AVI---->DVD
- vertoooza
- Začátečník

AVI---->DVD
Zdravim.Dnes ma kolegina poziadala aby som jej z avi suborov (z kamery) urobil klasicke DVD prehravatelne na domacom kine.A tak som na rychlo stiahol z netu program AVI to VCD/SVCD/DVD Converter v3.02 od nejakeho Boilsoftu (Shareware verziu) avsak kvalita bola vyrazne degradovana! Mohol by mi tu niekto odporucit nejaky skutocne dobry soft pomocou ktoreho by to slo urobit v co najvyssej kvalite?Dakujem vopred.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: AVI---->DVD
Záleži jakej bitrade je použit pri komprimaci! Co je to za formát toho videa z kamery? Digital nbo analog? Treba Pinnacle Studio ale neni free, má ale plne funkčni trial na jeden mesic.vertoooza píše:Zdravim.Dnes ma kolegina poziadala aby som jej z avi suborov (z kamery) urobil klasicke DVD prehravatelne na domacom kine.A tak som na rychlo stiahol z netu program AVI to VCD/SVCD/DVD Converter v3.02 od nejakeho Boilsoftu (Shareware verziu) avsak kvalita bola vyrazne degradovana! Mohol by mi tu niekto odporucit nejaky skutocne dobry soft pomocou ktoreho by to slo urobit v co najvyssej kvalite?Dakujem vopred.
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: AVI---->DVD
IVideo DVD Copy 3(je velmi jednoduchý)vertoooza píše:Zdravim.Dnes ma kolegina poziadala aby som jej z avi suborov (z kamery) urobil klasicke DVD prehravatelne na domacom kine.A tak som na rychlo stiahol z netu program AVI to VCD/SVCD/DVD Converter v3.02 od nejakeho Boilsoftu (Shareware verziu) avsak kvalita bola vyrazne degradovana! Mohol by mi tu niekto odporucit nejaky skutocne dobry soft pomocou ktoreho by to slo urobit v co najvyssej kvalite?Dakujem vopred.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB