ok, som za, thxmiho píše:V quickreply mam na foru zive jeste bug- nechodi dobre pro neprihlaseneho uzivatele. Az to tam opravim tak to hodim i sem. Urcite sem dame i quicksearch tedy vyhledavaci okenko na kazde strance a dale "oblibene diskuze" coz je moznost vytvorit si vlastni kategorii, do ktere si kazdy muze nahazet dotazy, ktere ho zajimaji.
Sledovat thread nejde v pripade zajmu muzu pridat. Sledovat kategorii jde pridanim parametru f. Nejlepe tak, ze kliknete na kategorii, kterou chcete sledovat treba "Procesory AMD" a v adresni radce http://forum.pctuning.cz/viewforum.php?f=1 prepisete vievforum na rss tedy na http://forum.pctuning.cz/rss.php?f=1cool.user píše:muzu se zeptat, prosvihl sem neco nebo se pred chvilkou obevilo pro forum RSS kanal?popripade nejake podrobnosti jestli bychom mohli slyset
//edit: jde mi o to jestli si muzu nejak sam vybrat na ktere thready mi budou chodit informace ci jestli si muze clovek nejak vybrat rss jen pro jednu sekci atd
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
IMHO protispamovy opatreni, musis pockat urcitou dobu nez muzes poslat dalsi zpravu... Bohuzel je to i pro edit, coz mi taky vadi... Je to proste featura phpBB... Ale da se tam nastavit malej casSlezman píše:proč se zavedlo povinné čekání, než člověk může editnout zprávu. zdržuje mě to. stává se mi dost často, že hned po postnutí chci něco dodat, změnit a když mě to párkrát vrátí, tak bych do něčeho kopnul
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
A což takhle povolit rychlé odpovědi pro uživatele s dvěma a více větráčky? Tak by se zabránilo znekvalitňování diskuse (doufám).johny128 píše:2sovicka: ono keby si mohol kazdy uzivatel sam povolit/zakazat rychlu odpoved vo svojich nastaveniach...a defaultne to bolo zakazane...a skovalo by sa to tam medzi tu dlhu radu ano/nie odpovedi co su nad nastaveniami avatara...tak by to mozno lamy nepouzivali