Levný tattoo mod ze zbytků za pár kaček...(! pridan UTmod !)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Levný tattoo mod ze zbytků za pár kaček...(! pridan UTmod !)

Příspěvek od =WiSh= »

Levná úprava darované bedny ze zbytků plexi, zbytků barvy, zbytků tapet... :-D

Jen bych chtěl říct že tohle nemělo žádné tuningové extra ambice... Prostě mi po přestavbě zbylo pár dílů a ty jsem poskládal do PC které potřebuji prodat... A protože ta darovaná bedna nebyla ničím zajímavá, chyběly jí 5,25 záslepky a vypadala prostě tak nějak "jetě", ze zbytků a za minimum ceny jsem ji trošku upravil..

Obrázek

>puvodni bedna

Obrázek

>prvni uprava

Obrázek

>náhled s plexi

Obrázek

>gravírované plexi

Obrázek

>finál 1

Obrázek

>finál 2

Obrázek
Obrázek
Obrázek
detaily gravíru
8)
Naposledy upravil(a) =WiSh= dne ned 4. zář 2005, 14:12, celkem upraveno 3 x.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

docel good :) ale nejdou ti některý obrázky...
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

F poho, lepsi nez nektere zde uvadene kejsmody. ;)
Jenom me neladi ty barvy... :oops:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Honny píše:F poho, lepsi nez nektere zde uvadene kejsmody. ;)
Jenom me neladi ty barvy... :oops:
No jak jsem psal, byl zbytek barvy, na bočnice by uz nezbylo a tak jsou oblepeny modrou metalizovou tapetkou... v realu to vypada celkem gut, kdyz koukam primo zpredu je to cerny, z boku uz ne :D :wink:

jeste jsem na horu chtel dat viper pruhy... ale znate to - neni to pro me, bylo to ze zbytku...uz se mi s tim nechtelo sr..t :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

koza píše:docel good :) ale nejdou ti některý obrázky...
vidim, netusim proc...
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

=WiSh= píše:
koza píše:docel good :) ale nejdou ti některý obrázky...
vidim, netusim proc...
..no uz vim....uz je to ok.. 8)
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

každopádně kombinace růžový a modrý rulez!!!! :lol:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Ten gravir se ti moc povedl
.
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

koza píše:každopádně kombinace růžový a modrý rulez!!!! :lol:
mno ona je to vlastne kombinace modry a cerveny....ta "ruzovoucka" z toho leze az pak 8-)
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Holda29 píše:Ten gravir se ti moc povedl
diky za pochvalu, gravirovani mi myslim celkem jde, cpu to vlastne do kazdyho modu co delam ... 8-)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

to garavírování se my líbí ale ty okna sou na me moc hranatý :oops:
Naposledy upravil(a) Xan dne ned 28. srp 2005, 11:42, celkem upraveno 1 x.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Gravírování je hodně parádní...jaký nástavce na přímou brusku používáš? Něco speciálního, nebo stndardní?

A jinak jsou moc pěkně udělaný ty tatoo, vypadá to fakt pěkně...:) Klidně by taková mohla být i bočnice a vypadalo by to dost zajimavě... :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Xan píše:to garavírování se my líbo ale ty vokna sou name moc hranatý :oops:
Mno jak jsem uz psal je to ze zbytku, takze kdybych ty malilinkaty kousicky mel jeste zaoblovat a vymejslet jiny tvary, byly by to pidiokynka.

Plexi na Tve bocnici ma super tvar, ale vzhledem k tomu ze u tohohle veskery tunning konci touhle upravou, ani kabely nebudu davat do flexa, vnitrek nic moc.... >> tak si myslim ze tady by vetsi okno jeste mozna vic uskodilo :-D
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Stoobi píše:Gravírování je hodně parádní...jaký nástavce na přímou brusku používáš? Něco speciálního, nebo stndardní?

A jinak jsou moc pěkně udělaný ty tatoo, vypadá to fakt pěkně...:) Klidně by taková mohla být i bočnice a vypadalo by to dost zajimavě... :wink:
Diky za pochvalu. Na dremelu pouzivam vetsinou 105,106,107, pak mam jeste nejakou "sadu za trista" z Hornbachu a z toho pouzivam nejake silnejsi cca 3 - 5 mm na vyplneni vetsich ploch, ke kteremu se take hodi obycejne brusne kotouce...

:arrow: :arrow: :arrow: tady je nejakej dalsi gravir co jsem delal uz driv:
Obrázek
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

=WiSh= píše: :arrow: :arrow: :arrow: tady je nejakej dalsi gravir co jsem delal uz driv:
tak ten je hustej
btw kde ho mas?
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Xan píše:
tak ten je hustej
btw kde ho mas?
No mel prijit do jednoho barebonku, kterej jsem chtel delat cca pred rokem, ale nakonec mi tu bedynku zkoupil nekdo jiny, takze jsem se k tomu uz nedostal... Momentalne mam tohle vystavene v knihovne :old5:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Vypada to pekne ale podle me je tam moc barev. Musim uznat ze gravir ti jde opravdu pefektne. Okna bych delal trochu nestandartniho tvaru. Obdelnik mas na kazde premoding bocnici. Co ti muzu doporuci je vystlat case cernym antistatickym molitanem a zrusit speaker.
BTW: Upravoval jsem stejnou case (viz podpis).
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Woyta píše:Vypada to pekne ale podle me je tam moc barev. Musim uznat ze gravir ti jde opravdu pefektne. Okna bych delal trochu nestandartniho tvaru. Obdelnik mas na kazde premoding bocnici. Co ti muzu doporuci je vystlat case cernym antistatickym molitanem a zrusit speaker.
BTW: Upravoval jsem stejnou case (viz podpis).
Mnooo cenim si Tvych podnetu a diky moc za pochvalu, ale jak jsem tady uz nekolikrat zdruraznoval, neni to pro me a je to ze zbytku !!! procti si to vyse 8-)
Slo o to udelat v rychlosti zajimavou bednu za malo penez...Ufff

Jinak casemodu jsem udelal uz vic, takze samozrejme kdyz stavim nejake tiche pc, muzu pouzit i ten Tebou zmineny "molitan"

tady je napr. foto toho co asi myslis, z jineho casemodu, co jsem delal...
Obrázek
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

To děláš na zakázku? Všechny vypadají jako takové nenáročné úpravy, tedy jen upravit exterier/interier, ale žádný extra řezání nebo custom řešení...to je možná škoda, ne?

Ukaž další fotky, co jsi dělal...vypadá to poměrně zajimavě, i když někdy možná trochu moc barev... :cry:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Stoobi píše:To děláš na zakázku? Všechny vypadají jako takové nenáročné úpravy, tedy jen upravit exterier/interier, ale žádný extra řezání nebo custom řešení...to je možná škoda, ne?

Ukaž další fotky, co jsi dělal...vypadá to poměrně zajimavě, i když někdy možná trochu moc barev... :cry:
No udelal jsem jeden komplet homemade case, asi pred rokem a pul.. foto bohuzel nemam kvuli ukradenemu pc( fotky byly v nem) :evil: :x

ale uz takovy razantni veci nedelam... protoze kdyz kabely a vsecko usiju primo na miru, tak za nejaky cas stejne udelam vymenu a (u me je to nekdy docela casto - testuju, ruzne silenosti skoro porad) pak se to musi predelavat, jak kabely tak ostatni a na to nemam uz ted cas.

tenhle Case ale nafoceny mam, spis bych to ale dal do noveho treadu..

//Stoobi - jj, klidně nahoď. Určitě se rádní podíváme... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“