Levný tattoo mod ze zbytků za pár kaček...(! pridan UTmod !)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

jen bych dodal ze prave ten UTmod byl delany i jako tichy a nocni pc, tzn, ze jsem si pohral s elektrem a vsechny vetracky (9!) se daly stahnout/vypnout, komplet udelany pasiv na grafarnu a daly se vypnout i vsechna podsviceni...

nejsem silenec, takze vim ze v noci pri koukani na film to vadi, stve me i blikajici ledka disku... 8-)

...ale zas kdyz jsem to tahal na nejakou kalbu (alkoholova/tanecni ne zadna LANka) tak to vypadalo cool, je tam i reakce na zvuk, konektor pro pripojeni externich katod atd... je to ale taky uz skoro rok starej mod..
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

to =WiSh=: tak tobě chlape moc fandím, ten gravír je fakt boží :o i celý provedení se mě líbí, je mě jasný že to není hardcore mod, ale kéž by bylo víc takhle pěkných soft modů :up:

k tomu UTmodu: fakt super, náhodou ty barvy a osvětlení přesně pasujou k UT i ta úprava interiéru je hódně dobrá. Navíc mám rád "tichý noční pc", jo a zajímal by mě ten pasiv na grafice - taky do toho trochu fušuju :)

souhlas s tím čuměním na filmy - já nesnáším ani ledku na lcdčku (blikající ledku na hdd vůbec ani nemám :) ) dřív mě vadilo hlavně hluk pc, ale to už mě teď netrápí :)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

:?
Drsny... Jakto ze si se tu neprezentoval driv?!

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Honny píše::?
Drsny... Jakto ze si se tu neprezentoval driv?!
:D Hmmm lenost rekl bych... Taky mi prislo ze to co delam neni nic extra... a asi bych nesnesl kdyby mi to tu vzdycky vsichni zdrbali, mam citlive Ego :-D

Ne ale vazne - nevim, nejak mi prislo ze neni moc co prezentovat, vzdycky jsem vedel, co chci delat, jak to chci delat, nejak nebyla potreba komunikace / prezentace...

..ale kdyz jsem letos videl napr nektere"radoby mody" na pretaktovani.cz, tak jsem si rikal, ze az budu mit chvilku, tak nekam na net taky neco povesim a to se stalo..

:arrow: :arrow: :arrow: tady je nahled toho utmodu co jsem delal uz driv:
ObrázekObrázek

jestli chcete muzu dat nekam vic fotek i rozdelanyho kompu, tohle jsem celkem fotil...

Vypada to obyc, ale je tam celkem dost uprav "uvnitr" komplet predelanej zdroj, chladic na grafarnu vypinani podsviceni disketovkou... :-D
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

to =WiSh= : fotky nahoď, hlavně mě zajímá ten chladič :D

ty jo, kdybys to poslal teď v létě do CCM na pretaktovani, tak jseš můj jasnej favorit :)

//edit: respektive byl favorit, protože už je tohle kolo uzavřený, zkus to příště, jestli ale nějaký bude :?
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

No, a mame tu dalsieho modera, ktory ma rad ten hnusny zladeny [az na tie farby, ten ut mod ma farby jak cirkus] a elegantny styl...
Je to pekne, urobene "cisto", gravirovanie je godlike, ale taketo cases podla mna nemaju ducha.
Nevidim tam nikde ani stipku kreativity, tohoto je net plny.
ale usudzujem to len z tych obrazkov, co tu mas a je to len moj nazor...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Mne sa to paci hlavne ten gravir - len tak dalej :)
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Sir_Killer píše:No, a mame tu dalsieho modera, ktory ma rad ten hnusny zladeny [az na tie farby, ten ut mod ma farby jak cirkus] a elegantny styl...
Je to pekne, urobene "cisto", gravirovanie je godlike, ale taketo cases podla mna nemaju ducha.
Nevidim tam nikde ani stipku kreativity, tohoto je net plny.
ale usudzujem to len z tych obrazkov, co tu mas a je to len moj nazor...
:-D 8) hehe dekuji za Tvuj nazor. Mas pravdu, davam prednost uhlazenemu modu, a obcas to sekam jako Bata cvicky. Kdybych nekomu misto objednaneho uhlazeneho graviru dal "hazzard", asi by mi ..... nezaplatil :lol:

Oki, nelze srovnavat - moding je o fantazii, kazdy si dela co chce, jak chce, to je na tom prave to zZzuper ! Ale dikes za koment :thumbsup:
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...ten gravir je fakt libovej. hned jak jsem to viděl, připomělo mi to dobu dávno minulou, kdy frčely didaktiky a zx spectrum a my hráli dračí doupě a AD&D...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

2 Sir_Killer: chlape, co takhle trochu úcty k =WiSh=ovi, na tohle byl určitě zvědavej, až se pochlubí svou celkem mistrovskou prací - gravírováním, že ho označíš za "dalšího moddera, co má rád hnusnej...", jako názor ti neberu, ale urážet někoho takhle z fleku, aniž bys o něm a jeho práci něco věděl, je docela blbý, ne? Vím že tvůj styl je o něčem jiném, ale nemusíš hnedka kolem sebe prohlašovat, že jiný styly jsou hnusný, kdyby jsi byl velký modder, tak si ceníš i dobře odvedené práce v jiném stylu než právě vyznáváš, já mám třeba rád luxusní vzhled, ale tvůj mod jsem ti taky pochválil, protože jsi odvedl hodně dobrou práci. Peace.

2 =WiSh=: Díval jsem se na tvůj UTmod jinde a musím fakt říct, že je to fakt pěkně udělaný, hlavně ten interiér je fakt ukázkovej a u nás má lepší jen málo kdo, většina udělá jen kejs z venku a myslí, že má hotovo, podle mě hotovo zdaleka není a udělat pěknej interiér je mnohdy daleko těžší než exteriér a tvůj by měl jít příkladem všem modderům co dělají podobné mody, takže pokud chceš, tak to sem klidně dej, ať všichni vidí, co je poctivá práce na modu, ale víš co, máš to barevný a to se na tomhle fóru nesmí, tak jsou z toho některý lidi trochu vyděšený, asi hrajou UT na černobílím monitoru, protože pokud se nepletu, tak barev je ve hře celkem dost :)

to all: hlavně v klidu, OK? myslím to s váma dobře, chtěl bych jen, aby jste dělaly mody všech stylů, co nejlepší dokážete a trocha motivace nikdy neuškodí. :wink:, jen ať se nám to pěkně rozrůstá o lepší a lepší kousky :)................... (to zase dostanu dardu, ale nevadí :) )

BTW. WiShi, nechtěl bys takhle náhodou nějaký ten špičkový homemade kousek časem přihodit, co říkáš? :)
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

VlasTik píše:ale víš co, máš to barevný a to se na tomhle fóru nesmí, tak jsou z toho některý lidi trochu vyděšený, asi hrajou UT na černobílím monitoru, protože pokud se nepletu, tak barev je ve hře celkem dost :)
přesně tak... nevim co všichni maj proti katodám a ledkám... :) je prvada že všeho moc škodí ale když se to někomu líbí tak proč ne???

-btw ty tvoje slohovky žeru :D
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

2VlasTik: diky, diky, ale to bude zas flame :)
ono na tom Webu z toho vnitrku moc videt neni, ale pravda je ze kabely jsem se tam snazil poschovavat. Takovy extrem jako v Tvem modu to ale nebyl
:mrgreen:

2koza: taky se mi libej ty komenty, ale zas to rekne vsechno hezky "z prlááá hrdlááá" :-D mno a taky musim rict me zas dostava fotka u Tvyho nicku :up:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No musím asi tak souhlasit s VlasTikem, protože mod je to povedenej, klidně nahoď fotky interieru, protože to bude asi taky zajimavý a VlasTik má pravdu v tom, že u většiny lidí končí modding exterierem a vnitřek už nikdo moc neupraví, max srovná kabely (flexo, apod). Ale názor neberu ani SirKillerovi, protože i on má v jistém smyslu pravdu..

Ale práce je to pěkná... :wink:
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

VlasTik píše:...
Moj nazor nebol vobec mysleny ako urazka, a myslim si,ze =WiSh= to pochopil, proste len musim vidiet na mode nieco originalne, aby bol podla mna dobry...
A sry za to slovo "hnusny" ...to nepatrilo jeho praci, tu ocenujem...ale ten styl fuckt nemusim.
Asi sa to dalo napisat aj inak,ale ja uz som raz taky :oops:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

no konečně jste mě chlapi pochopili, o co mě jde :D

ještě bych sem napsal takovej můj názor na ty světýlka a barvy - nechtěl jsem jako říct, že všechno co je barevný a svítí to jak kolotoč je pěkný - to jako rozhodně ne, ale musej se v tom dělat rozdíly - co je umění (což casemodding je) a co je kýč. V tomhle případě jde o umění (autor umělce nezapře) a tak ty barvy tam prostě k tomu modu patří, jsou různý druhy umění a určitě i šíleně barevný věci, jako umělecký díla, jsou a když někdo udělá barevnej case a bude to mýt nějakej styl, tak proč ne. Opačný případ je, když někdo nasází do nějakýho plexi case 6 jinejch katod, 6 jinejch fanů atd.. - to je pak akorát kýč a to rozhodně neuznávám :twisted:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Sorry za OT, ale jen navazuji na VlasTika...s tímhle názorem soihlasím a tím špatným případem je třeba tohle:

Obrázek

VlasTiku, určitě to znáš... :lol: :lol: :lol:
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

:lol: :lol: :lol: tak tohle je právě ten případ, kdy to svítí prostě celkově špatně a nemá to celkově žádný styl, ale mě osobně je docela zajímavej jen ten osvětlenej interiér, ne že bych si to takhle udělal :), ale zase je dobře trochu v modech i experimentovat :roll:, .....ale konec OT
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

wow, co toto je ? :shock: ja mam taky tuhle case a teda ted aspon vim co delat nemam (ne ze bych neco takoveho zamyslel...)
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

Todhle je fakt hrozny ! :angry2: Stydim se za svou minulost ! taky sem byl takovy ( no i kdyz bylo to lepsi :-D )! to sou zacatky ! :old9:
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tatoo

Příspěvek od vesna »

Jak konkrétně si udělal to tatoo které máš z přední strany?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“