Levnáúprava darované bedny ze zbytků plexi, zbytků barvy, zbytků tapet...
Jen bych chtěl říct že tohle nemělo žádné tuningové extra ambice... Prostě mi po přestavbě zbylo pár dílů a ty jsem poskládal do PC které potřebuji prodat... A protože ta darovaná bedna nebyla ničím zajímavá, chyběly jí 5,25 záslepky a vypadala prostě tak nějak "jetě", ze zbytků a za minimum ceny jsem ji trošku upravil..
>puvodni bedna
>prvni uprava
>náhled s plexi
>gravírované plexi
>finál 1
>finál 2
detaily gravíru
Naposledy upravil(a) =WiSh= dne ned 4. zář 2005, 14:12, celkem upraveno 3 x.
Honny píše:F poho, lepsi nez nektere zde uvadene kejsmody.
Jenom me neladi ty barvy...
No jak jsem psal, byl zbytek barvy, na bočnice by uz nezbylo a tak jsou oblepeny modrou metalizovou tapetkou... v realu to vypada celkem gut, kdyz koukam primo zpredu je to cerny, z boku uz ne
jeste jsem na horu chtel dat viper pruhy... ale znate to - neni to pro me, bylo to ze zbytku...uz se mi s tim nechtelo sr..t
Xan píše:to garavírování se my líbo ale ty vokna sou name moc hranatý
Mno jak jsem uz psal je to ze zbytku, takze kdybych ty malilinkaty kousicky mel jeste zaoblovat a vymejslet jiny tvary, byly by to pidiokynka.
Plexi na Tve bocnici ma super tvar, ale vzhledem k tomu ze u tohohle veskery tunning konci touhle upravou, ani kabely nebudu davat do flexa, vnitrek nic moc.... >> tak si myslim ze tady by vetsi okno jeste mozna vic uskodilo
Stoobi píše:Gravírování je hodně parádní...jaký nástavce na přímou brusku používáš? Něco speciálního, nebo stndardní?
A jinak jsou moc pěkně udělaný ty tatoo, vypadá to fakt pěkně... Klidně by taková mohla být i bočnice a vypadalo by to dost zajimavě...
Diky za pochvalu. Na dremelu pouzivam vetsinou 105,106,107, pak mam jeste nejakou "sadu za trista" z Hornbachu a z toho pouzivam nejake silnejsi cca 3 - 5 mm na vyplneni vetsich ploch, ke kteremu se take hodi obycejne brusne kotouce...
tady je nejakej dalsi gravir co jsem delal uz driv:
No mel prijit do jednoho barebonku, kterej jsem chtel delat cca pred rokem, ale nakonec mi tu bedynku zkoupil nekdo jiny, takze jsem se k tomu uz nedostal... Momentalne mam tohle vystavene v knihovne
Vypada to pekne ale podle me je tam moc barev. Musim uznat ze gravir ti jde opravdu pefektne. Okna bych delal trochu nestandartniho tvaru. Obdelnik mas na kazde premoding bocnici. Co ti muzu doporuci je vystlat case cernym antistatickym molitanem a zrusit speaker.
BTW: Upravoval jsem stejnou case (viz podpis).
Woyta píše:Vypada to pekne ale podle me je tam moc barev. Musim uznat ze gravir ti jde opravdu pefektne. Okna bych delal trochu nestandartniho tvaru. Obdelnik mas na kazde premoding bocnici. Co ti muzu doporuci je vystlat case cernym antistatickym molitanem a zrusit speaker.
BTW: Upravoval jsem stejnou case (viz podpis).
Mnooo cenim si Tvych podnetu a diky moc za pochvalu, ale jak jsem tady uz nekolikrat zdruraznoval, neni to pro me a je to ze zbytku !!! procti si to vyse
Slo o to udelat v rychlosti zajimavou bednu za malo penez...Ufff
Jinak casemodu jsem udelal uz vic, takze samozrejme kdyz stavim nejake tiche pc, muzu pouzit i ten Tebou zmineny "molitan"
tady je napr. foto toho co asi myslis, z jineho casemodu, co jsem delal...
To děláš na zakázku? Všechny vypadají jako takové nenáročné úpravy, tedy jen upravit exterier/interier, ale žádný extra řezání nebo custom řešení...to je možná škoda, ne?
Ukaž další fotky, co jsi dělal...vypadá to poměrně zajimavě, i když někdy možná trochu moc barev...
Stoobi píše:To děláš na zakázku? Všechny vypadají jako takové nenáročné úpravy, tedy jen upravit exterier/interier, ale žádný extra řezání nebo custom řešení...to je možná škoda, ne?
Ukaž další fotky, co jsi dělal...vypadá to poměrně zajimavě, i když někdy možná trochu moc barev...
No udelal jsem jeden komplet homemade case, asi pred rokem a pul.. foto bohuzel nemam kvuli ukradenemu pc( fotky byly v nem)
ale uz takovy razantni veci nedelam... protoze kdyz kabely a vsecko usiju primo na miru, tak za nejaky cas stejne udelam vymenu a (u me je to nekdy docela casto - testuju, ruzne silenosti skoro porad) pak se to musi predelavat, jak kabely tak ostatni a na to nemam uz ted cas.
tenhle Case ale nafoceny mam, spis bych to ale dal do noveho treadu..
//Stoobi - jj, klidně nahoď. Určitě se rádní podíváme...