Startování XP
Moderátor: Loki5567
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Startování XP
Ahoj, prosím, jak zruším volbu účtu při startování XP ? Celou dobu po instalaci XP mi wokna naběhla přímo bez volby účtů a teď z ničeho nic naskočí do obrazovky. kde je potřeba vybrat účet. Jak tento krok přeskočím ? Mám na PC jen jeden účet. Vím, že už jsem to jednou řešil, ale nepamatuji si postup 
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- eMZet
- Začátečník

· Q: Automatické přihlášení do Windows XP (přeskočení úvodní obrazovky).
· A: V dialogu spustit zadat control userpasswords2. V otevřeném okně Zrušit zaškrtnutí "User must enter a user name and password to use his computer" a po stisku tlačítka Apply zadat uživatelský účet a heslo pod kterým má probíhat automatické přihlášení. Přihlášení pod jiným účtem je možné pod odhlášení nebo s pomocí podržením klávesy Shift při startu systému.
· A: V dialogu spustit zadat control userpasswords2. V otevřeném okně Zrušit zaškrtnutí "User must enter a user name and password to use his computer" a po stisku tlačítka Apply zadat uživatelský účet a heslo pod kterým má probíhat automatické přihlášení. Přihlášení pod jiným účtem je možné pod odhlášení nebo s pomocí podržením klávesy Shift při startu systému.