Zopar otazok na vylepsienie

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
johny128
Začátečník
Začátečník

Zopar otazok na vylepsienie

Příspěvek od johny128 »

Tak ma napadlo ako som behal po fore zive.sk (forum.zive.sk) ..maju tam zopar vychytavok ktore su uz beznou zalezitostou na inych forach a tu stale nie...napr "Rýchla odpoveď" , skvela vec, urcite by som uvital a nie som jediny :) dalej moznosti v nastaveniach, Konfigurace počítače, Připojení, atd..je to viac user friendly...ale hlavne mi ide o tu rychlu odpoved, bol by to velky problem sem dostat? :?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Nebyl, je to jenom na chvíli
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ehm ... co je to rychlá odpověď ? :oops:
Goldnoob team proud member!
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

2Thellwin: v threade dole
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 768/ro.JPG

si mozes rovno napisat odpoved a das poslat, nemusis cakat kym ti nacita tuto stranku kde piseme odpovede teraz... :roll: a kody na smajlov aj tak vacsina pozna naspamet, takze by sa to urychlilo :)
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

V quickreply mam na foru zive jeste bug- nechodi dobre pro neprihlaseneho uzivatele. Az to tam opravim tak to hodim i sem. Urcite sem dame i quicksearch tedy vyhledavaci okenko na kazde strance a dale "oblibene diskuze" coz je moznost vytvorit si vlastni kategorii, do ktere si kazdy muze nahazet dotazy, ktere ho zajimaji.

S policky "konfigurace pocitace", pripojeni, auto... ale nepocitej. IMO zbytecne. akorat Skype bychom zde mohli pridat.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

miho píše:V quickreply mam na foru zive jeste bug- nechodi dobre pro neprihlaseneho uzivatele. Az to tam opravim tak to hodim i sem. Urcite sem dame i quicksearch tedy vyhledavaci okenko na kazde strance a dale "oblibene diskuze" coz je moznost vytvorit si vlastni kategorii, do ktere si kazdy muze nahazet dotazy, ktere ho zajimaji.
ok, som za, thx :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

muzu se zeptat, prosvihl sem neco nebo se pred chvilkou obevilo pro forum RSS kanal? :? popripade nejake podrobnosti jestli bychom mohli slyset :roll:

//edit: jde mi o to jestli si muzu nejak sam vybrat na ktere thready mi budou chodit informace ci jestli si muze clovek nejak vybrat rss jen pro jednu sekci atd :?

//edit2: 2miho:thx za odpoved
Naposledy upravil(a) Coololooser dne sob 30. dub 2005, 12:30, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

cool.user píše:muzu se zeptat, prosvihl sem neco nebo se pred chvilkou obevilo pro forum RSS kanal? :? popripade nejake podrobnosti jestli bychom mohli slyset :roll:

//edit: jde mi o to jestli si muzu nejak sam vybrat na ktere thready mi budou chodit informace ci jestli si muze clovek nejak vybrat rss jen pro jednu sekci atd :?
Sledovat thread nejde v pripade zajmu muzu pridat. Sledovat kategorii jde pridanim parametru f. Nejlepe tak, ze kliknete na kategorii, kterou chcete sledovat treba "Procesory AMD" a v adresni radce http://forum.pctuning.cz/viewforum.php?f=1 prepisete vievforum na rss tedy na http://forum.pctuning.cz/rss.php?f=1
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

No, rychlá odpověď ... docela bych se toho bál a někde bych o tom rozpoutal diskuzi, protože podle mých dosavadních zkušeností právě "Rychlá odpověď" RAZANTNĚ snižuje kvalitu příspěvků...
Jde o onen psychologický efekt, že uživatel rovou píše namíto toho, aby "zdlouhavě" klikal na tlačítko odeslat.
Toť můj názor...
Francie ... sladká Francie
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

2sovicka: ono keby si mohol kazdy uzivatel sam povolit/zakazat rychlu odpoved vo svojich nastaveniach...a defaultne to bolo zakazane...a skovalo by sa to tam medzi tu dlhu radu ano/nie odpovedi co su nad nastaveniami avatara...tak by to mozno lamy nepouzivali :-D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ja bych se na rychlou odpoved taky vykaslal.. momentalni stav mi vyhovuje a navic si myslim, ze sovicka to presne vystihl... uz tak mam z nekterejch prizpevku docela nervy.. takhle by to bylo jedine horsi..
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Jsem pro rychlou odpoved. :wink:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

proč se zavedlo povinné čekání, než člověk může editnout zprávu. zdržuje mě to. stává se mi dost často, že hned po postnutí chci něco dodat, změnit a když mě to párkrát vrátí, tak bych do něčeho kopnul :(
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Slezman píše:proč se zavedlo povinné čekání, než člověk může editnout zprávu. zdržuje mě to. stává se mi dost často, že hned po postnutí chci něco dodat, změnit a když mě to párkrát vrátí, tak bych do něčeho kopnul :(
IMHO protispamovy opatreni, musis pockat urcitou dobu nez muzes poslat dalsi zpravu... Bohuzel je to i pro edit, coz mi taky vadi... Je to proste featura phpBB... Ale da se tam nastavit malej cas :-D

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

hm, uz vidim, jak tohle nekomu zabrani spamovat....prosím o vyřazení této featury ze hry. Díky welký bratře 8)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

johny128 píše:2sovicka: ono keby si mohol kazdy uzivatel sam povolit/zakazat rychlu odpoved vo svojich nastaveniach...a defaultne to bolo zakazane...a skovalo by sa to tam medzi tu dlhu radu ano/nie odpovedi co su nad nastaveniami avatara...tak by to mozno lamy nepouzivali :-D
A což takhle povolit rychlé odpovědi pro uživatele s dvěma a více větráčky? Tak by se zabránilo znekvalitňování diskuse (doufám).
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

jedine co mi tu stale chybi je SKYPE :(
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Neslo by ubrat tlacitka jako Yim, AOL a MSN - sorry vsichni kdo je mate ale ma je mizivy procento uzivatelu a misto toho flaknout Skype a ty ostatni navrhovany veci nekde jinde je i navrh na uzivatelskou galerii - to bych docela ocenil atd.?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Pridavam se za Skype
.
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Yim, AOL i MSN jsou hojně používané (i když ne pravda v našich končinách) protokoly pro instantní komunikaci. To že je nepoužíváš ty neznamená, že je používá jen malé procento lidí ;)

Skype je poměrně rozšířený, ale od toho máš podpis abys na sebe dal kontakt - přecijenom skype nepoužívá kdekdo, je to forma komunikace ubírající na soukromí a né každý má tu odvahu.

Co se týče galerie - ano, je to praktická věc, ale jelikož už se to tu imho řešilo, tak to už možná je v moderátorské sekci - TODO list - takže sice pláčete hezky, ale na cizím hrobě.

Rychlá odpověď je dobrý nápad, ale byl bych pouze pro klasiku - přeci jen si to člověk v onom malém políčku tak dobře nerozvhrne, čtení threadu se budou déle načítat - ale tohle bych nechal na wudcích, v tomhle je mi to +/- šumák, ale neviděl bych to tu rád...
Francie ... sladká Francie
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“