Podivne nbihání Windows
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Podivne nbihání Windows
NAzdarek,mam takovy mensi problem s nabihanim Windowsu jakmile zapnu PC a acte se to po to logo WindowsXP a jak tam beha ten blbinec dole tak HDD zacne nejak malo nacitat a pak žačne rachle přerušovaně načitat je to takovy zvuk chr chr chr chr chr chr dela to srašně rychle přarušovaně a až po tomhle to jakoby nacita naplno.NEvite nekdo cim by to mohlo být?
HDD : Seagate SATA 200GB NCQ (ST3200826AS)
diky za rady !!!
diky za rady !!!
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podivne nbihání Windows
Mno .. taky se mi to stávalo ... nepřidával jsi tam ten disk k jinýmu [ze kterýho se bootuje] ? ... někdy s tím win maj problém ...Evok píše:NAzdarek,mam takovy mensi problem s nabihanim Windowsu jakmile zapnu PC a acte se to po to logo WindowsXP a jak tam beha ten blbinec dole tak HDD zacne nejak malo nacitat a pak žačne rachle přerušovaně načitat je to takovy zvuk chr chr chr chr chr chr dela to srašně rychle přarušovaně a až po tomhle to jakoby nacita naplno.NEvite nekdo cim by to mohlo být?
diky za rady !!!
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak mysliš k jinému ? Mám v PC 5 disků...
ElCon píše:Mno .. taky se mi to stávalo ... nepřidával jsi tam ten disk k jinýmu [ze kterýho se bootuje] ? ... někdy s tím win maj problém ...Evok píše:NAzdarek,mam takovy mensi problem s nabihanim Windowsu jakmile zapnu PC a acte se to po to logo WindowsXP a jak tam beha ten blbinec dole tak HDD zacne nejak malo nacitat a pak žačne rachle přerušovaně načitat je to takovy zvuk chr chr chr chr chr chr dela to srašně rychle přarušovaně a až po tomhle to jakoby nacita naplno.NEvite nekdo cim by to mohlo být?
diky za rady !!!
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prostě, máš disk, ze kterýho bootuješ ... vrazíš tam disk a necháš ho tam při procesu bootování ... vydává divný zvuky ...Evok píše:Jak mysliš k jinému ? Mám v PC 5 disků...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Dony
- Středně pokročilý

- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Evok