AVI---->DVD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
vertoooza
Začátečník
Začátečník

AVI---->DVD

Příspěvek od vertoooza »

Zdravim.Dnes ma kolegina poziadala aby som jej z avi suborov (z kamery) urobil klasicke DVD prehravatelne na domacom kine.A tak som na rychlo stiahol z netu program AVI to VCD/SVCD/DVD Converter v3.02 od nejakeho Boilsoftu (Shareware verziu) avsak kvalita bola vyrazne degradovana! Mohol by mi tu niekto odporucit nejaky skutocne dobry soft pomocou ktoreho by to slo urobit v co najvyssej kvalite?Dakujem vopred.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: AVI---->DVD

Příspěvek od Dzin »

vertoooza píše:Zdravim.Dnes ma kolegina poziadala aby som jej z avi suborov (z kamery) urobil klasicke DVD prehravatelne na domacom kine.A tak som na rychlo stiahol z netu program AVI to VCD/SVCD/DVD Converter v3.02 od nejakeho Boilsoftu (Shareware verziu) avsak kvalita bola vyrazne degradovana! Mohol by mi tu niekto odporucit nejaky skutocne dobry soft pomocou ktoreho by to slo urobit v co najvyssej kvalite?Dakujem vopred.
Záleži jakej bitrade je použit pri komprimaci! Co je to za formát toho videa z kamery? Digital nbo analog? Treba Pinnacle Studio ale neni free, má ale plne funkčni trial na jeden mesic.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: AVI---->DVD

Příspěvek od killerTJ »

vertoooza píše:Zdravim.Dnes ma kolegina poziadala aby som jej z avi suborov (z kamery) urobil klasicke DVD prehravatelne na domacom kine.A tak som na rychlo stiahol z netu program AVI to VCD/SVCD/DVD Converter v3.02 od nejakeho Boilsoftu (Shareware verziu) avsak kvalita bola vyrazne degradovana! Mohol by mi tu niekto odporucit nejaky skutocne dobry soft pomocou ktoreho by to slo urobit v co najvyssej kvalite?Dakujem vopred.
IVideo DVD Copy 3(je velmi jednoduchý)
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“