Startování XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Startování XP

Příspěvek od TomCZ »

Ahoj, prosím, jak zruším volbu účtu při startování XP ? Celou dobu po instalaci XP mi wokna naběhla přímo bez volby účtů a teď z ničeho nic naskočí do obrazovky. kde je potřeba vybrat účet. Jak tento krok přeskočím ? Mám na PC jen jeden účet. Vím, že už jsem to jednou řešil, ale nepamatuji si postup :-(
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

V ovládacích panelech jsem v nastavení účtů vypnul používaní úvodní obrazovky, ale to nepomohlo, jen se úvodní obrazovka změnila v klasicky logovací dialog. Matně si vzpomínám, že to asu bylo v registrech, nějaký Default User, nebo tak něco....netušíte někdo ?
eMZet
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eMZet »

· Q: Automatické přihlášení do Windows XP (přeskočení úvodní obrazovky).
· A: V dialogu spustit zadat control userpasswords2. V otevřeném okně Zrušit zaškrtnutí "User must enter a user name and password to use his computer" a po stisku tlačítka Apply zadat uživatelský účet a heslo pod kterým má probíhat automatické přihlášení. Přihlášení pod jiným účtem je možné pod odhlášení nebo s pomocí podržením klávesy Shift při startu systému.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“