přesně to jsem ti chtěl taky navrhnout, ale mám pocit, že se ti na to admini vyprdnouZetes.xXx píše:No admini by si s tím hrálino my s tím nic nevyřešíme počkáme až přide někdo vyšší co ty na to ?
)

bigbalu píše:přesně to jsem ti chtěl taky navrhnout, ale mám pocit, že se ti na to admini vyprdnouZetes.xXx píše:No admini by si s tím hrálino my s tím nic nevyřešíme počkáme až přide někdo vyšší co ty na to ?
)
jen dodam ze blok ip je v dnesni dobe vec pomalu nerealna pac vetsina firem poskytujici pristup pres net jede pres proxyny (chello, karneval atd atd atd)bigbalu píše:no a co když se přihlašují z internet kaváren? To jako chceš bloknout IP nějaké kavárny? To by se tu pak třeba nemohli přihlásit lidé, co taky chodí sice do kaváren, ale jsou poctivý, těm bys uškodil nejvíceZetes.xXx píše:No to je pravda, ale třeba těm nedůvěryhodným osobám by šla bloknout IP)
![]()
a nebo třeba bloknout IP školy ??? To by asi fakt nešlo, blokovat IP
Já už jsem tady něco podobnýho navrhoval...a třeba nápad se zavedením něco jako je BLACK LIST mi vyšel...ale systém hodnocení jednotlivých uživatelů by byl velmi komplikovaný a asi dost neobjektivní a snadno zneužitelný, takže souhlasim s bigbaluem a můžu taky potvrdit, že od tebe bych si nic nekoupil...ta červená v avataru svítí až moc jasněZetes.xXx píše:No admini by si s tím hrálino my s tím nic nevyřešíme počkáme až přide někdo vyšší co ty na to ?
)
bigbalu píše: no chtělo by to udělat jako takovou tabulku, kde by prostě ten, co má nejvíce kladných hodnocení byl vždy na špici a ostatní postupně pod ním podle hodnocení. Ale tady na těchto stránkách to asi neuděláš, musel bys mít na to link a udělt to zvlášť a kdo by si s tím hrál
Boin píše:Já už jsem tady něco podobnýho navrhoval...a třeba nápad se zavedením něco jako je BLACK LIST mi vyšel...ale systém hodnocení jednotlivých uživatelů by byl velmi komplikovaný a asi dost neobjektivní a snadno zneužitelný, takže souhlasim s bigbaluem a můžu taky potvrdit, že od tebe bych si nic nekoupil...ta červená v avataru svítí až moc jasněZetes.xXx píše:No admini by si s tím hrálino my s tím nic nevyřešíme počkáme až přide někdo vyšší co ty na to ?
)
To si fakt myslíš, žes dostal červenou jen kvůli tomu ?Zetes.xXx píše:No LOL, jenže ta hezká kartička je úplně kvůli něčemu jinémusem nedodržel popis 50 bodů
A předtím :Wilik píše:Zetes.xXx - cervena karta za opakovane vicenasobne registrace
Vsechny dalsi nicky (Zetes, -=[xXx]=- a ZetiiiCZeK) byly deaktivovany a budou smazany.
+ odmazan nevyhovujici podpis
Pro někoho jsou pravidla evidentně nepřekonatelným problémem...Wilik píše:Zetes.xXx - zluta karta za opakovane OT (hlavne v bazaru)
TomV píše:To si fakt myslíš, žes dostal červenou jen kvůli tomu ?Zetes.xXx píše:No LOL, jenže ta hezká kartička je úplně kvůli něčemu jinémusem nedodržel popis 50 bodů
To jsi hodně naivní...
![]()
A předtím :Wilik píše:Zetes.xXx - cervena karta za opakovane vicenasobne registrace
Vsechny dalsi nicky (Zetes, -=[xXx]=- a ZetiiiCZeK) byly deaktivovany a budou smazany.
+ odmazan nevyhovujici podpisPro někoho jsou pravidla evidentně nepřekonatelným problémem...Wilik píše:Zetes.xXx - zluta karta za opakovane OT (hlavne v bazaru)
1)myslet znamena hovno vedet , ze si myslel tady nikoho nezajima jsou presne definovany pravidlaZetes.xXx píše:Takže za 1. ten podpis sem myselel že těch 50 bodů se vztahuje k obrázku a ta vícenásobná registrace myslím že nejsu sám a krom toho sem toto nikde neviděl - PS: máte tady v tom bordél když s červenou kartou můžu psát
TomV píše: To si fakt myslíš, žes dostal červenou jen kvůli tomu ?To jsi hodně naivní...
![]()
A předtím : Pro někoho jsou pravidla evidentně nepřekonatelným problémem...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 99#6583099Scorp píše:jen taková otázečka (snad to už nepadlo, nic jsem nenašel), co takhle zavést rank "jsem blbej jak tágo" jako je na OC, pro uživatele jako Bachor a škoda-dodo by to bylo docela výstižný
Tak nějak to říkalPaja píše:Je pravděpodobné že se zaregiustruje, úlně někdo s neznýmým nickem, nikdo ho nezná... a může se časem ukázat že je 100x lepší člověk než mi všichni dohromady...
promiň, ale teď zas nevim, co řešíš ty .....-HoNY- píše:Nevim co resite? tohle se resilo na brnenskym srazu, trochu jsem o tom mluvil s Pajou a ICEm a Willikem
Tak nějak to říkalPaja píše:Je pravděpodobné že se zaregiustruje, úlně někdo s neznýmým nickem, nikdo ho nezná... a může se časem ukázat že je 100x lepší člověk než mi všichni dohromady...
s toho co jsem tu procetl jsem pochopil ze je opet iniciativa zavest hodnoceni v bazaru... neco podobnyho jsme navrhl ja na brnenskym srazu, dohodli jsme se ze to postrada smyslSlezman(CZE) píše:promiň, ale teď zas nevim, co řešíš ty .....-HoNY- píše:Nevim co resite? tohle se resilo na brnenskym srazu, trochu jsem o tom mluvil s Pajou a ICEm a Willikem Tak nějak to říkal