Hodnocení uživatelů...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Zetes.xXx píše:No admini by si s tím hráli :D no my s tím nic nevyřešíme počkáme až přide někdo vyšší co ty na to ? :o)
přesně to jsem ti chtěl taky navrhnout, ale mám pocit, že se ti na to admini vyprdnou :)
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

Nj tak at se vyprdnou byl to jen návrh co mě napadnul, uvidíme až se sem odpoledne nějakej zatoulá co na to řekne :) - pravděpodobně bude LOCK :)
bigbalu píše:
Zetes.xXx píše:No admini by si s tím hráli :D no my s tím nic nevyřešíme počkáme až přide někdo vyšší co ty na to ? :o)
přesně to jsem ti chtěl taky navrhnout, ale mám pocit, že se ti na to admini vyprdnou :)
ObrázekOnly AMD, CS, MSI :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

bigbalu píše:
Zetes.xXx píše:No to je pravda, ale třeba těm nedůvěryhodným osobám by šla bloknout IP :))
no a co když se přihlašují z internet kaváren? To jako chceš bloknout IP nějaké kavárny? To by se tu pak třeba nemohli přihlásit lidé, co taky chodí sice do kaváren, ale jsou poctivý, těm bys uškodil nejvíce :wink:

a nebo třeba bloknout IP školy ??? To by asi fakt nešlo, blokovat IP :roll:
jen dodam ze blok ip je v dnesni dobe vec pomalu nerealna pac vetsina firem poskytujici pristup pres net jede pres proxyny (chello, karneval atd atd atd)
0118 999 881 999 119 7253
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

v phpBB 3.0 bude něco jako karma...což je přesně to, o čem tu mluvíte. je ale pravda, že je to lehce zneužitelné :roll:

ale kdy bude phpBB 3.0, to je ve hvězdách... :(

tímto považuji tuto debatu za uzavřenou...doufám, že není třeba lock... :wink:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Ja jen doplnim, ze pokud nekdo zapomnel heslo, tak na prihlasovaci obrazovce je odkaz s nazvem "Zapomněli jste svoje heslo?", ktery uzivateli posle nove heslo na zadany email (mj. uzivatelske jmeno a email se musi shodovat s tim co mate v profilu).
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

bigbalu píše: no chtělo by to udělat jako takovou tabulku, kde by prostě ten, co má nejvíce kladných hodnocení byl vždy na špici a ostatní postupně pod ním podle hodnocení. Ale tady na těchto stránkách to asi neuděláš, musel bys mít na to link a udělt to zvlášť a kdo by si s tím hrál :roll:
Já už jsem tady něco podobnýho navrhoval...a třeba nápad se zavedením něco jako je BLACK LIST mi vyšel...ale systém hodnocení jednotlivých uživatelů by byl velmi komplikovaný a asi dost neobjektivní a snadno zneužitelný, takže souhlasim s bigbaluem a můžu taky potvrdit, že od tebe bych si nic nekoupil...ta červená v avataru svítí až moc jasně :)
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

No LOL, jenže ta hezká kartička je úplně kvůli něčemu jinému :D sem nedodržel popis 50 bodů :D
Boin píše:
Já už jsem tady něco podobnýho navrhoval...a třeba nápad se zavedením něco jako je BLACK LIST mi vyšel...ale systém hodnocení jednotlivých uživatelů by byl velmi komplikovaný a asi dost neobjektivní a snadno zneužitelný, takže souhlasim s bigbaluem a můžu taky potvrdit, že od tebe bych si nic nekoupil...ta červená v avataru svítí až moc jasně :)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Zetes.xXx píše:No LOL, jenže ta hezká kartička je úplně kvůli něčemu jinému :D sem nedodržel popis 50 bodů :D
To si fakt myslíš, žes dostal červenou jen kvůli tomu ? :-) To jsi hodně naivní... :-)
Wilik píše:Zetes.xXx - cervena karta za opakovane vicenasobne registrace

Vsechny dalsi nicky (Zetes, -=[xXx]=- a ZetiiiCZeK) byly deaktivovany a budou smazany.

+ odmazan nevyhovujici podpis
A předtím :
Wilik píše:Zetes.xXx - zluta karta za opakovane OT (hlavne v bazaru)
Pro někoho jsou pravidla evidentně nepřekonatelným problémem...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

Takže za 1. ten podpis sem myselel že těch 50 bodů se vztahuje k obrázku a ta vícenásobná registrace myslím že nejsu sám a krom toho sem toto nikde neviděl - PS: máte tady v tom bordél když s červenou kartou můžu psát :D
TomV píše:
Zetes.xXx píše:No LOL, jenže ta hezká kartička je úplně kvůli něčemu jinému :D sem nedodržel popis 50 bodů :D
To si fakt myslíš, žes dostal červenou jen kvůli tomu ? :-) To jsi hodně naivní... :-)
Wilik píše:Zetes.xXx - cervena karta za opakovane vicenasobne registrace

Vsechny dalsi nicky (Zetes, -=[xXx]=- a ZetiiiCZeK) byly deaktivovany a budou smazany.

+ odmazan nevyhovujici podpis
A předtím :
Wilik píše:Zetes.xXx - zluta karta za opakovane OT (hlavne v bazaru)
Pro někoho jsou pravidla evidentně nepřekonatelným problémem...
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Zetes.xXx píše:Takže za 1. ten podpis sem myselel že těch 50 bodů se vztahuje k obrázku a ta vícenásobná registrace myslím že nejsu sám a krom toho sem toto nikde neviděl - PS: máte tady v tom bordél když s červenou kartou můžu psát :D
TomV píše: To si fakt myslíš, žes dostal červenou jen kvůli tomu ? :-) To jsi hodně naivní... :-)
A předtím : Pro někoho jsou pravidla evidentně nepřekonatelným problémem...
1)myslet znamena hovno vedet , ze si myslel tady nikoho nezajima jsou presne definovany pravidla
2)vicenasobna registrace je taky v pravidlech , souhlasil s temi pravidly pri registraci na toho forum , ze si to nikde nevidel je nam taky u pr.., ale to, ze tu mas 3 nicky , a muzes sam sobe prihazovat v bazaru atd , zajima kazdeho , proto jsou zde tato pravidla
3)CK funguje jen pro zpravy od a pro administratory
4)pis jeste chvili a u CK nezustanem

Preji hezky den
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

jen taková otázečka (snad to už nepadlo, nic jsem nenašel), co takhle zavést rank "jsem blbej jak tágo" jako je na OC :-D , pro uživatele jako Bachor a škoda-dodo by to bylo docela výstižný :D
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Scorp píše:jen taková otázečka (snad to už nepadlo, nic jsem nenašel), co takhle zavést rank "jsem blbej jak tágo" jako je na OC :-D , pro uživatele jako Bachor a škoda-dodo by to bylo docela výstižný :D
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 99#6583099
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

omlouvám se, asi bych si ho zasložil i já
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Nevim co resite? tohle se resilo na brnenskym srazu, trochu jsem o tom mluvil s Pajou a ICEm a Willikem
Paja píše:Je pravděpodobné že se zaregiustruje, úlně někdo s neznýmým nickem, nikdo ho nezná... a může se časem ukázat že je 100x lepší člověk než mi všichni dohromady...
Tak nějak to říkal
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

-HoNY- píše:Nevim co resite? tohle se resilo na brnenskym srazu, trochu jsem o tom mluvil s Pajou a ICEm a Willikem
Paja píše:Je pravděpodobné že se zaregiustruje, úlně někdo s neznýmým nickem, nikdo ho nezná... a může se časem ukázat že je 100x lepší člověk než mi všichni dohromady...
Tak nějak to říkal
promiň, ale teď zas nevim, co řešíš ty ..... :?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Slezman(CZE) píše:
-HoNY- píše:Nevim co resite? tohle se resilo na brnenskym srazu, trochu jsem o tom mluvil s Pajou a ICEm a Willikem Tak nějak to říkal
promiň, ale teď zas nevim, co řešíš ty ..... :?
s toho co jsem tu procetl jsem pochopil ze je opet iniciativa zavest hodnoceni v bazaru... neco podobnyho jsme navrhl ja na brnenskym srazu, dohodli jsme se ze to postrada smysl
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

hh vcelku good nápad :wink:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

no o tom by se dalo diskutovat, ale já osobně bych velmi rád rozfungoval (na všech lepších e-bazarech) tento skvělý systém. prostě má osoba svůj vlastní "log" bojaksetomuříká a v něm hodnocení od každého uživatele, s kterým kdy něco obchodně měla. Ne žádné 1.-10 ale slovní vyjádření. TO by mi pak nechodily zprávy typu : HM uvidíme jak jseš spolehlive, doufám že mi tma nedojde jabko místo mobilu. :)
TheRoot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Anketka

Příspěvek od TheRoot »

A co klasika jako v ankete? Znamka 1-5 (10) pri hlasovani, zobrazeni prumerne znamky a poctu hlasujicich? To by vypovidalo o necem ;) A navic pocet je stejne nutne si pamatovat pro nove spocitani prumerne znamky... Mimochodem, blokovani IP je blbost, kdyz dneska po netu litaji spousty anonymnich HTTP proxy :)
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“