Dungeon Siege 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Dungeon Siege 2

Příspěvek od shadow »

Stahujte zde> http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=9479

Je to olbřímí demo, 1,5 GB. Podle mě to je locklá full Beta (při skončení dema to nhodí hlášku něco v tom smyslu: thank you for playing Dungeon Siege 2 Beta.

Každopádně já to sosnul přes noc, a neprohloupil jsem :). V současném dlouhodobém RPG suchu musíme vzít za vděk vším a vypadá to, že DS2 zase taková oběť nebude. Koncept je více méně pořád stejnej, tj. totální rubačka, ale hratelnost vypadá přeci jen komplexněji a už to není taková "dálnice". Ve hře je přítomen i příběh, který, jak to vypadá, není jen na okrasu, je tam i více dialogů, questů, a především Vaše putování je doprovázeno skvělou hudbou božského Jeremyho Soulea. Hraje se to podobně jako NWN, akorát bez pravidel AD&D. A díky Souleovi to tak tedy i zvučí. I atmosféra je podobná. Myslím, že Dungeon Siege 2 bude velkou bombou, v konečných fázích hry se jistě dostaví stereotyp, jak je u podobných akčních RPG zvykem, i tak ale vkládám do plné verze velké naděje. Rozsáhké demo, které zabere minimálně 5 hodin hry, mě navnadilo více než dobře. Teď jen doufám, že se Saves budou moci přenést do plné verze hry, neb když už jsem si dal tak záležet a postavy začal vypiplávat :), tak se mi to nebude chtít rozjíždět znovu. Ve hře jsou naprosto geniální předměty a zbraně. Ráj RPGčkáře :).

Jediné, co se mi nezdálo, je systém savevování, kdy si hru sice savenete, kde chcete, ale loadne se Vám zřejmě jen v některém ze save checkpointů :( Ve hře není vůbec funkce Load Game, když Vaše celá party zemře, jste respawnuti v bezpečném místě teleportu ve městě (ale bez držených zbraní, které jste měli při sobě v momentu úmrtí Vaší groupy - za poplatek si je můžete respawnout necromancerem ale také (jinak zůstanou na místě skonu a musíte si pro ně dojít - pomocí teleportu).
Naposledy upravil(a) shadow dne úte 16. srp 2005, 12:14, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Chjo ... 1.5 GB to je trochu moc. Moc se mi to sosat nechce, když si vzpomenu na jedničku. Navíc když se mi teď v kompu válí nedohraný ID 1+2 a BG 2 ... no uvidíme, jak bude vytížená lajna večer, možná to tam hodim.

To shadow : Jak ti to běhá na tvé sestavě ?
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Thellwin píše:
To shadow : Jak ti to běhá na tvé sestavě ?
naprosto plynule, všechno na max. Hrál jsem i v 1280x1024, ale pak jsem přehodil na 1024x768, text je pro mě tak mnohem čitelnější. Hra využívá docela malý font.

//Sestava celá na default, netaktována.
show must go on..
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no tet jedu prič ale až se vratim tak to určitě sosnu
btw: nemužou bejt ty blby savy tou betou?
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

dosti povedene,hlavne u rozvoje postav doslo k vyrazne zmene,grafika se posunula o neco k lepsimu,sountrack dost dobry,je to ukecanejsi,peknejsi a propracovanejsi filmecky i pribeh,jednim slovem krasa pohledet :-D
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

EDIT: Promazán můj a Delargův příspěvek. Advokátní tajemství :roll:
Pokračujte prosím v diskuzi :)
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT.
2 xIndian: Příspevky o tom, kdo to kdy sosnul tady opravdu nejsou k ničemu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

tak ja sa asi coskoro zahram

recenzia
http://www.sector.sk/clanok.asp?idrec=20064

len neviem ci ma to dokaze odtrhnut tym pribehom od Lineage :oops:
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

prosím nevíte někdo odpovědi tý soše v Runed Crypt v Azunit Desert
ptá se mě který duh ho navštvívil 1,2,3 a 4 a já to nějak nepochopil
//už to mám
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

hele mam zakovy mensi zatuh uz si nevim rady,ukolem mam najit nejake lidi a dat jim napit te zdrave vody zeprej nekde v jungli,beham furt jak pako mapu mam odkrytou jen jedna cast ne,tam se nemuzu dostat je tam velka stena okolo cesty,tak jestli nekdo vi tak at poradi diky
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Anticrasch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anticrasch »

Demo je taky dobry.Ale precejenom full je nejlepsi doporucuju si ji sehnat stoji to za to ty krasny hodiny u teto hry :wink:
Intel(R) Pentium(R) 4 Prescot CPU 3.20GHz BOX Skrin AeroCool JetMaster Jr.-SS Silver Steel Case/Silver Jet 512 DDR GoodRam Asus P4S800D-X Vestern Digital 60GB VGA MSI NX6600-VTD128 Diamond,128MB DDR3,DVI,VIVO Soud Blaster live! 5.1 LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Euro Case 300W +CDMA :)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Zkoušel jsem demo ze Score....No a samozřejmě si full verzi musim obstarat! :-D Rozvoj postavy už vypadá mnohem komplexněji, než u jedničky...ty rozvojový stromy skillů mi přžipadaj bejt lehce obšlehnutý z Diabla II, ale co ... Ve Scorácký recenzi píšou, že je to sakra dlouhý, takže to asi stojí za to...jinak na mojí sestavě (Athlon 2800+, 768 MB DDR333, FX 5900XT, nForce2 Ultra) mi to jede v pohodě na full detaily v 1024*768 :up:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Stáhnul jsem - nainstaloval jsem - spustil jsem - hrál jsem chvíli - vypnul jsem - odinstaloval jsem ... tohle neni hra pro mě, takže jsem si místo toho půjčil od kámoše Lionheart co teď vyšel na Score DVD.
Goldnoob team proud member!
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Thellwin píše:Stáhnul jsem - nainstaloval jsem - spustil jsem - hrál jsem chvíli - vypnul jsem - odinstaloval jsem ... tohle neni hra pro mě, takže jsem si místo toho půjčil od kámoše Lionheart co teď vyšel na Score DVD.
No, je to klikfest, ale to se čekalo...stejně, jako jednička...ale má to něco do sebe, jako Diablo a spol....prostě takovej oddych :roll:
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Thellwin píše:Stáhnul jsem - nainstaloval jsem - spustil jsem - hrál jsem chvíli - vypnul jsem - odinstaloval jsem ... tohle neni hra pro mě, takže jsem si místo toho půjčil od kámoše Lionheart co teď vyšel na Score DVD.
Ne je n to ne... Tohle je opravdu zajímavá hra, ale tak pokažená první 2/2/3 jsou dobré, ale pak je to jen klikačka...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Thellwin píše:No, je to klikfest, ale to se čekalo...stejně, jako jednička...ale má to něco do sebe, jako Diablo a spol....prostě takovej oddych :roll:
Nerouhej se! :)

První díl jsem dohrál a docela se mi to líbilo. Tak jsem zvědav, jestli to bude alespon z 50% dosahovat kvality DIABLA!!!
Naposledy upravil(a) Luke dne čtv 1. zář 2005, 08:46, celkem upraveno 1 x.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Luke píše:
Thellwin píše:No, je to klikfest, ale to se čekalo...stejně, jako jednička...ale má to něco do sebe, jako Diablo a spol....prostě takovej oddych :roll:
Neroufej se! :)

První díl jsem dohrál a docela se mi to líbilo. Tak jsem zvědav, jestli to bude alespon z 50% dosahovat kvality DIABLA!!!
A neměl jsi v jedničce na konci myslím rotační kulomet atd???

Jestli jo tak si vzpomínám a bylo to hodně shit, kam se to hrabe třena a M&M 6, kde jsi sice na konci taky zjistil, že máš vesmírné zbraně, ale alespon to tam bylo podložené...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Wiruss píše: A neměl jsi v jedničce na konci myslím rotační kulomet atd???

Jestli jo tak si vzpomínám a bylo to hodně shit, kam se to hrabe třena a M&M 6, kde jsi sice na konci taky zjistil, že máš vesmírné zbraně, ale alespon to tam bylo podložené...
Je to OT, ale neměl. Spletl sis hry. :roll: :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

Včera jsem si to sehnal.

Jsem teprve na začátku. Splnil jsem úkol pro hlavní Elfku a ted mám jít do studánky pro vodu, kvůli té nemoci.
Samozřejmě, že je to lepší než jednička, jen doufám, že tam nedají nakonec taky zbraně. To se mi dost zhnusilo u prvního dílu. Proto jsem to ani nedohrál.

Uvidíme, jak se hra vyvine. rozhodně se těšim domu, už abych zase byl ve světě DS 2 .-)
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Isghole píše:... jen doufám, že tam nedají nakonec taky zbraně. To se mi dost zhnusilo u prvního dílu. Proto jsem to ani nedohrál.
....
jj. Přesně tak. Kvůli tomu jsem taky nedohrál jedničku. Konec byl fakt na p**u.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“