, 512GB SSD, Radeon 6600M); Acer TravelMate 4502LCi WXP .: Tablet :. Samsung Galaxy P3100 TAB 2 7.0 3G + 32GB karta .: GSM :. iPhone 14 Pro 256GB .: PC OLD :. C2D E8200, GB P35-DS4, 8GB RAM, Radeon HD 4670 512MB GDDR4, SDD 128GB, Ubuntu
dark-han
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dark-han »

no ja jsem tu hru taky hral a skoncil jsem s dark-elfam na nejakym 50 lvl.ted hrajem s kamosema po siti D2 a je to dost dobry.kdybych mel rict jaka hra je lepsi tak nevim pro jakou hru se rozhodnout ale obe hry doporucuju.jo a jeste jedna rady pro ty co hraji za dark-elfa ma takovej skill ze se otoci kolem 360 stupnu a vsechny nepratele od ves odleti(ted nevim ale jak se te skill jmenuje,sry)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

je to samej bug, engine stoji za houbec (3d figurky na 2d pozadi sux!), hodne se zlepsila (ne)bugovitost po instalaci Sacred+ , bohuzel nektere stale pretrvavaji a to hlavne u random qvestu... tohle bych vyhlasil za nejlip zku**** potencial a ze ho Sacred mel vic nez dost

Pozn. I pres vyse uvedenou kritiku se sam sobe nekdy divim, jak dlouho u toho vydrzim drepet ;)

PS: co se mi hrozne libi je prospikovani cely hry e.eggama, treba napis na hrobu: "Tinki Winki, Dipsi, LaaLaa, Pooh - To HELL with YOU!" (po otevreni vyskoci hlaska "The corpses of several monsters")

Epilogue: Autori se dusuji, ze s prichodem datadisku Underworld bude uz vse v richtigu, tak sem zwedaw...
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Jeste ze jsem to zatim nekoupil, kolega tu hru ma, tak jsem si ji pujcil na vyzkouseni a vic bug-full software jsem snad jeste nevidel.

1. podelana cestina v nabidce start, to bych este prezil
2. kdyz dam aktualizaci softwaru, tak to hodi fatal error
3. vetsinou pri ukonceni hry to hodi error, ze s pameti nelze provest operaci written.
4. v mainmenu se strasne trhave vsechno hejbe vcetne mysi, prestoze jsem dal naroky na minimum - ale v demu 1.00 to bylo ok
5. kdyz jsem dal novou hru, tak tam vubec nejsou videt obrazky postav, to snad neni mozny?? ale ty postavy tam jsou, tak jsem si vybral gladiatora
6. pote se loadovala nova hra a kdyz se tak stalo, zustala cerna obrazovka - jako kdyby pouze nebyl obraz, kdyz jsem hejbal mysi, tak to obcas tuklo, kdyz sem na neco najel, pri ESC to taky tuklo, asi tam neco bylo, jenze bez obrazu, jeste ze se to da zavrit alt+F4 nebo ctrl esc a odstrelit task managerem
7. nekdy se hra ani nespusti, zere 100% a dokonce mi zasekla XPcka, musel sem dat reset
zajimavy, ze 100% cpu nezere sacred.exe, ale explorer.exe a kdyz killnu sacred.exe, tak se XPcka zaseknou. Skvele.

No. A tohle jsem si chtel koupit, super. Mozna, ze je problem u me, v mejch woknech, ovladacich, grafice...nevim...ale aspon ze jsem si to mohl takto vyzkouset.
Mam WinXP SP2, Catalyst 5.4, DirectX9.0c dec.
Jine hry (UT2004, Gothic1,2, SW-KotOR jdou bez jakyhkoliv problemu).
Nakej napad co bych mohl zkusit?

PS: Pred rokem nekdo psal na jednom foru neco o problemech v souvislosti s daemon tools, co je na tom pravdy?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

Po Diablu a Divine Divinity je to další z dobrých RPG. Chyb je tam hafo, ale dlouhý to je, pěkný prostředí, dobřed udělaný inventář. Dal bych tomu tak 7/10.

Pokud neznáte, tak si zahrajte Divine Divinity. Je to mnohem lepší než Sacred.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Isghole píše:Pokud neznáte, tak si zahrajte Divine Divinity. Je to mnohem lepší než Sacred.
Ano, to skutečně je, všechno možný je lepší než Sacred :wink:
show must go on..
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Sacred mě zezačátku dost chytl (DE @ lvl 55) a to i přes několik věcí jako dost blbej engine (3d postavičky na 2d pozadí, náročnost jak sviňa i když neni důvod proč), jak jsem se časem začal prokousávat tou hromadou bugů, tak mé nadšení pomalu opadalo, totálně mě rozštíp Sacred+, aneb megapatch oficiálně jako rozšíření hry, neoficiálně pokus o finální likvidaci bugů, bohužel tento patch tuto hru imho deklasuje ještě níž, najednou koukáte jakej máte dmg (x2-x3), jaký ste najednou borci, že si tam každýho dáváte, najednou je to hra o ničem. Hru jsem odinstaloval a dávám jí poslední šanci ve formě datadisku Underworld, který by měl brzo vyjít, kde se Ascaron dušuje, že všechny problémy vyřeší, pokud ne tak tuhle hru definitivně zavrhuju!
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

Sacred Underworld nemá být datadisk, myslím.

Ale je to jen můj názor.!
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Tvůj názor je mylný :xmas: ... http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/ ... hp?t=31147
What are the minimum system requirements for SACRED Underworld?
The minimum system requirements for SACRED Underworld are the same as for SACRED.

IMPORTANT NOTE: In addition to the minimum system requirements, an original copy of SACRED or SACRED Plus is also required to play the Underworld expansion pack. This apploes to all single and multiplayer modes.
//2howard: ad 6) to neni chyba, jen jedno z ochranných opatření... :oops: seš si jistej že sis od kamaráda pučil originálku? :razz: očividně máš totiž blbej crack, hihi
Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nathan Rahl »

Isghole píše:Po Diablu a Divine Divinity je to další z dobrých RPG. ...
chyba "Sekret" neni rpg, je to akcni hra z pohledu treti osoby v isometrickem pohledu (tuto definici jsem nevymyslel ja, poradil mi ji kamos)
kdy si sakra lidi uvedommite co je a co neni rpg, prectete si tyto thready a snad se vam otevrou oci http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=35395 a http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=29531
.: PC :. AMD Ryzen 5 1400, Wraith Stealth, 2x8GB 3000 MHz DDR4 Corsair Vengeance LPX Blue, Intel 600p M.2 256GB NVMe + 2x 2,5" 250GB SATA (Toshiba, Fujitsu), ASRock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac, Corsair HX620, Cooler Master Elite 110, Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti D5 4GB, Dell S2721DS, Epson WorkForce WF-2750DWF, W10pro .: PC2:. MiniPC AMD R7 8745HS(8c,16t), 2x32GB 5600 MHz DDR5, 512GB+1TB SSD, RX780M .: HTPC :. Athlon 5150, ASRock AM1B-ITX, 2x4GB RAM, 64GB SSD + SATA 500/750/1500/3000 GB, Axago PCES-S1, Fractal Design Node 304, Enermax NAXN450, W10pro, i-tec MySafe 640/640 GB .: Raspberry Pi 3 model B :. .: PB :. A64 X2 3800+, Asus A8N-SLI SE, 2GB RAM, MSI X1950Pro 256MB, HDD 500GB, EC ML5470, Enermax Liberty 400W, Samsung 940T, CanoScan 4400F, Konica Minolta PagePro 1350W, W7 .: NB :. MSI Alpha 15 B5EEK (Ryzen 5600H, 16GB DDR4, 512GB SSD, Radeon 6600M); Acer TravelMate 4502LCi WXP .: Tablet :. Samsung Galaxy P3100 TAB 2 7.0 3G + 32GB karta .: GSM :. iPhone 14 Pro 256GB .: PC OLD :. C2D E8200, GB P35-DS4, 8GB RAM, Radeon HD 4670 512MB GDDR4, SDD 128GB, Ubuntu
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

chystam se na sacred+ si to koupit,jo nevi nekdo cim se lisi sacred 1.6cz od 1.8cz jinak se tak tesim na sacred underworld.... :)
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Shack
Začátečník
Začátečník

Re: SACRED - hrajete, co na to rikate?

Příspěvek od Shack »

Lucifer píše:...takze snad konecne SLUSNY klon Diabla - jaxe vam libi? Zatim mam gladiatora na. lv.12 a bavi - sic je to jen rubanice, ale nic vic jsem od toho necekal :-D Slusne to vypada, fajn hraje, a napr. "komba" supr napad. Zatim jsem ale nepochopil jak kovar upgraduje zbrane, vy jo? :?
Skusal som to este davno ako DEMO a po 5 minutach som to vypol a odinstaloval. Proste ma to vobec nechytilo ale tym nechcem povedat ze je to zla hra lenze na Diablo to fact nema (a ziadna hra nikdy ani nebude mat).
Je sice pravda ze vela hier ma chytilo az na druhy alebo treti pokus takze este to u mna nadej ma :-))))) Proste atmosfera je atmosfera a to vedia len v Blizzarde aj ked s World of Warcraftom ma dost sklamali ale to moze byt aj tym ze ma nebavia Onlinovky. Sorry to som uz mimo temu.
Takze Sacred este okuknem a mozno ma chyti........
XBOX360
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Ja nedavno Scared naistaloval, 2 hodky hral za gladiatora a smazl. Nejak me ten sejkryd nechyt. A to jsem zavily diablista. Holt budu muset vyzkouset 1.10 patch v d2:-)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
vesničan
Začátečník
Začátečník

Hrál sem

Příspěvek od vesničan »

Hrál sem to a je to stereotypní kravina běžíte přes pole a běží na vás tisíc těch malejch skřetů ... jediný co se mi líbilo byl dark elf a jeho meč ten je skvělej nebo když si vylepšíte zbraň u kováře- tak se to dá hrát, ale jinak nesmysl!!! :jaw:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“