Zopar otazok na vylepsienie
- johny128
- Začátečník

Zopar otazok na vylepsienie
Tak ma napadlo ako som behal po fore zive.sk (forum.zive.sk) ..maju tam zopar vychytavok ktore su uz beznou zalezitostou na inych forach a tu stale nie...napr "Rýchla odpoveď" , skvela vec, urcite by som uvital a nie som jediny
dalej moznosti v nastaveniach, Konfigurace počítače, Připojení, atd..je to viac user friendly...ale hlavne mi ide o tu rychlu odpoved, bol by to velky problem sem dostat? 
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- johny128
- Začátečník

2Thellwin: v threade dole
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 768/ro.JPG
si mozes rovno napisat odpoved a das poslat, nemusis cakat kym ti nacita tuto stranku kde piseme odpovede teraz...
a kody na smajlov aj tak vacsina pozna naspamet, takze by sa to urychlilo 
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 768/ro.JPG
si mozes rovno napisat odpoved a das poslat, nemusis cakat kym ti nacita tuto stranku kde piseme odpovede teraz...
- miho
- Čestný člen

-
V quickreply mam na foru zive jeste bug- nechodi dobre pro neprihlaseneho uzivatele. Az to tam opravim tak to hodim i sem. Urcite sem dame i quicksearch tedy vyhledavaci okenko na kazde strance a dale "oblibene diskuze" coz je moznost vytvorit si vlastni kategorii, do ktere si kazdy muze nahazet dotazy, ktere ho zajimaji.
S policky "konfigurace pocitace", pripojeni, auto... ale nepocitej. IMO zbytecne. akorat Skype bychom zde mohli pridat.
S policky "konfigurace pocitace", pripojeni, auto... ale nepocitej. IMO zbytecne. akorat Skype bychom zde mohli pridat.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- johny128
- Začátečník

ok, som za, thxmiho píše:V quickreply mam na foru zive jeste bug- nechodi dobre pro neprihlaseneho uzivatele. Az to tam opravim tak to hodim i sem. Urcite sem dame i quicksearch tedy vyhledavaci okenko na kazde strance a dale "oblibene diskuze" coz je moznost vytvorit si vlastni kategorii, do ktere si kazdy muze nahazet dotazy, ktere ho zajimaji.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
muzu se zeptat, prosvihl sem neco nebo se pred chvilkou obevilo pro forum RSS kanal?
popripade nejake podrobnosti jestli bychom mohli slyset 
//edit: jde mi o to jestli si muzu nejak sam vybrat na ktere thready mi budou chodit informace ci jestli si muze clovek nejak vybrat rss jen pro jednu sekci atd
//edit2: 2miho:thx za odpoved
//edit: jde mi o to jestli si muzu nejak sam vybrat na ktere thready mi budou chodit informace ci jestli si muze clovek nejak vybrat rss jen pro jednu sekci atd
//edit2: 2miho:thx za odpoved
Naposledy upravil(a) Coololooser dne sob 30. dub 2005, 12:30, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
- miho
- Čestný člen

-
Sledovat thread nejde v pripade zajmu muzu pridat. Sledovat kategorii jde pridanim parametru f. Nejlepe tak, ze kliknete na kategorii, kterou chcete sledovat treba "Procesory AMD" a v adresni radce http://forum.pctuning.cz/viewforum.php?f=1 prepisete vievforum na rss tedy na http://forum.pctuning.cz/rss.php?f=1cool.user píše:muzu se zeptat, prosvihl sem neco nebo se pred chvilkou obevilo pro forum RSS kanal?popripade nejake podrobnosti jestli bychom mohli slyset
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, rychlá odpověď ... docela bych se toho bál a někde bych o tom rozpoutal diskuzi, protože podle mých dosavadních zkušeností právě "Rychlá odpověď" RAZANTNĚ snižuje kvalitu příspěvků...
Jde o onen psychologický efekt, že uživatel rovou píše namíto toho, aby "zdlouhavě" klikal na tlačítko odeslat.
Toť můj názor...
Jde o onen psychologický efekt, že uživatel rovou píše namíto toho, aby "zdlouhavě" klikal na tlačítko odeslat.
Toť můj názor...
Francie ... sladká Francie
- johny128
- Začátečník

- Maxtor
- Začátečník

-
- honny
- Středně pokročilý

Jsem pro rychlou odpoved. 
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Slezman
- Středně pokročilý

proč se zavedlo povinné čekání, než člověk může editnout zprávu. zdržuje mě to. stává se mi dost často, že hned po postnutí chci něco dodat, změnit a když mě to párkrát vrátí, tak bych do něčeho kopnul 
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- honny
- Středně pokročilý

IMHO protispamovy opatreni, musis pockat urcitou dobu nez muzes poslat dalsi zpravu... Bohuzel je to i pro edit, coz mi taky vadi... Je to proste featura phpBB... Ale da se tam nastavit malej casSlezman píše:proč se zavedlo povinné čekání, než člověk může editnout zprávu. zdržuje mě to. stává se mi dost často, že hned po postnutí chci něco dodat, změnit a když mě to párkrát vrátí, tak bych do něčeho kopnul
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Slezman
- Středně pokročilý

- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A což takhle povolit rychlé odpovědi pro uživatele s dvěma a více větráčky? Tak by se zabránilo znekvalitňování diskuse (doufám).johny128 píše:2sovicka: ono keby si mohol kazdy uzivatel sam povolit/zakazat rychlu odpoved vo svojich nastaveniach...a defaultne to bolo zakazane...a skovalo by sa to tam medzi tu dlhu radu ano/nie odpovedi co su nad nastaveniami avatara...tak by to mozno lamy nepouzivali
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neslo by ubrat tlacitka jako Yim, AOL a MSN - sorry vsichni kdo je mate ale ma je mizivy procento uzivatelu a misto toho flaknout Skype a ty ostatni navrhovany veci nekde jinde je i navrh na uzivatelskou galerii - to bych docela ocenil atd.?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Holda
- Středně pokročilý

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Yim, AOL i MSN jsou hojně používané (i když ne pravda v našich končinách) protokoly pro instantní komunikaci. To že je nepoužíváš ty neznamená, že je používá jen malé procento lidí 
Skype je poměrně rozšířený, ale od toho máš podpis abys na sebe dal kontakt - přecijenom skype nepoužívá kdekdo, je to forma komunikace ubírající na soukromí a né každý má tu odvahu.
Co se týče galerie - ano, je to praktická věc, ale jelikož už se to tu imho řešilo, tak to už možná je v moderátorské sekci - TODO list - takže sice pláčete hezky, ale na cizím hrobě.
Rychlá odpověď je dobrý nápad, ale byl bych pouze pro klasiku - přeci jen si to člověk v onom malém políčku tak dobře nerozvhrne, čtení threadu se budou déle načítat - ale tohle bych nechal na wudcích, v tomhle je mi to +/- šumák, ale neviděl bych to tu rád...
Skype je poměrně rozšířený, ale od toho máš podpis abys na sebe dal kontakt - přecijenom skype nepoužívá kdekdo, je to forma komunikace ubírající na soukromí a né každý má tu odvahu.
Co se týče galerie - ano, je to praktická věc, ale jelikož už se to tu imho řešilo, tak to už možná je v moderátorské sekci - TODO list - takže sice pláčete hezky, ale na cizím hrobě.
Rychlá odpověď je dobrý nápad, ale byl bych pouze pro klasiku - přeci jen si to člověk v onom malém políčku tak dobře nerozvhrne, čtení threadu se budou déle načítat - ale tohle bych nechal na wudcích, v tomhle je mi to +/- šumák, ale neviděl bych to tu rád...
Francie ... sladká Francie