PROJECT: Toxic mod by Xan HOTOVO final photo on page 20
Moderátor: L4mka
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me pripadalom ze na ledky ti ten podvozek moc sviti ale je to super. a ty teda budes mit vevnit neco UV aktivni??? vetrak a tak????
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
- koza
- Začátečník

přeledkovánoXan píše:na podvosku je katoda uvnitr sou dve UV katody a pak 3ledky v expanzce 2 ve vrchnim okínku a 7 na bocniciDj´ Frodo píše:vypada to good. ty budes mit osvetleni jen ledkama?? nedas tam treba zelenou katodu??? ale jinak je to fakt pekne. hlavne se mi liby ten spodek jak mas udelany ty nozicky to je luxus a pekne ti svitej.
- koza
- Začátečník

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
proc myslís zas tam bude svítit vodníkkoza píše: přeledkovánoale je to drsný.... jenom se tam asi nebude moc hodit HW co se tam chystášš dát
imho to už nebude svítit tak jako ted
//
>Dj´ Frodo píše:me pripadalom ze na ledky ti ten podvozek moc sviti ale je to super. a ty teda budes mit vevnit neco UV aktivni??? vetrak a tak????
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- koza
- Začátečník

- jefo
- Začátečník

- Vivec
- Středně pokročilý

- dzungales
- Začátečník

nice one ide ti ta praca velmi dost dobre a to svetlo je riadna elektraren.
paci sa mi zatim all
paci sa mi zatim all
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jenom takoví info abyste vedely ze neco delám
vcera sem jak zběsilej vsechno zapojoval protoze sem chtěl stihnout lanku co je tet u nas ale nic se me nedařilo
ledky v expazce me divně blikaj zase mě teče blok na disky k uv katodám sem dával prodluzky a jedna z nich me zvítí strasně málo a nevim cim to je a pak se me jeste podařilo spálit relé kdys sem do nej místo 5V pustil 12V
takze sem lanku stejne nestih a akorad sem vsechno pos**l 
vcera sem jak zběsilej vsechno zapojoval protoze sem chtěl stihnout lanku co je tet u nas ale nic se me nedařilo
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten blok mě mrzí, ale nechápu, jak je to možný...
Jinak k té katodě, prodlužovat kabel mezi katodou a invertorem je prasárna, katoda pak buď sníží intenzitu svitu a nebo délku svitu, takže doporučuji najít takové umístění, abys nemusel kabel nějakej nastavovat...
A ty LED, to vypadá na špatnej odpor, takže bych se nedivil, kdyby ti zanedlouho přestaly svítit...
Ale škoda, že jsi to nestihl, určitě bys tam byl "Man No.1"
Jinak k té katodě, prodlužovat kabel mezi katodou a invertorem je prasárna, katoda pak buď sníží intenzitu svitu a nebo délku svitu, takže doporučuji najít takové umístění, abys nemusel kabel nějakej nastavovat...
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
odpor tam bude dobrej mam u vsech stejnej ale asi s nima něco udělalo to lepidloStoobi píše:Ten blok mě mrzí, ale nechápu, jak je to možný...
Jinak k té katodě, prodlužovat kabel mezi katodou a invertorem je prasárna, katoda pak buď sníží intenzitu svitu a nebo délku svitu, takže doporučuji najít takové umístění, abys nemusel kabel nějakej nastavovat...A ty LED, to vypadá na špatnej odpor, takže bych se nedivil, kdyby ti zanedlouho přestaly svítit...
![]()
k tem katodam dam asi zpátky ten origos kabel ro nebude problém
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- koza
- Začátečník

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no naschvál to nebylo ale jak uz sem rek u tohodle modu to tolik nebvadí=WiSh= píše:Mne se libi to plexi, vypada to super a jeste jsem to nikde nevidel. Jak je ale na jedne fotce videt, prasklo to u toho sroubu, nemas strach, ze Ti rupne i ta expanzka...? Preci jenom jak jsi se na tom vyradil s tou horkovzdusnou pistoli, tak bych se asi bal...
a o expanzku se nebojim to je 8mm plexi a to nepraskne leda ve spoji ale to by taky nemelo
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to jo ale bohuzel tet nemm zádnou ledku abych to zkus ilHuggi píše:takhle to vypada naprosto vyborne..a spodvestlenim urite jeste lip..jinak jak je to plexi jakoby vyzrany..do tech patvaru..to je uplne dokonaly..zkousel uz si takhle "upraveny" plexi podsvitit jako gravir? by mohlo bejt zajimavy
jinak tady je slibovaná noční show

//hw bude az spravim relé jinak by prisla sestra zapla compa nezpla cerpadlo...
- mato555
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: