PROJECT: Toxic mod by Xan HOTOVO final photo on page 20

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

me pripadalom ze na ledky ti ten podvozek moc sviti ale je to super. a ty teda budes mit vevnit neco UV aktivni??? vetrak a tak????
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Xan píše:
Dj´ Frodo píše:vypada to good. ty budes mit osvetleni jen ledkama?? nedas tam treba zelenou katodu??? ale jinak je to fakt pekne. hlavne se mi liby ten spodek jak mas udelany ty nozicky to je luxus a pekne ti svitej. :)
na podvosku je katoda uvnitr sou dve UV katody a pak 3ledky v expanzce 2 ve vrchnim okínku a 7 na bocnici
přeledkováno :D ale je to drsný.... jenom se tam asi nebude moc hodit HW co se tam chystášš dát :) imho to už nebude svítit tak jako ted :)
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Dj´ Frodo píše:me pripadalom ze na ledky ti ten podvozek moc sviti ale je to super
čti voe!!!! napsal že na podvozku je katoda :evil: :stupid2: :stupid:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

koza píše: přeledkováno :D ale je to drsný.... jenom se tam asi nebude moc hodit HW co se tam chystášš dát :) imho to už nebude svítit tak jako ted :)
proc myslís zas tam bude svítit vodník

//
Dj´ Frodo píše:me pripadalom ze na ledky ti ten podvozek moc sviti ale je to super. a ty teda budes mit vevnit neco UV aktivni??? vetrak a tak????
> :? <
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

ja to vim ja jenom rikal ze mi to rpipadalo ze to na led moc sviti a vona to je katoda to sem pochopil!!!!!
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

bajoooooooo .) na toho vodníka sem zapoměl... :) to bude lepší no :D sry :oops:
jefo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jefo »

noo pekne case..... hlavne sa mi paci ta vodna nadrz..... tusim si spravim aj ja .... 8)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

moc pěkná prácička, takle má vypadat "toxic"
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

nice one ide ti ta praca velmi dost dobre a to svetlo je riadna elektraren.
paci sa mi zatim all
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jenom takoví info abyste vedely ze neco delám
vcera sem jak zběsilej vsechno zapojoval protoze sem chtěl stihnout lanku co je tet u nas ale nic se me nedařilo :sad: ledky v expazce me divně blikaj zase mě teče blok na disky k uv katodám sem dával prodluzky a jedna z nich me zvítí strasně málo a nevim cim to je a pak se me jeste podařilo spálit relé kdys sem do nej místo 5V pustil 12V :oops: takze sem lanku stejne nestih a akorad sem vsechno pos**l :evil:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ten blok mě mrzí, ale nechápu, jak je to možný...

Jinak k té katodě, prodlužovat kabel mezi katodou a invertorem je prasárna, katoda pak buď sníží intenzitu svitu a nebo délku svitu, takže doporučuji najít takové umístění, abys nemusel kabel nějakej nastavovat... :wink: A ty LED, to vypadá na špatnej odpor, takže bych se nedivil, kdyby ti zanedlouho přestaly svítit... :oops:

Ale škoda, že jsi to nestihl, určitě bys tam byl "Man No.1" :wink:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Stoobi píše:Ten blok mě mrzí, ale nechápu, jak je to možný...

Jinak k té katodě, prodlužovat kabel mezi katodou a invertorem je prasárna, katoda pak buď sníží intenzitu svitu a nebo délku svitu, takže doporučuji najít takové umístění, abys nemusel kabel nějakej nastavovat... :wink: A ty LED, to vypadá na špatnej odpor, takže bych se nedivil, kdyby ti zanedlouho přestaly svítit... :oops:

Ale škoda, že jsi to nestihl, určitě bys tam byl "Man No.1" :wink:
odpor tam bude dobrej mam u vsech stejnej ale asi s nima něco udělalo to lepidlo
k tem katodam dam asi zpátky ten origos kabel ro nebude problém
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tak mám tu další fotky je na nich vydet finální barva a plexi
vecer dám jeste fotky se zapnutejma UVckama :wink: :twisted:
Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Mne se libi to plexi, vypada to super a jeste jsem to nikde nevidel. Jak je ale na jedne fotce videt, prasklo to u toho sroubu, nemas strach, ze Ti rupne i ta expanzka...? Preci jenom jak jsi se na tom vyradil s tou horkovzdusnou pistoli, tak bych se asi bal...
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

imho mu to prasklo naschvál :)
-jinak to je fakt dost dobrý... chválim...
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

=WiSh= píše:Mne se libi to plexi, vypada to super a jeste jsem to nikde nevidel. Jak je ale na jedne fotce videt, prasklo to u toho sroubu, nemas strach, ze Ti rupne i ta expanzka...? Preci jenom jak jsi se na tom vyradil s tou horkovzdusnou pistoli, tak bych se asi bal...
no naschvál to nebylo ale jak uz sem rek u tohodle modu to tolik nebvadí :twisted:
a o expanzku se nebojim to je 8mm plexi a to nepraskne leda ve spoji ale to by taky nemelo
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

takhle to vypada naprosto vyborne..a spodvestlenim urite jeste lip..jinak jak je to plexi jakoby vyzrany..do tech patvaru..to je uplne dokonaly..zkousel uz si takhle "upraveny" plexi podsvitit jako gravir? by mohlo bejt zajimavy ;)
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

wow, tak to je fakt moc pekny "hnus" :D kdy budes plnit haardwerem ? :)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Huggi píše:takhle to vypada naprosto vyborne..a spodvestlenim urite jeste lip..jinak jak je to plexi jakoby vyzrany..do tech patvaru..to je uplne dokonaly..zkousel uz si takhle "upraveny" plexi podsvitit jako gravir? by mohlo bejt zajimavy ;)
to jo ale bohuzel tet nemm zádnou ledku abych to zkus il :(

jinak tady je slibovaná noční show :wink: :roll:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
//hw bude az spravim relé jinak by prisla sestra zapla compa nezpla cerpadlo... :shock: :onfire:
mato555
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mato555 »

mas to super paci sa mi to uz od zaciatku co tam este planujes alebo je to final version zatial je to super
Odpovědět

Zpět na „Projekty“