zapojení altec lansing cs21
Moderátor: CageJ
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

aa
Co znamena okouril? a to jako ze uz to vydava nejaky pazvuky nebo ze ma mnenic velkej vychvev? jestli to druhy tak je to ok - ten menic je "Long-throw" a to znamena ze muze litat klidne 5-8mm jako nic. Pokud to prvni tak me to trochu mrzi ale ta muzika s tolika basama asi nebude to pravy...
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

ss
Tak to me tesi ze to druhy. Poprvy sem se taky lekl ze se to chveje nejak vic, ale pak sem zistil... Vono to totiz prispiva k vyssim vykonum a hlavne k snizeni rezonancni frekvence - to znamena ze to hraje hlubsi kmitocty lip... Nepocitam s tim ze pri 100% hlasitosti a basech na plno to bude hrat ciste, ale i kdyby jo tak se to neda poslouchat. Jsem happy! uz jsem je obednal a do konce tejdne si je mozna vyzvednu 
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- NobodyLovesMe
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

ss
Taak hosi! Uz mi rika pane! Na recenzi to tu neni takze ji do vecera nabo do zitra snad udelam a vse poradne uvedu na pravou miru. Recenze z pctuningu je naka eee, a hlavne tam neuvedli vecy ktery tam mohli napsat kdyz ji melu u sebe na test... No predem reknu ze ty prachy se vyplatej. Hraje to pekne... jen vejsek je malo - musel sem si pomoct nastavenim na ekvalizeru... jinak nemam moc vytek. Nechte se prekvapit...
- crashPC
- Mírně pokročilý

gg
Tady máte mojí recku na altec lansing cs21!!! :
http://www.me0203.wz.cz/test%20altec/altec.html
http://www.me0203.wz.cz/test%20altec/altec.html
- NobodyLovesMe
- Začátečník

crashPC:poslechni,mám k té tvé recenzi pár poznámek.
1.Recenze se píše přeci jen po delším testování..."zahoření" a uvolnění těch měničů,hraje to od novoty přeci jen trochu jinak.
2.Mohl jsi uvést materiály,jako že jsou použity neodymiové magnety u širokopásmového,nikoli středového reproduktoru(proto hraje basy:-) a u výškáčů mylarové měniče.Subwoofer má ferritový magnet.
3.Tabulka frekvencí by taky neškodila...všechno je v manuálu,satelity i subwoofer včetně celkové frekvenční odezvy systému.
4.Chybí mi tam,na jaké zvukové kartě jsi testoval,doufám,že to nebyla ta C-Media...
5.Chybí mi tam,ostatně jako u valné většiny jiných recenzí,zmínky o prostorovosti zvuku,detailech,dynamice...i když pokud jsi testoval na C-Media:-))))).Jinak toto spolu s lokalizací nástrojů považuji za velmi důležité informace v recenzi.
6.Celkově bych řekl,že se ti to moc nepovedlo,hlavně stylisticky a ještě s hrubkama:-).Takže ti doporučuju:rychle to smaž a vypoť něco lepšího!
Stín recenze z PC Tuningu jsi totiž nepřekročil.
p.s.-k hodnocení zvuku se nevyjadřuji,to je vždy trochu subjektivní názor recenzenta.
1.Recenze se píše přeci jen po delším testování..."zahoření" a uvolnění těch měničů,hraje to od novoty přeci jen trochu jinak.
2.Mohl jsi uvést materiály,jako že jsou použity neodymiové magnety u širokopásmového,nikoli středového reproduktoru(proto hraje basy:-) a u výškáčů mylarové měniče.Subwoofer má ferritový magnet.
3.Tabulka frekvencí by taky neškodila...všechno je v manuálu,satelity i subwoofer včetně celkové frekvenční odezvy systému.
4.Chybí mi tam,na jaké zvukové kartě jsi testoval,doufám,že to nebyla ta C-Media...
5.Chybí mi tam,ostatně jako u valné většiny jiných recenzí,zmínky o prostorovosti zvuku,detailech,dynamice...i když pokud jsi testoval na C-Media:-))))).Jinak toto spolu s lokalizací nástrojů považuji za velmi důležité informace v recenzi.
6.Celkově bych řekl,že se ti to moc nepovedlo,hlavně stylisticky a ještě s hrubkama:-).Takže ti doporučuju:rychle to smaž a vypoť něco lepšího!
Stín recenze z PC Tuningu jsi totiž nepřekročil.
p.s.-k hodnocení zvuku se nevyjadřuji,to je vždy trochu subjektivní názor recenzenta.
- crashPC
- Mírně pokročilý

aa
No zaboha sem zadny dalsi parametry nenasel. to zahoreni repraku je pravda ale uz kdyz sou novy je docela poznat jestli to bude dobry nebo ne. Dalsi vec je ze proste nemam jak testovat a merit. Testovaci zvukarny byli 2. jedna cmedia 9738 5.1. nejhorsi srot. Na ty sem zkousel ten sum. a druha stara dobra sb live 1024... na ty sem testoval zvuk. Hrubky sou byli a budou. juknu na to ale... nepretrhnu se. K tem reprakum - vse uz je milionkrat napsany a vsichni vedi! a myslim ze to neni podstatny kdyz to hraje dobre. ty by sis snad nekoupil soustavu za 1kč když bude hrat lip jak tyhle altecy?
lokalizace nastroju? oa? dalsi zvukar- kripl
no proste paradni prednes, nastroje hrajou jak maj. co na to mam dodat. Krom toho komu se to nelíbí, jen sem chtěl ostatní seznámit s dalšíma "podrobnostma a vlastnostma" o kterych se autor nezminil, navic se mi ta recenze zdala spis odpudiva - to jako nekoupit! a neni pravda! nechci bejt "lepsi" Mozna to neni nic supeer a ja nejsem taky neo... No a komu se to nelibi at na to necumi nebo at si pr***...........
lokalizace nastroju? oa? dalsi zvukar- kripl
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Crash PC:ty snad postrádáš veškerou sebekritiku.Tu recenzi přece nepíšeš pro sebe,ale pro ostatní lidi,aby si to přečetli a dostali z toho nějaké informace.To jsi pak rovnou měl napsat:tato recenze je doplněním té z PC Tuningu.Recenze by měla obsahovat veškeré informace,jak specifikace v úhledné tabulce (vem si příklad z behardware),tak jasné a stručné informace o tom,jak to vlastně hraje.A mi osobně ta tvoje recenze přišla dost dlouhá.
Nejsem zvukař-kripl,ale bezchybné podání zvukového spektra není všechno.
Nejsem zvukař-kripl,ale bezchybné podání zvukového spektra není všechno.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

w
Na sebekritiku tu ste vy.
. Je ale pravda ze to neni nic super ani omylem, ale co bys cekal za par hodin.... Recku teda asi udelam celou ale. je jasny ze to nemuze bejt za den... Ta moje recka byla opravdu takovym dopnenim ty pctuningovy no a s tou dylkou s tebou nesouhlasim protoze kdybych mel popsat vsechno tak je asi 4X vetsi nezli je!
- NobodyLovesMe
- Začátečník

promiň,ale jestli se nemýlím (a myslím,že ne) tak sebekritika je zamyšlení nad svými chybami a pokud možno poučení se z nich.My jsme tady na tu kritiku,ale zatím jsem se vyjádřil jen já.Byl bych rád,kdyby se vyjádřili i ostatní,třeba Tom.
Jinak jsem to myslel tak,že čistá fakta můžou být v bodech-heslovitě.Životopis se už taky dávno nepíše jako slohové cvičení:-)
Jinak jsem to myslel tak,že čistá fakta můžou být v bodech-heslovitě.Životopis se už taky dávno nepíše jako slohové cvičení:-)
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- NobodyLovesMe
- Začátečník

to může být taky kus od kusu.Recenzi se mi potit moc nechce,stejně je to jedno,většina lidí stejně ani Altec Lansingy nezná,a nedají dopustit na Creative či Logitech.Takže je to buřt,já nikoho nepotřebuju přesvědčovat,že ty bedny jsou dobrý.Vím to sám.A to mi stačí.Ostatní ať si kupujou předražené I-Trique nebo shitové Z-3.
- crashPC
- Mírně pokročilý

r
Z-3 bych nedoporucil ani nepriteli. a ted sem mel soky - slitej levej a pravej kanal, a kabelem to nebylo. ono se to tam musi totiz poradne zarvat - kdyz to delam jemne tak to tam preskoci pres 1 hrb a vypada to ze je to zapojeny, ale ono nejni, musi se zatlacit jeste vic - ma¨lem sem mel infarkt ze jim neco je...