Podivne nbihání Windows

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Podivne nbihání Windows

Příspěvek od Evok »

NAzdarek,mam takovy mensi problem s nabihanim Windowsu jakmile zapnu PC a acte se to po to logo WindowsXP a jak tam beha ten blbinec dole tak HDD zacne nejak malo nacitat a pak žačne rachle přerušovaně načitat je to takovy zvuk chr chr chr chr chr chr dela to srašně rychle přarušovaně a až po tomhle to jakoby nacita naplno.NEvite nekdo cim by to mohlo být?

HDD : Seagate SATA 200GB NCQ (ST3200826AS)

diky za rady !!!
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Podivne nbihání Windows

Příspěvek od ElCon »

Evok píše:NAzdarek,mam takovy mensi problem s nabihanim Windowsu jakmile zapnu PC a acte se to po to logo WindowsXP a jak tam beha ten blbinec dole tak HDD zacne nejak malo nacitat a pak žačne rachle přerušovaně načitat je to takovy zvuk chr chr chr chr chr chr dela to srašně rychle přarušovaně a až po tomhle to jakoby nacita naplno.NEvite nekdo cim by to mohlo být?

diky za rady !!!
Mno .. taky se mi to stávalo ... nepřidával jsi tam ten disk k jinýmu [ze kterýho se bootuje] ? ... někdy s tím win maj problém ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

Jak mysliš k jinému ? Mám v PC 5 disků...
ElCon píše:
Evok píše:NAzdarek,mam takovy mensi problem s nabihanim Windowsu jakmile zapnu PC a acte se to po to logo WindowsXP a jak tam beha ten blbinec dole tak HDD zacne nejak malo nacitat a pak žačne rachle přerušovaně načitat je to takovy zvuk chr chr chr chr chr chr dela to srašně rychle přarušovaně a až po tomhle to jakoby nacita naplno.NEvite nekdo cim by to mohlo být?

diky za rady !!!
Mno .. taky se mi to stávalo ... nepřidával jsi tam ten disk k jinýmu [ze kterýho se bootuje] ? ... někdy s tím win maj problém ...
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Evok píše:Jak mysliš k jinému ? Mám v PC 5 disků...
Prostě, máš disk, ze kterýho bootuješ ... vrazíš tam disk a necháš ho tam při procesu bootování ... vydává divný zvuky ...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

taky se mi to nekdy stavalo...
zkus defragmentovat disk
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Dony píše:taky se mi to nekdy stavalo...
zkus defragmentovat disk
Ale ne tím defragmetátorem ve win ... zkus q&q defrag ...
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

Tak už sem to vyřešil přepichl sem HDD na jiny SATA konektor na desce a je to OK :) Nechapu co tomu houklo....Jinak mam to pichle v SATA II
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

Opet se u me obevil tenhle problem :( Opravdu by me zajimalo cim to je...nemate nekdo nejakou dobrou radu ?

//:Edit nikdo nic ?
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“